סוף סוף נגמר לקופיםם המגעילים המזל. הקהל שלהם שוב הוכיח כמה הוא קהל הצלחות מגעיל, מעניין אם נשמע קללות לאלישע עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ובאובייקטיביות - וואו איזה משחק, 3:3, 2 מהפכים, שיוויון דקה 90. כן ירבו!!
איזה גול גדול של עזריאל! וואו, כל הכבוד לבית"ר שהראו היום הרבה אופי והראו שהם כן יהיו השנה בצמרת למרות ההגנה החלשה. עם שחקנים טובים כמו ברוכיאן, יבואה וסטיבן כהן אתה לא יכול לא להיות בחלק העליון של הטבלה. בחיפה חייבים לחזק את ההגנה בינואר, זה נראה מביך.
זה מדהים כי המשחק הזה היה בידיים שלהם כמו כלום. והנה הם משווים. סיכומון: 1. לא פעם ראשונה שהרוש מברטז. רחוק מלהרשים. 2. דסה המגן הימני של בית"ר טובה מאוד. 3. יכולים להעביר עליו ביקורת עד מחר, קולמה היה השחקן הכי טוב בירוק היום. 4. סולליך היה טוב במחצית הראשונה אבל גרוע בשניה. יותר מדי רך. הזמן יגיד מה הוא שווה. 5. האיטיות של הבלמים בירוק... זו לא הגנה. 6. בוקולי חסר, כל כך חסר. 7. ולדימיר דאבלשווילי החלוץ הרכב ראשון כבר שנה שניה ברציפות? וואו, אלישע אתה חרא של מאמן. מכבי חיפה לא תיקח אליפות השנה. היא לא תיקח אליפות עד שיגיע מאמן טוב יותר. גם כשהפצועים יחזרו, זה פשוט לא זה. מקום באירופה השנה יהיה מצוין.
לבית"ר ירושלים לא חסרים שחקנים בינוניים בקבוצה, אבל יש גם שחקנים טובים מאוד לליגה הזאת, שיכולים לקחת אותה גבוה, אריאל הרוש אשם ב-2 השערים האחרונים (לא ראיתי את הגול הראשון), ולא ראיתי איך הוא היה בחצי הראשון, אבל ללא ספק שהוא אולי הפריד בין ניצחון בית"רי לבין התיקו הזה.
תיקו טוב אבל מאכזב. מכבי חיפה עם החסרים שלה פשוט לא קבוצה מאיימת שאפשר היה לנצח. למה להכניס את קובי מויאל? חשבתי שסיימנו עם הדביל הזה, אין ספק שהוא יותר מזיק מאשר מועיל. היינו שווים 3-1, זה היה באוויר, ונשאר להצטער. הרוש - אפשר לומר שהוא דפק לנו את המשחק. כל כדור גובה מפחיד אותי בגללו. לאן נעלם המפלצת של העונה שעברה? מאוד מקווה שהוא יצא מהתקופה הנוראית שלו.
אני פה רותח (ולא מהפרובוקציות הילדותיות של אדון nave) כי מכבי חיפה פשוט מקבלת את מה שמגיע לה. היום יש 4 סיבות למה איבדנו 2 נק': 1) שני בלמים שאיטיים להחריד, בלמים שלא מתאימים לקבוצה כמו מכבי חיפה. 2) גולסה שלמרות השער חושך מצרים. הפושטק הזה צריך עוד להחזיר לי כאוהד מכבי חיפה הרבה על התרגיל המסריח שלו. בנתיים הוא לא מחזיר דבר. 3) שוער שני. אין לי מושג איך בקבוצה מרוצים מאדרי. לצערי התחזית הקודרת שלי מתחילה לאט לאט להתממש. התל אביביות יאבקו השנה על האליפות, אנחנו ובית"ר נרוץ כנראה אחריהן. למעשה ב'ליגת לוזון' שום דבר סגור, אבל בצורה הזאת גם קיזוז לא יציל אותנו. הרבה מחמאות לבית"ר!
כל הכבוד לבית"ר ירושלים, באמת משחק מצוין, אין הגנה, לא לבית"ר ולא לחיפה. אלישע ענה לכולם (כולל אותי) שאמרו שהוא טיפש שהוא מנסה להפטר ממימון. משחק של קומדיות מצד הבלם, אולי הוא צריך לחבור לאח שלו. הלוואי וכל משחק מחזור נזכה למשחק כזה.
למכבי חיפה לא הגיע לנצח. הגנה בזיון אחד גדול. סילבה נרקב על הספסל. יש כמובן כמה נקודות אור. בקיצור יש פגרה וחייבים בדק בית בינואר. לשקול לשחק עם פלאח כבלם. כל הכבוד לבית"ר ששיחקה ללא פחד ושלטה בהרבה דקות. השוער שלה הפעם, דווקא הכשיל אותה, אבל גם משחקים כאלה קורים לשוערים.
אני חייב להגיד שבמחצית אמרתי למישהו תאר לך שיהיה 3:3? אבל לרגע לא חשבתי שזה מה שיקרה. ב-6 משחקים היו 15 שערים היום באחד 6... הלוואי גם מחר 6.
אחרי משחק כזה כולם צריכים להיות מרוצים וזאת צריכה להיות הגישה בליגה שלנו. גם ב3-2 אמרתי שאני מרוצה מההופעה והמשחק, הרוש אמנם היה חלש והיה אשם ב2 גולים אבל הוא הציל אותנו הרבה יותר פעמים. עזריאל סוף סוף מקבל דקות במרכז ההתקפה ונותן תפוקה עם 2 שערים ב20 דקות מצטברות במשחקים האחרונים. נקודות אור לאורך המשחק : אלי דסה, אבירם ברוכיאן, יבואה וסטיבן. בן שושן נלחם ועשה כמה פעולות טובות, אביתר ברוכיאן היה גרוע ביותר אבל הציל לנו את התיקו בדקה 94 שחסם את אזולאי. ההגנה שלנו זבל, אין איזה צעיר טוב שיכול להכנס ולהיות זבל עם עתיד? מי שאמר שאין כשרונות צעירים בארץ מקבל כבר מתחילת העונה כולל היום הופעות משחקנים שאף אחד לא שמע עליהם לפני זה, הכדורגל הישראל מתקדם בצעדי ענק עם ליגת ה16.
שוב חוזר הניגון שוב זה קורה לנו, שוב בתוספת הזמן, כמו בהדחה מאירופה על-ידי דינמו מינסק, מאכזב. אין ספק שנקודת התורפה שלנו היא מרכז ההגנה, על זה אלישע יצטרך לתת את הדעת. אנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשחק עם שני בלמים כל כך כבדים ואיטיים כמו קאנוטו ומימון, זה פשוט וידוא הריגה. סוליליך הפתיע לטובה, בעיקר במחצית הראשונה, אך כפי שאמרו לפניי, צריך לתת לו עוד זמן. כמו שזה לא נכון לחרוץ גורל של שחקן על פי משחק אחד, כך גם לא נכון לשבח אותו ללא סוף. גולסה, פרט לשער שכבש, לא עשה הרבה, הוא עדיין לא אותו שחקן מלפני הפרשה של לאציו. גאדיר מתמהמה יותר מדי עם הכדור, צריך ללמוד לשחרר אותו יותר מהר ולהשאיר את הפוזות לאחרי המשחק. נהנתי משלומי אזולאי, היה במקום הנכון ובעיתוי הנכון כדי לגרום למהפך, שלצערי לא החזיק מעמד עד השריקה, הבחור צריך לקבל יותר דקות, זה בטוח. וכמובן, ברכות לבית"ר ומלמיליאן, שבאו בלי רגשי נחיתות ושיחקו כשווים מול שווים, לפרקים היו עדיפים והתוצאה בהחלט משקפת.
בגלל שהתחרותיות/ספורטיביות לא חשובה בעליל בטורניר שנקרא ליגת העל כרגע, אחלה משחק היה פה. מן משחק אימון שהראה שוב ל-2 הקבוצות את הבעיות שיש להן בהגנה. ודבלשווילי היה בסדר גמור, גם אלישע ושי מיימון שעשו הכל כדי שנקבל כדורגל אטרקטיבי
בדק בית בינואר משמע ויתור על העונה הנוכחית. וכמו שאמרתי, תיקו זו לא תוצאה סבירה לבית"ר הנוכחית, זו תוצאה מצוינת!