מחזור 6 בלאומית: עכו מנצחת את הכח בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏21/10/05.

1. ozi Member

בשורה התחתונה הרצליה היא לא קבוצה חזקה כמו שציפינו. מאמן מפוטר אחרי מחזור וחצי, אף ניצחון בית, יותר הפסדים מנצחונות- זה הרבה מתחת למה שניבאו לה. עוד עונה במרכז הטבלה.
    אם לפני תחילת העונה סימנו 10 קבוצות (לפחות) שייאבקו במעלה הטבלה, אחרי 6 מחזורים (כמעט) אפשר לתת תמונת מצב קצת יותר מבוססת. לדעתי 2 קבוצות ייאבקו על 2 כרטיסי העלייה לליגת העל (הכח וקרית שמונה), משמע- כמו בעונה שעברה עם כפ"ס ונתניה: לא תהיה תחרות של ממש.
    לפחות בתחתית יהיה מעניין עם רמת השרון, רעננה, הפועל חיפה, ראשון לציון ואשקלון.

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/05
  2. הרצליה Member

בשורה התחתונה עברו 5 וחצי מחזורים.
    ומי כמונו יודע שבליגה הלאומית הכל יכול להיות.

3. robson Member

אבל עדיין למרות הכל הרצליה היא אכזבה עצומה עד עתה, אני לא מבין מה בדיוק קורה שם אבל יש שם סגל לא רע בכלל, תנאים טובים, משכורות בזמן, מאמן עם ראש על הכתפיים ומשהו שם לא דופק כבר שנים..
    חוץ מזה אני חייב להסכים עם ג'רמיין דפו, הרצליה לא יכולה לשחק בליגה הזאת בלי חלוץ מטרה, זה לא חייב להיות אלומיידה שדווקא הרשים אותי בשנה שעברה בסכנין אבל אני מודה שאין לי מושג איך הוא נראה היום מבחינה פיזית וכושר משחק ולכן אני לא אחווה עליו דעה אבל בלי חלוץ מרכזי הרצליה תתקשה מאוד בליגה הזאת..

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אין לי ספק שיש משהו בדבריך רובסון. גומז' כמו שעמית אמר היה מצויין בתחילת עונה אבל מה קורה לו עכשיו אני לא יודע. אני מסכים שצריך להביא חלוץ אבל כמוני וכמו אוהדי ב"ש,השנה אלומיידה(כנראה בגלל הפציעה בגב) לא ממש מרשים. לכן הוא לא מה שרציתי אחרי מה שראיתי אותו בתחילת העונה בהרצליה ועכשיו. מקווה שיביאו את יבוריאן. קדוסי לבד לא יסתדר.

אבל עם כל הכבוד שאתם עסוקים בהתקפת הרצליה. קיבלנו 3 שערים מעגלות ב"ש,2 מרעננה,וחוץ מרמה"ש וראשלצ לא ממש שמרנו על רשת נקייה. גם היום,כל מצב נייח זה חצי גול. משהו בהגנה גם לא דופק.

5. קינג לדלי Member

שכחתם שלצערי הרב יש לי דוקטורט לעליות ליגה...
    OZI אני חושב שאתה מגזים .
    הרצליה עוד תוכל לדבר חזק השנה ואני לא רואה הבדלים גדולים בינה לבין הכח למעט ההתקפה שבה תורגמן וגולן נראים מספקים לעומת חצי קדוסי.
    מי החזיק את כפר סבא בהתקפה של העונה שעברה ? הגולים של אלכסיס וקקון ! כמו אולמיידה גם קקון בעיקר עמד אבל שיחק עם הגב לשער (לא הכל נמדד בגולים אצל חלוצים)ודחק גולים חשובים.

האכזבה הגדולה שלי בהרצליה הוא רמי אבו לבאן ,תמיד טענתי שהוא לא כזה שחקן אבל בליגה הזאת הוא חייב להביא את הבעיטות שלו לידי ביטוי(אם הוא בכלל שיחק).
    יניב לוזון שחקן של הברקה פעם בשלושה משחקים.

בקיצור הרצליה צריכה להגיע לינואר בעמדה לא הכי רחוקה ממקום שני ואז לרוץ להביא חיזוק.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אבו לאבן שבר תאף.

7. קינג לדלי Member

מתי ? לפני המשחק או במשחק ?

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לפני המשחק. ביום שלישי בגביע הטוטו.

9. קינג לדלי Member

הבנתי.
    הבנתי שסכנין רוצים אותו .

יחי גם אתה באת לנו ביציאות של התאבדות במערכת לפני שבועיים ואמרתי לך סמוך על לחמן.
    שחקנים לא שונאים אותו בחיים.הם מכבדים אותו.
    אמרתי לך שני נצחונות והכל בסדר.
    אפילו מסודי שהסתכסך איתו לא הפסיק להחמיא לו השבוע במעריב ולומר שהוא פשוט למד ממנו כדורגל.
    יש לכם את המאמן ואת הסגל הרחב בשביל לעלות.

אני חושב שהכח,עכו והרצליה יתמודדו על עוד כרטיס.

10. יוגב אסולין Guest

היום ב18:30 משחק באשקלון נגד הפועל חיפה.

לפי דעתי אחד המשחקים היותר קשים. הפועל חיפה קבוצה טובה אחרי הכל בגביע הטוטו היא מציגה את הכדורגל שמצפים ממנה ומובילה. מה שאומר שזה רק שאלה של זמן עד שהיא תתפרק על מישהו גם בליגה. מצד שני אנחנו קיבלנו זעזוע השבוע בגביע הטוטו שאמור להעיר את החשחקני גם שיחרורו של אוחנה..היה אמור בעיקר לזעזע..

אני חושב שזה משחק מפתח למשך העונה כולה. עם אנחנו מנצחים אנחנו 3 מקומות ממקום שני.. והפועל חיפה תקועה ממש עמוק בתחתית. אני לא אומר שאנחנו נעלה והם ירדו. אבל זה יהיה הכיוונים של הקבוצות. אנחנו חצי עליון הם חצי תחתון.

לפי מה שהבנתי הפועל חיפה אמורה לבוא עם 200 אוהדים שלה. ובאשקלון בשבתות לא מגיעה הרבה קהל (אולי 700) ככה שגם פה.. צפוי להיות צמוד יחסית.

אני מאוד מקווה לעבור את המשחק הזה בשלום. זה משחק מאוד קשה וחשוב.

11. ozi Member

איזה עוול לליגה זה יהיה אם הכח עמידר תעלה ליגה. היום הגיעו למשחק מול עכו 100 (!!!) אוהדים בלבד.. וזה כשהקבוצה מוליכה את הטבלה, במשחק צמרת וכולל האוהדים שהגיעו מעכו (אם בכלל). בושה, בדיחה- כל ההגדרות נכונות.
    לפחות הפועל עכו מובילה עליה עכשיו.

12. נדב מיכאלי Member

הכח לא הגיעה למשחק וככל הניראה אורי לא הכין אותה כראוי
    במשך 72 דקות היא לא יכנה בכלל את השער של עכו,בדקה ה-73 כשהם כן סיכנו אז תורג'מן כרגיל החמיץ ממצב נוח מאד להבקעה
    עכו משחקת מצויין .
    והאוהדים של הכח נישארים בבית לדעתי זה הרבה בגלל האיחוד (לא שלפני כן היו להם הרבה אוהדים)
    כמו שהיה לבית"ר שמשון תל אביב בזמנו ,לבית"ר תל אביב ולשמשון היה קהל משלו כשהם התאחדו הקל הלך ונעלם.

13. נדב מיכאלי Member

כבר 3-0 לעכו ,משחק עלוב ופתטי להכח .
    נ.ב. שער יפה מאד לגיא צרפתי במשחק נגד הפועל ירושלים.

14. ozi Member

זאת הכח המפחידה שכולם דיברו עליה? זאת העבודה הנפלאה של אורי מלמיליאן? הקבוצה שלו התפרקה ושיחקה נורא לכל אורך המשחק, מול קבוצה שנחותה ממנה מבחינת סגל השחקנים. זו תבוסה ביתית שנייה תוך 4 ימים (ולא משנה שבסוף נגמר בהפרש שער- הכח הובסה), והאשם העיקרי הוא העומד בראשה. מלמיליאן, שכבר עונה שלישית מבלה במועדון הזה, ובינתיים הוביל אותה לכלום, עדיין נחשב משום מה לפרה קדושה. כולם מתרצים בשבילו למה הוא לא הצליח בשנים האחרונות, אבל הגיע הזמן שהוא יתחיל לספק קבלות. הוא לא עשה את זה בשום מקום בו הוא אימן וההילה הזאת שאופפת אותו היא כל כך בלתי מוצדקת.
    יכול להיות שהכח עוד תעלה ליגה. אבל זה לא בגלל פלאים של המאמן שלה, אלא בראש ובראשונה בגלל שהסגל שלה מספיק טוב בשביל לעשות את זה. גם אם היא תעלה ליגה, זה עדיין לא יעשה את מלמיליאן מאמן גדול. כשמדברים על אוברייטד הוא הראשון ברשימה הזאת. למה הוא בכלל נחשב מועמד לבית"ר? מה הוא כבר עשה באימון? השאיר את נתניה בליגה? דישדש עם הכח 2 עונות (ואולי אחת נוספת העונה)? מאמן אפור ובעל שיטות מיושנות. הקלגסות שלו אולי מתאימה למ"פ בבסיס טירונים בגבעתי, אבל לא לקבוצת כדורגל מודרנית.
    ועוד משהו- למרות שכבר כתבתי את זה- זה ממש ביזיון שמגיעים 100 אוהדים למשחק כזה (כשלפחות 20 מהם מעכו). אפילו רמת השרון מביאה יותר מהכמות הזאת, וזה עוד במצבה בתחתית. אסור לקבוצה הזאת לעלות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/05
  15. John Barnes Member

מסכים עם שי, להכח-עמידר אין זכות קיום. קבוצה שמביאה 30-40 איש למשחק (להוציא את המקורבים ומשפחות השחקנים) ומתמודדת על העלייה היא תעודת עניות לכדורגל הישראלי ולעיר ר"ג, שאחרי הכל, כנראה שהיא לא עיר של כדורגל. איחוד מיותר, היה עדיף אילו 2 הקבוצות היו מתפרקות ומשאירות רק זכרונות מתוקים מימים עברו, ימים שלא יחזרו עוד לעולם.