זה שלפעמים שחקנים נתקלים אחד בשני ברחבה זה מובן, ובמרבית הפעמים גם השופט פשוט לא מגיב. אני מדבר על המקרים שהשופט משוכנע שהשחקן עושה הצגה, במקרה כזה הוא מחוייב להוציא צהוב על פי החוקה לא? אגב, בתגובה לטעויות השיפוט הנה דבר חיובי אחד, תגובת עטר לאחר המשחק הערב: מאמן מכבי נתניה, ראובן עטר, התייחס לשיפוט ולהחלטות הגבוליות בפנדלים: "אני מכיר את איתן תבריזי והוא שופט טוב. אם אומרים שהיה פנדל והגיע כרטיס אדום, אז אין מה לעשות, זה הכדורגל. יכול להיות שהיום תבריזי טעה וזה עלה לי ביוקר, אבל אני לא מהמתלוננים. ממשיכים הלאה. אני מרוצה מאיך שהקבוצה שיחקה ונראתה, יש לי רק מחמאות לשחקנים שלי". איזה גבר. הרבה מאוד שחקנים ומאמנים אחרים היו מגיבים בצורה שונה לגמרי, ראה אשדוד בשבוע שעבר. עטר לא כזה.
אני אוהד הפועל, ופנדל בשניהם היה בוודאות, ובשני היו שופטים שהיו מוציאים אדום לאניימה ולפי זה אני חושב שתבריזי נהג בסלחנות, למרות שלדעתי טיפשי להוציא כרטיס על עבירה כזאת, אי אפשר לצפות מהשוער שיצא אל הכדור עם הידיים ושלא יסתכן בהורדת שחקן.
יואו איזה נוסטלגיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אחד הרגעים המרגשים שלי כאוהד בית"ר בעונה הכי טראומית/מרגשת/מותחת של בית"ר עונת "ירושלים לא תרד", אני יכול לכתוב ספר על העונה הזאת ומה שעברתי בה כאוהד, היינו במיץ של הזבל במשך עונה שלמה ובסוף נשארנו עם שער שיוויון של פאקינג קורנליו פאפורה בדקה 90 נגד 10 שחקנים של קרית-גת, אימפריה. תמאש שאנדור :aaa8:
יום המשחק בין הפועל פ"ת למכבי תל אביב אירעה תקרית מכוערת בדרכם של שחקני פ"ת לחדרי ההלבשה. עוד במנהרה טען מנהל האצטדיון, איתן שור, כי השחקנים בעטו בכיסוי של המנהרה וקרעו אותו. כששור עצמו ניסה לעצור אותם, הפכו השחקנים אגרסיביים גם כלפיו כשעימות פיזי נמנע בשניה האחרונה. לאחר מכן, טען שור, השחקנים השחיתו גם את המזגן בחדר ההלבשה. מנהל האצטדיון לא מתכוון לשתוק ויפנה להתאחדות שתטפל בעניין. אני מתכוון לשלוח את התמונות להתאחדות ולהביע את הגועל נפש. קבוצה אורחת מקבלת את כל התנאים הכי טובים מהאצטדיון וזה מה שהם עושים. אחרי המשחק השחקנים נכנסו עם כל העצבים ואני יכול להבין אותם אבל מכאן ועד לבוא ולהשחית ציוד בתוך הבית שלי, זאת בושה וחרפה שזה קיים בכדורגל הישראלי". http://www.one.co.il/Article/166642.html
היום בן דוד שלי בן ה-11 שמשחק במכבי פ"ת, הקדימו לו את המשחק ל-9 בבוקר במקום 12 בצהריים כי היה צפוי מזג אוויר נורא חם וזה אכן מה שקרה. אם מקדימים משחק לילדים בגלל החום, למה שלא יעשו אותו דבר גם בבוגרים והמשחק יהיה יותר מאוחר, כי 2 בצהריים כמו היום זה שיא החום.
למה לא יהיה יותר מאוחר? כי באשקלון אין תאורה. נדמה לי ש3 זה המקסימום שהיה אפשר, אולי 3 וחצי וגם זה "על הקשקש" כי מחשיך מוקדם מאוד.
אז שהיו מעבירים את זה למגרש אחר, מגרש שאשקלון הייתה בוחרת. נכון שזה חרא אבל אין מה לעשות, החום היום בתל אביב היה בלתי נסבל אז אני לא רוצה לחשוב אפילו איך היה באשקלון ועוד כשמשחקים כדורגל...
תקן אותי אם אני טועה עד לפני כמה שנים לא היו משחקים באנגליה בפרמייר ליג! בשעה 11:00 שעון אנגליה? אני אישית זוכר בעונת 97/98! משחק בין מנצ'סטר יונייטד לארסנל שארסנל ניצחה 1:0 באולד טראפורד ומשם רצה לאליפות ששוחק בשעה 11:00 שעון אנגליה. חובת ההוכה היא על אשקלון שיהיה אצלה תאורה, אני מקווה שכך יהיה.
חשבתי על זה כמה פעמים ואני עד עכשיו לא מצליח לגלות מה מרגיז אותי יותר - שאיתן תבריזי עשה הכל כדי שהפועל תל אביב תנצח, או שלמרות שאיתן תבריזי עשה הכל כדי שהפועל תל אביב תנצח, עדיין יכולנו לצאת עם משהו מהמשחק ויצאנו בלי כלום. עצם העובדה שכל מי שדיברתי איתו על המשחק (ודיברתי עם אוהדים של כל מיני קבוצות) השם 'איתן תבריזי' נאמר יותר מאשר 'מכבי נתניה' או 'הפועל תל אביב', אומר הכל. חבל שבמשחק שעל הנייר היה אמור להיות אחד המהנים והאיכותיים, איני מוצא לנכון לדבר על הכדורגל שהיה - והיה דווקא כדורגל טוב של 2 הקבוצות, במיוחד שלנו.