מחזור 5 בליגת העל: 3:3 מרתק בין מכבי חיפה לבית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Oct 1, 2010.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי וההתאחדות היתה עוזרת למכבי כמו שעזרה להפועל...להזכירך צמד המאמים שלה עמדו 4 שבועות על הקווים בלי שעברו בבקרה...

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

סיכום המחזור:

תחת החום הכבד והלחות הבלתי נסבלת, אשקלון ובני יהודה סיימו את משחקן ללא שערים. בסיום המשחק נשמעו טענו מוצדקות של אנשי שתי הקבוצות על שעת המשחק, אבל האמת היא שהטענות מופנות אך ורק להנהלת אשקלון.

במשחק רדיוס ללא קהל בעקבות עונש על מכבי תל אביב, ניצחו הצהובים בקושי 1-2 את הפועל פתח תקווה. דודו ביטון (70) כבש את הראשון לזכות פ"ת. אלירן עטר (83) השווה ובדקות הסיום האריס מדוניאנין הפך את התוצאה בצורה דרמטית והוסיף 3 נקודות למאזנה של מכבי ת"א, שתשאר במקום הראשון לפחות עד משחקה של מכבי חיפה מחר.

הפועל באר שבע חוזרת סוף סוף למסלול הניצחונות אחרי 0-1 על בני סכנין במשחק ראשון עם המאמן סלובאן דראפיץ'. לקראת סוף המחצית הראשונה, ברנרדו ואשקנוסלוס הוכשל ברחבה. מאור מליקסון כבש את הפנדל אך אלי חכמון פסק על פנדל חוזר בעקבות כניסה מוקדמת של שחקנים לרחבה (מוצדק לפי דעתי), את הפנדל החוזר מאיר כהן הדף לקרן. ואשקונסלס כבש את שער הניצחון בדקה 78 והשקיט את המערכת לשבועיים הקרובים.

הפועל עכו השיגה ניצחון ליגה ראשון, 1-2 על הפועל חיפה. ג'אקו עראפת כבש צמד (3,53) בוזרוגי צימק בדקה 79. הפועל חיפה עם הפסד שני ברציפות.

מכבי פתח תקווה ומ.ס אשדוד נפרדו ב2-2. טל בן חיים העלה את פתח תקווה פעמיים ליתרון (26,40). משה אוחיון איזן בפעם הראשונה מכדור 11 מטרים (33) ונבו מזרחי קבע בתוספת הזמן את תוצאת המשחק.

עוד קבוצה שחוזרת לנצח היא הפועל תל אביב. דווקא בקופסא במגרש קשה, התעלו האדומים של גוטמן וניצחו 1-3. שלישיית החלוצים של הפועל, תמוז (11), בן סהר (70) ואיתי שכטר (82) הרשיתו, קובי דג'אני צימק בפנדל (88)

Last edited: Oct 3, 2010
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בבקשה ממך אל תלך אחרי מאיר איינשטיין והאמירות חסרות המושג שלו.
    ההנחיה בנושא הזה ברורה- במקרה שאין פנדל, קריא הצגה של החלוץ, מחוייב להשלף כרטיס צהוב. הזמן היחידי שבו השופט יכול אולי למחול בנושא הזה, זה כאשר לחלוץ כבר יש צהוב והצגה פרושה צהוב נוסף. בכל יתר הזמן, אם השופט חושב שאין פנדל- מגיע צהוב.
    תבריזי טעה בכך שלא שרק לפנדל, אבל אם חשב שזו אכן הצגה, טוב ששלב צהוב.
    מקווה שלמדת משהו בנושא.

4. wings Member

הפועל חיפה עם עוד הפסד, כמה לא מפתיע. שילמדו ממיינץ.

מחזור הבא דרבי בת"א? מצוין.

דני לוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. alexshw Member

ממתי כל פעם ששחקן נופל או מועד ברחבה זה או פנדל או צהוב על התחזות?
    יש גם מקרים שאפשר פשוט להמשיך לשחק.
    במקרה הנ"ל, זה בהחלט הוספת חטא על פשע.
    תבריזי הזה שופט אידיוט לחלוטין שגם מתגרה בשחקנים.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה פנדל ברור, ועוד במצב של 1:0 להפועל ולא 3:0, ונתניה היתה היחידה ששיחקה במחצית השניה עד לדקה 70 עם המתפרצת והגול של סהר. אדום לאניימה? לא יודע אם החוקה אומרת שזה צריך להיות אדום אז דהיינו...

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זאת החוקה, מרבית השופטים לא מקיימים אותה.
    אתה מוזמן לשאול את לירן, שופט בעברו.

Last edited by a moderator: Oct 3, 2010
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יואב כץ:"המשימה שלנו היא להישאר בליגה" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. GILI0504 Member

הפועל ת''א - מכבי נתניה- 3-1 להפועל
    מכבי ת''א - הפועל פ''ת - 2-1 למכבי
    הפועל עכו - הפועל חיפה - 2-1 לעכו

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא הבנתי מה השאלה...

לא כל נפילה זה או פנדל או צהוב... יש נפילות שהן באמת כתוצאה ממגע.. אבל שפשוט לא מצדיקות פנדל.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

גם אם יחטפו אותי, יכלאו אותי בתוך צינוק, יקשרו את עיניי, יכו בי במוט מברזל, לא יתנו לי לאכול ולשתות ואף יצמידו לי אקדח לראש, אני אעדיף למות מאשר להצדיק את האיש עם הפאה. למה להעליב?

רעיינשטיין טען שהשיפוט של תבריזי לא כשר, זו טענה קשה כפי שאמר לו ברקו-ביץ', אני טענתי שתבריזי פשוט שופט גרוע ולא מהיום, יש הבדל.

12. Don Joan Roman Member

ככה לקראת המשחק שלנו מחר אלכס הזכיר את המשחק בעונת 2001/2002 אז בבית"ר נט מישהו הביא את הגול של פאצ'ה השווה ל1:1 רק בשבילש רפי כהן ינצח את המשחק בעמדת נבדל אבל זו לא הפואנטה אלא לראות את הטירוף שאחריי הגול של פאצ'ה, מי שהיה שם בכה מרוב התרגשות כי זה היה גול שמעבר לעובדה שהיה גול שיוויון היה גול של תיסכול שהצטבר במשך שנה שלמה ופחד ענק שתקום בבוקר ותגלה שהדבר שאתה כ"כ אוהב, הדבר שעושה אותך מאושר בכל ניצחון ומדכא אותך בכל הפסד ]שוט תפורק על ידי בית משפט, היינו במתח חודשיים פלוס ארבעה מחזורים והגול הזה שיחרר את הכל:

http://www.youtube.com/watch?v=le88KYlbNe8

ואיזו מסירה של תאמאש!

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעניין אחר שכבר הועלה פה.
    האם לא הגיע הזמן שבהתאחדות לא יתנו לקבוצות לסבול בשיא החום? צריך מישהו שישים לזה סוף. מבחינתי טוב היה אם שתי הקבוצות היו עולות היום למגרש ומיד יורדות לחדרי ההלבשה. אנחנו נכנסנו למאה חדשה, עידן חדש, אבל כנראה שלא כולם בארץ חושבים כך.

14. eran levy Member

אם רק היו אומרים לי שיעשו לי את כל זה אם לא אצדיק את איינשטיין הייתי ישר מצדיק אותו. יש עקרונות שווים יותר למות למענםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

איינשטיין וארבל הם שני שליש מהשדרים הבכירים שלנו והם מתנהגים בצורה מבזה. חסרי אובייקטיביות לחלוטין. יש דרך להתייחס לשגיאות של שופט או שחקן, והם בוחרים דווקא בדרך הבהמית. לא אומר מילה על ברקוביץ' מפני שאם הם במחנה המתבזים אז הוא המנהיג הרוחני של המחנה.

15. Gaudi Member

לא חייבים לצטט כמו תוכים את איינשטיין וברקוביץ' הסתומים.
    פרנסמן אמנם שלח רגל למקום שלא היה צריך לשלוח, אבל ניר נחום הוסיף נפילה די עצמאית. מעניין אם שכטר היה מקבל על זה פנדל.
    אניימה לא היה אחרון בדרך אל השער.