מחזור 6 בלאומית: עכו מנצחת את הכח בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏21/10/05.

1. נדב מיכאלי Member

שמע אל תגזים בסדר?
    אורי היה בהפועל ירושלים והצליח גם בנתניה הוא הצליח ,מה בהכח נתנו לו כלים בכלל עד עכשיו?
    נכון הפסד שני תוך 4 ימים אבל זה לא אומר שהעונה של הכח גמורה והיא עוד יכולה לעלות.
    היום אורי לא הכין נכון את הכח למשחק והיום הקבוצה שלו התפרקה בדיוק כמו בגביע הטוטו אבל זה משבר והם יכולים לצאת מזה.
    בסדר שמענו אתה גם אמרת שאוחנה מאמן גדול ,אני לא אומר שאורי מאמן ענק ,אני אומר שהוא מאמן יותר טוב מאוחנה והוא מתחיל מלמטה כמו כשכולם מתחילים ועובדה שהוא יותר מוערך מאוחנה.
    אז תגיד לי למה בנתניה הוא נחשב לאליל ולמה בהפועל ירושלים נורא אוהבים אותו?כישלון הא?

2. ozi Member

הצליח בהפועל ירושלים? נחשב לאליל בנתניה? אתה רציני במה שאתה מדבר? הוא מעולם לא הוביל קבוצה לצמרת. נכון, הוא עשה עבודה לא רעה כשקיבל את נתניה מתחת לקו האדום וסיים איתה (בעיקר בזכות איציק זוהר) 2 מקומות מעליו, אבל אם את זה אתה מחשיב הצלחה, אז קשה לי להבין איך אתה מבקר את אוחנה.
    בליגה הלאומית נתנו לו מספיק כלים בשביל להצליח עם הכח. כל קבוצה יכולה לעלות מהליגה הלאומית, וזה ידוע. מתוך 2 עונות, הוא אפילו לא היה קרוב. באף אחת מהן.
    ומה קשור עכשיו לעזאזל אוחנה?? בוא ניתן לך את הסיפוק ונאמר שאוחנה מאמן גרוע. מה זה קשור בכלל? זה אומר שמלמיליאן לא יכול להיות גרוע. אם אתה כבר מזכיר את זה, אז אוחנה לפחות הגיע כבר ליותר הישגים ממנו.

3. הרצליה Member

רק אני שמתי לב לדרך המגעילה שבה חתכו את הדברים של פרדי דוד היום?

4. נדב מיכאלי Member

יחסית למאמנים הקודמים שאימנו לפניו בנתניה הוא הצליח ,תישאל את אוהדי נתניה מה הם חושבים על אורי .
    בהפועל ירושלים הוא בצוותא עם יוסי מזרחי בנה קבוצה שיוסי מזרחי קצר איתה את הפירות.
    גם בנתניה הוא בנה תשתית טובה שלנדאו נהנה ממנה .
    אל תשווה בכלל בין אורי לאלי .
    לאיזה הישגים הגיע אוחנה ?תגיד לי לאיזה הישגים ?
    אורי יכול להיות מאמן גרוע בלי קשר לאוחנה ,אבל אורי לא מאמן גרוע ,הוא מאמן בינוני
    תגיד לי מה אוחנה עשה בקריירת האימון שלו שהוא יותר מוצלח מקריירת האימון של אורי?
    אורי התחיל מקבוצות קטנות והוא עוד יגיע לקבוצות בליגת העל ,אוחנה התחיל מקבוצות גדולות ונכשל בכל קבוצה שהוא אימן (בית"ר (2 קדנציות),בני יהודה ומכבי פתח תקווה)

5. נדב מיכאלי Member

גם אני שמתי לב לזה .
    אבל זה ערוץ 1 דברים כאלה קורים כל הזמן

6. ozi Member

נדב אני לא השוותי אותו עם אוחנה. אתה עשית את זה. אני בסה"כ הגבתי לדבריך, וגם הוספתי שעצם ההשוואה היא טיפשית והוכחה נוספת לדעות המקובעות שלך שלא קשורות למה שמתחולל בעולם אלא רק לגחמות האישיות שלך.
    בגלל זה, אני לא אפתח פה דיון על אוחנה, אלא רק אציין את העובדה שאתה מציין את זה שהוא "בנה תשתית טובה" כהישגים של מלמיליאן, ובכך אני אסיים את הטיעונים שלי. ברור לי שבתור אדם מנותק מהמציאות תבטל באחת את כל מה שאמרתי, אבל אני מביע את דעתי כדי שהאנשים שיש להם עיניים בקדמת הפנים ישתמשו בהם ויראו את האמת על המאמן הכי אוברייטד בכדורגל הישראלי.

7. נדב מיכאלי Member

אני אמרתי על אוחנה שאתה הגנת עליו במשך שנה כמעט למרות היותו אפס מאופס וכל הזמן רק השמצת את אורי לכן הזכרתי את זה
    בסדר תמשיך לחיות בדיעה שלך ואני ימשיך לחיות בדיעה שלי שאורי לא מאמן ענק אבל הוא בטח יותר טוב מאוחנה והוא מסוגל להעלות את הכח לליגת העל

8. הרצליה Member

מכבי באר שבע מנצחת את ראשון 1-0 משער של רגבר.
    וכשהפועל חיפה מוליכה באשקלון(שער של יוסי ג'אנח) מצבה של ראשון רע מאוד.

9. robson Member

לפי כל הדווחים מעמדו של מירו בן שמעון בקבוצה נעלם לחלוטין, לדעתי תוך פחות משבוע יהיה שם מאמן חדש, אתם יכולים לסמוך על דויד ביטן..

10. ראשל"צ Member

ראשון האלה הורגים אותי כמה פעמים אפשר להפסיד ב 5 דקות האחרונות של המשחק??

11. הרצליה Member

שער נוסף ליוסי ג'אנח 2-0 להפועל חיפה.

אוהדי הפועל חיפה לא אמרתם לפני פתיחת העונה אין ספור פעמים שיוסי ג'אנח יהיה שחקן יציע העונה?
    מעניין שהוא פותח בהרכב כבר פעם שלישית ברציפות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/05
  12. קינג לדלי Member

אתה רואה אוז שלחת את הכח אתמול לליגת העל .
    אין הבדלים גדולים בין הקבוצות חוץ מהקרייה שיש לה סגל רחב ומאמן מעל כל הליגה האפסית הזאת.
    ברנאר האגן רמה מעל הליגה הזאת.

13. הרצליה Member

כמו שאני מכיר את הרצליה.
    אנחנו נותנים שלוש לעכו ביום שלישי ומפסידים 2-0 בטדי בשבוע הבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

14. יחי Member

קרית שמונה נתנה את המחצית הראשונה הכי טובה שלה עד עתה בשנה האחרונה....
    אני לא רוצה להשמע מתלהב או משהו,אבל הם פשוט הציגו כדורגל יפה לעין (כן,כן אני לא טועה...)
    שני שערים מרהיבים של הקבוצה:
    בדקה ה-15,שער מדהים של צרפתי שהרים קרן,הכדור חזר אליו ומהשפיץ של הרחבה (20 מטר בערך) בעט צרפתי אל בין חיבורי הקורות של הירושלמים.
    בדקה ה21,הגנת הקריה מרחיקה שער בטוח מקו השער לאחר כדור קרן של ירושלים שננגח למסגרת השער-ההזדמנות הרצינית היחידה שהייתה להפועל ירושלים.
    בדקה ה-43 שרון עמר שיגר כדור מדויק, גם הוא אל בין חיבורי הקורות והעלה את היתרון של המארחים ל-2:0.

במחצית השנייה,ברבוסה,שוער ירושלים הציל אותה מתבוסה עם כמה הצלות מרהיבות.
    ירושלים היא קבוצה,לפחות ממה שאני התרשמתי,בלי התקפה בכלל.

15. נדב מיכאלי Member

תגיד לי איך אוחנה העיף את האגן בלי לתת לו צ'אנס?ראיתי אותו היום וגם שנה שעברה היו לו משחקים יפים .
    מצד שני אוחנה גם העיף את ביטון ,ויתר על בוקולי במכבי פתח תקווה וזרק את שאלוי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx