זה שהוא פותח בהרכב לא אומר שהוא טוב... לפי שירים ושערים, שני הגולים באו מבישולים מצוינים של ויטאלי לדנב ורועי סבג, ולא ממהלכים גאוניים של ג'אנח, אני עדיין חושב שהוא שחקן גרוע להפועל חיפה.
הפועל חיפה כרגיל שיחקה גרוע (חוץ ממספר 8 שלהם שהיה גדול), וניצלה 2 התקפות מתפרצות כדי לכבוש 2 שערים. הפועל אשקלון שלטה בילעדית במחצית הראשונה אבל בקושי הגיעה למצבים. מחצית שנייה הפועל אשקלון נעלמה, והפועל חיפה כמעט הגדילה את היתרון. הגיעו כמות יפה יחסית של אוהדים מחיפה למשחק משהו כמו 100.
איזה תחת היה למכבי היום ראשון עם שתי הניגרים שלהם 25 ו24 תותחים רצח אבל לא היה להם הזדמנויות ומכבי בכמה מתפרצות בסוף כבשו ניצחוןן חשובב להמשךך יאלה באר שבעע
שי OZI דבר אחד אני רוצה להגיד לך שתכתוב בפורום של אשקלון (אם בכלל יש) תכתוב שם ככה: אוהד הפועל חיפה: אל תשכחו שסיבוב הבא אתם מגיעים לק.אליעזר!!! זה מה שיש לי להגיד האוהדים של אשקלון כל המשחק מקללים אותנו.. אחרי המשחק בדרך למונית באו 5 אוהדים אמרו לנו רובי וזה... אז היה מכות ואיןןןןןןןןןןןןן שהם באים לק.אליעזר הלך עליהם
תשמע תשמע תשמע. הפורום הזה הוא לא מקום לאיומים. הקבוצה שלך ניצחה בחוץ ועלתה מעל הקו האדום! יופי כל הכבוד, תשמח,תחגוג,תשתה שמפנייה אל תתעסק בשטויות בכלל כל הקטע של אלימות בין אוהדים הוא קטע כל כך אידיוטי. אולי כדי שתקפוץ לבקר בדיון של העונה שעברה ותמצא את ההבדלים: http://www.asoccer.co.il/forum/index.php?showtopic=7091&hl=
בחיים לא שרו לכם "שבו בשקט יא מניאק", "אנחנו נזיין אותכם"? כי זה כל מה שאני שמעתי מהם. חוץ מזה הם עודדו כמעט כל המשחק. חצי ראשון את הקבוצה שלנו, חצי שני את הקבוצה שלכם. בסיום המשחק השחקנים של הפועל חיפה קיבלו מחיאות כפיים מהיציע שלנו וכנראה שהם חשבו שזה אוהדי הפועל חיפה והם באו להודות לנו... בכל מקרה, תגיד תודה שהקבוצה שלך השיגה ניצחון ראשון העונה, וגם זה די בקושי. תסתפק בזה.
לאנשים שעוקבים אחרי קרית שמונה. אני צריך קצת מידע על ערן לוי, איך הוא משחק, משתתף באימונים, אם הוא עושה שטויות(כרגיל...) וכאלה תודה לעוזרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
האוהדים של אשקלון לא פראיירים הם לא יקבו מכות בחיפה וחוץ מזה אין מה לריב משום שהאוהדים של אשקלון בכלל לא יגיעו לשם עם קבוצה כזאת זה מבאס ללכת למשחקים ורק לקלל את ההנהלה
ומי זה טל מעבי ? הוא מגן שטרטצקי בקישור ? אני חושב שבמקום שמרקו יחפש את אמא , אמא (של שיימן)מחפשת את מרקו(בלבול). הרצליות תנו לי מידע על מעבי לפני שאני שואל את בקלו.
חחח תשאל את בקלו,ואם אתה לא יודע איפה למצוא אותו,תחפש בתחת של שיימן, סביר להניח שהלשון שלו תהיה שם. טל מעבי,מגן שהגיע אלינו מ...חיפה יכול להיות? וואלה עוד מעט עמית יענה על זה אני מניח.אם אני לא טועה מחיפה. דווקא עשה רושם לא רע בתחילת העונה. נראה שחקן חמוד. אה וכן,הוא עמית.אני ארז. לא חייבים להשתמש במונח הרצליות.