גן שושנה מה שהולך פה. אף פעם לא הבנתי למה אוהד של קבוצה מסוימת צריך להתעסק בקבוצות אחרות,ולפתח אליה אובסיסיה ושנאה. זה פאתטי. תתעסקו בקבוצות שלכם.
כבר הסברתי את עצמי למעלה, אתה לא רואה את הקהל של הפועל שר שירים על הקצב של 'דלה בוקה'(כאן זה ארץ ישראל טועמה). זה כבוד הדדי בין הקהלים ששירים לא מעתיקים, מי שהביא קודם לארץ הוא יישאר איתו. וגם שירים שכן הלחנו כיביכול חיפה העתיקו, ככה שההודעה שלך לא ממש משנה.
דווקא אחרי השער שהוא כבש, יש לי תחושה שללוי יהיה כביכול "תירוץ" לכך שהוא ממשיך לתת לגיאורגי לפתוח בהרכב. אין לי ספק שאם שלומי היה פותח היום בהרכב היינו משפילים את פחת תקווה, שפשוט שברה היום שיאים. אני לא יודע מה גורם ללוי לשחק כך, אבל היום הוא שיחק במערך של 4-6-0. באמת שזאת בושה ואין עוד מילים לתאר כמה גועל חשתי במשחק הזה. גם האוהד הנייטרלי, ואפילו אוהדי היריבה כבר רצו שחיפה תכבוש רק על צורת המשחק הזו. לגבי שיטת לוזון, הבנתי שלפני הפלייאוף מחלקים את הנקודות בחצי, כלומר אם חיפה הוליכה על הפועל תל אביב ב 7 נקודות, ההפרש אמור לרדת ל 3.5. במקרה וההפרש, כמו הדוגמא הנ"ל, לא שלם, מעגלים כלפי מטה או מעלה?
אחלה. לאדם יש 22 תגובות בנושא של הפועל ולזיו 18, הם לא אוהדים הפועל, אז אני בעד למחוק את התגובות האלה כי הם מתעסקים בקבוצות שהם לא אוהדים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bluboomteamenforcer.Xxx
פולופופו יש למכבי ת"א גם. למכבי חיפה יש את ACAB,למכבי ת"א יש את צהוב בדם,ולבית"ר את אוהב אותך אני נשבע(ויש לבני יהודה גם שיר כזה).3 שירים,3 קבוצות שונות,אותו לחן. כל קהל אומר שהוא לא מעתיקים שירים אבל הרבה קהלים משתמשים כלחנים בין לאומיים.
מכבי תל אביב פשוט קבוצה גרועה.כל עוד נימני המאמן שלהם הם לא יגיעו להשגים בחיים.כל הכבוד לחיפאיות שמציגות כדורגל מעולה ולא מפסיקות לנצח הן וביתר יתמודדו על האליפות!
אם כבר שירים, אז במוספים של ידיעות(ידיעות ירושלים, ידיעות תל-אביב וכו') עשו פרוייקט מיוחד על שירי הקבוצות שמבוצעים ע"י אמנים רציניים. אפשר למצוא שם את: ירוק בעיניים - חיים משה(נכתב ע"י עוזי חיטמן). אדומה שלי - אריק איינשטיין. בית"ר הדגל של המדינה - לי פישמן. ג'רוזלם - שאנן סטריט. השדים האדומים - יצחק קלפטר, חנן יובל ויגאל בשן. ירושלים של בית"ר - אהובה עוזרי. מכבי שלנו - ג'קי אלקיים. צהוב עולה זה מכבי - אתניקס ואיציק זוהר(...).
עוד מוקדם מדי לקבוע דברים. ללא ספק שיש למכבי ת"א בעיות, אבל בוא לא נסגור את הדלת בשבילן. הפועל חיפה לדעתי לא תחזיק מעמד בצמרת הגבוהה, יש תמיד קבוצה מפתיעה שפותחת את הליגה חזק, אבל אחר כך נחלשת. בסה"כ אני חושב שבית"ר בתמונה וכך גם הפועל ת"א לה יש סגל מספיק עמוק בשביל לסגור את הפער מהאלופה. בסופו של דבר עברו רק 5 משחקים ובעידן לוזון גם פער של 7 נק' לא שווה הרבה...
מישהו מוכן להתייחס להתקפה הבלתי מרוסנת של דני לוי? לפני כמה שבועות זה היה מוני הראל שהתפרע במלים ועכשיו נראה שלוי הולך עוד צעד יותר רחוק. איפה ההתאחדות ברגעים האלו? למה נותנים לאנשים להתפרע בצורה מכוערת שכזאת? אחר כך מתפלאים שאוהדים לא יודעים להתנהג...
רוב השירים שציינת אלו שירים ישנים שיש לכל קהל בארץ. בזמנו גם להפועל היה "אדום בדם" וציינת גם שירים כמו 'אדום עולה'. יש עוד כמה כאלה, לדוגמא 'הגיע הזמן, אומרת אמי' אבל חלק מהשירים שמכבי חיפה שרו הם שירים שאין לאף קהל בעולם פרט להפועל\מכבי, והם אפילו בקושי טרחו לשנות מילים.
אם בקיץ עם האופוריה שלאחר ההגעה של אגייאר והישארותם של יצחקי&ברוכיאן דרשתי אליפות אז עכשיו אני יותר מתון ולדעתי עונה יפה בצמרת תספק אותי. רק העובדה ש-7 שחקני בית משחקים בהרכב והקבוצה משחקת כדורגל חיובי ושמח עושה לי את זה, רק בעונה הבאה נוכל לדבר על אליפות למרות שאני לא חושב שאנחנו נופלים בהרבה אם בכלל מהפועל ת"א ומכבי חיפה.
אם לקבוצה היו 55 נקודות, אז במקום 27.5 נקודות יהיה לה 28. כך שאם קבוצה רוצה להישאר חזק בתמונת האליפות, מספיק לה אפילו להיות 7-8 נקודות מהראשונה בטבלה בסיום שני הסיבובים.
כבר נהיה מגעיל להיכנס לפה אחרי משחקים של חיפה. לפי מה שאני הבנתי מכם: - היה פנדל ב-100% למכבי פתח תקווה כשבוקסנבוים דרך על השוער ומעד. בושה וחרפה שהאוהדים השחצנים והמעתיקנים של חיפה לא מודים שנפילה של שחקן ברחבה, כתוצאה מדריכה שלו על הקרסול של השוער, זה פנדל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx - הקהל של חיפה קהל עלוב שמעתיק שירים ו"שר למפעל"(כן, "שרים למפעל".... לא שרים על עצם ההעפלה וההשתתפות של הקבוצה במפעל...) ובקשר לזה, באמת שבלי להשתחצן, עד שהקבוצה שלך לא משחקת בליגת האלופות קשה להבין למה שרים את השיר הזה. לשחק במשחקים כאלה זה משהו שונה מכל חווית כדורגל וכשהפועל תצליח להגיע לשם, מילה שלי שהאוהדים ישירו את זה בדיוק כמו ששרו את זה גם אוהדי מכבי ת"א(והייתי במשחק מול יובה בארץ). סיכום שלי - אין אפילו מה לנתח ולהגיד כמה שקטן ומסיללה ברמה מעל הליגה וכו', אם הם היו מנצלים את כל המצבים זה היה יכול להיגמר גם ב7 ויותר. פשוט לא היה כוחות. אני לא יודע כמה אחזה מכבי חיפה בכדור, כמה איומים היו לה על השער וכמה בעיטות בכלל נבעטו לשער של דבידוביץ' וזה גם לא כ"כ מעניין. בונקר אופייני של רוני לוי כשהוא מגיע לקרייה, מה הוא בכלל מצפה שהוא יצליח להשיג עם זה? השערים היו באוויר. בסה"כ, עד עכשיו חיפה השיגה 5 ניצחונות מ-5 משחקי חובה למעט אחד מהם שהיה מול היריבה שלהם על התואר. את האמת, כמו שאני רואה את זה עכשיו, רוב המשחקים בליגה יראו פחות או יותר באותה הצורה, להוציא את בית"ר.
מה עוד אפשר להגיד על הקבוצה שלנו? פשוט מדהים, יש לנו חוד מפחיד של אבו ניל וירו בלו.. פשוט הקבוצה הלוהטת של הליגה אבל חבל שתכף ייגמר החלום