מחזור 5 בליגת העל: 2:3 משוגע לב"ש על בית"ר בוסרמיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏2/10/09.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אריאל אם כבר הזכרת את וסרמיל, אני חייב לציין שזה האיצטדיון הגרוע ביותר לצפייה בטלוויזיה, אני ישכב על הבטן בטדי ויראה יותר טוב מאשר איך שראיתי אתמול, אי אפשר לבנות שם למעלה איזה עמדת שידור יפה?

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל היו לנו ימים קשים,לא כל העונה שעברה הייתה הצלחה והייתה לנו תקופה של כמה משחקים מאוד גרועים + שעד הפועל אם אני לא טועה היינו במאזן ממש גרוע מול קבוצות צמרת,אל תשווה את התקופות הקשות שלנו לשלכם כי הציפיות אחרות וכן גם שהכל לא דפק אז עודדו את אלישע והייתי מבסוט מזה.

בקשר לעזורי,ברור שהוא לא מושלם וברור שהוא עשה טעויות,אבל אין מה לעשות לוקח לקבוצה זמן להתחבר בטח שיש הרבה שחקני רכש וכן גם אם הוא הביא אותם וזה לא בסדר.
    מה אתה רוצה שיקרה?שתפטרו אותו ואז יקרה מה שקרה למכבי עם בן שמעון ולקריית שמונה עם מישל דיין ותלך לכם עונה?חכו קצת,אולי הוא יפתיע ומקסימום העונה הזאת לא תרדו ליגה אז תנו לו לבנות משהו ואל תתחילו לרצות עוד מאמן חדש שירצה להתחיל הכל מהתחלה.

3. Ariel Member

ניסו גם ניסו ידידי. כל הרעיונות וההצעות נהדפו מהסיבה שבקרוב יבנה האיצטדיון החדש ואין טעם להשקיע כסף מיותר במתקן שבמילא יהרס.

הבטיחו 2012- אשרי המאמין.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש תחרות עם המגרש באשדוד על המגרש שאני הכי שונא לראות משחקים בו,נראה לי באשדוד אני יותר סובל האמת.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אריאל מבחינת מספרים אתה לא צריך ללכת רחוק -
    http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=26084&st=40

המגרש השנוא בארץ? קריית אליעזר ללא כל ספק. תוקעים אותך ביציע שמאחורי השער שמורחק בצורה ניכרת מהמגרש וכמובן תוקעים לך את עמדת השידור בדיוק במרכז השער ככה שגם את המעט שהיית יכול לראות אתה לא רואה.

6. קטלוני Member

להזכיר לך שחוץ מאשדוד(שגם אצלם לא מגיעים אוהדים רבים מאז האיחוד)ואולי,אולי אשקלון,אתם הקבוצה היחידה בכל הדרום.

זה תופס רק במשחקים נגד מכבי חיפה,מולנו קבוצות מקבלות יציעים די נוחים ויעידו אוהדי מכבי ת"א שהיו בקירייה במחזור הקודם.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/09
  7. kfiros Member

בשנים האחרונות עם ההדרדרות של הפועל באר שבע פחתה משמעותית כמות האוהדים שלה בדרום. אם תלך לישוב תיפוסי אי שם בדרום הארץ, תראה שיש שם רוב לאוהדי קבוצות כמו בית"ר, מכבי חיפה ומכבי תל אביב ומנגד כמות האוהדים של הפועל באר שבע הולכת ופוחתת מולם בערים שמחוץ לבאר שבע וגם האוהדים שכן תומכים בבאר שבע לא תמיד ירצו לנסוע למשחק ביתי כשאורך הנסיעה לעתים גדול מאורך הנסיעה הממוצא של אוהד של כל קבוצה אחרת למשחק חוץ ממוצא.
    ועם כל הבלעדיות, יש גם את עירוני נתיבות ומכבי קריית גת שיש להן קהל אוהדים גדול יחסית.
    אבל אני מקווה שעם החזרה של הפועל באר שבע לליגת העל ולמפת הכדורגל הישראלי נתחיל לאט לאט לראות עלייה בתמיכה בה של אוהדים מחוץ לבאר שבע.

8. Raulito Madridista

דווקא יש הרבה דברים לקנא במכבי חיפה - השליטה המוחלטת שלה בכדורגל הישראלי בשנים האחרונות...שש אליפיות בעשר שניים(אולי אפילו שבע) זה דבר שלא הולך ברגל. הם יצרו כוח הרתעה גדול, הגיעו פעמיים לליגת האלופות, הם המועדון שהכי קרובה להגדרה 'קבוצה אירופית' וגם יעקב שחר דוחף שם את הקבוצה לווינריות. כל קבוצות הצמרת בארץ הידרדרו בעונה אחת לפחות לתחתית, וחיפה במקרה הכי גרוע סיימה במקום החמישי. להפועל בהחלט יש מה ללמוד ממכבי חיפה בתור מועדון עצמו. הקהל שלנו הרבה יותר טוב ואין לי ספק בכך.
    אגב, אני חייב להגיד שאני לא זוכר כבר הרבה זמן שיעקב שחר התלונן על שיפוט. נכון שלאחרונה לא היו טעויות נגד מכבי חיפה, אבל לזכותו של יעקב שחר ייאמר שהוא תמיד דורש משחקניו את הטוב ביותר. הוא בא בטענות לשחקנים ולא לשופטים.

כמה דברים שברצוני להוסיף:

* מצחיק שאף אחד לא מבקר את ברוכיאן. הוא כמעט ולא נגע בכדור. מקפטן אני מצפה שיבוא לקבל את הכדור ברגעים הקשים ושידחוף, וברוכיאן לא עשה את זה. נכון שהוא לא כשיר במאה אחוז, אבל אם הוא משחק למרות זאת - כן צריך לבקר אותו. ברוכיאן לא הגיע עדיין לעונה הזאת. אני לא יודע אם סרט הקפטן מכביד עליו או לא.
    * רציתי להגיד מילה טובה לקהל של בית"ר, על כך שבאמת שמעו אותם מעודדים גם בפיגור של שלושה שערים בווסרמיל, וזה חידוש לעומת שנים עברו - אבל הם הרסו הכל במה שקרה אחרי המשחק.
    * דני נוימן ציין לטובה את אביתר אילוז ואמר שהוא שיפר אלמנטים שונים במשחק כמו התרומה ההגנתית ועוד. אני שואל - זה המשחק הראשון של באר-שבע שאתה רואה? למרות שבאר-שבע טרם שודרה במשחק המרכזי, אני מצפה מפרשן שיהיה עם קצת יותר ידע לגבי שאר הקבוצות. אילוז מאכזב לא מעט בשל היכולת החלשה שלו והוא לא מסוגל לשמור כמו שצריך. במשחק נגד הפועל למשל הוא היה נוראי. גם שמעון הרוש מגן רע וכל ההגנה של באר-שבע מתאימה לליגה הלאומית.
    * אגייאר החליט להזכיר את הפועל ת"א בכל דבר ודבר. זה נראה פאתטי.

הערה לאדם: קראתי שכיבית את הטלוויזיה אחרי השער השלישי - האם לדעתך זה הפיתרון? כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה, אבל לטעמי זו לא הדרך הנכונה. להגיד את המשפט הבא 'צריך להיות עם הקבוצה גם ברגעים הקשים' - זה יישמע קצת קלישאתי, אבל בכל-זאת. אני דרך-אגב אמרתי לאבא שלי שהשער השלישי הוא לא האחרון במשחק ואני מצפה לשני שערים של בית"ר. 'יהיה מתח בסוף'.

9. Ajax Amsterdam Member

תתבגרו אנשים.יש פתגם שאומר בכדורגל מדברים בשערים הקענו יותר לכן ניצחנו

ותאמינו שיש מספיק שופטים וקוונים שמקפחים את ב"ש.

אדם מילה אחת תלמד להיות אובייקטיבי

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רק נקודה קטנה בקשר לקהלים.... לכל הקבוצות הגדולות יש "אוהדים" בכל חור בארץ, לכן מתוך ה- 2,500 בערך שהגיעו אתמול בצהוב, אני מניח שבסביבות 1,000 הם תושבי באר שבע ואיזור הדרום בכלל. הדבר תקף כמובן גם לאוהדי מכבי חיפה ומכבי ת"א, פחות להפועל ת"א שלה יש כמותית פחות אוהדים בארץ.
    זה דבר שאין לבאר שבע, האוהדים שייצגו את באר שבע במשחקי החוץ הם נטו מהעיר באר שבע, נטו אוהדים שיוצאים מהעיר באר שבע וצריכים לעשות דרך של מינימום שעה ורבע בכבישים, שלאוהדי מרכז הארץ כמובן הדרכים הרבה יותר נגישות ונוחות.

אז אני גאה בכמויות שאנחנו מביאים למשחקי החוץ, גם אם מדובר ב- 500-800, אני מרגיש גאה שאני יודע שמהראשון עד האחרון הם נטו אוהדי הקבוצה, אמיתיים ולא טרמפיסטים, זה מה שמייחד את באר שבע מכל שאר הקבוצות בעלי הקהלים הגדולים.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת שאני לא מקנא אפילו טיפה בחיפה. כמה שזה יישמע לכם לא אמין, אני ממש ממש לא אוהב את המפעל ששמו ליגת האלופות. אתם יכולים לשאול את יותם, שלו שלחתי בשנה שעברה את הסיקור של רומא לקראת צמד המשחקים נגד ארסנל ושם כתבתי שאני לא ממש מחבב את המפעל הזה, למרות שבסופו של דבר הדברים שכתבתי נערכו. אני לעולם לא יקנא באף קבוצה, תמיד אני אהיה גאה בתארים, בקהל ובנשמה שבהפועל. בחיים שלי לא הרגשתי קנאה לאף קבוצה, ובטח שאני לא יקנא בחיפה שלקחו אליפות עם השופטים, צורה שבה הייתי מעדיף כבר לא לזכות באליפות.

12. Raulito Madridista

אני לעולם לא אתבייש בכך שאני אוהד הפועל ת"א, גם אם יש מילים שמתפלקות אחרי הפסדים קשים או משחקים מתחת לכל ביקורת. אני תמיד אהיה גאה בקבוצה שלי, אבל זה לא אומר שאני לא מסתכל ימינה ושמאלה. קנאה זה דבר בריא במובן מסויים, אם זה מגיע במינון נמוך.
    מכבי חיפה בשנה שעברה לא הייתה ראויה לזכות באליפות לפי דעתי, וגם העובדה שהם שכבו עליינו במשחק בקריית-אליעזר והיו צריכים להביס אותנו - לא תשכנע אותי. הפועל שיחקה כדורגל טוב יותר ונדפקה בגלל השופטים מידי פעם, בגלל פציעתו של אבוטבול והבלבול של יבואה. חיפה הייתה יותר ווינרית וזה חשוב. אבל, אין מה 'ללכלך' על שאר האליפיות של מכבי חיפה. היא הייתה הקבוצה הטובה בארץ בפער עצום בשנים 2004-2006. האליפות הראשונה לא הייתה מרשימה, אבל חיפה ידעה לנצח ברגע האמת. הליגה הייתה חלשה שנה אחר-כך, אבל חיפה בכל-זאת השיגה נקודות בקצב מסחרר, ובעונת 06\2005 למשל, היה לה רצף של 20 משחקים ללא הפסד, והיא סיימה סיבוב ראשון מזהיר של 10 נצחונות מ-11 משחקים.

בנוגע לליגת האלופות - לפי דעתי אתה יוצא דופן, בלי שום ספק. לדעתי רק כשהפועל תגיע לצ'מפיונס(זה עלול לקחת הרבה זמן), אתה תתפוס ותבין את גודל המעמד ואז כן תתחיל להתרגש. למשל רק מלשמוע את ההמנון של ליגת האלופות יש לי צמרמורת.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אמרתי חס וחלילה שאתה מתבייש בזה שאתה אוהד הפועל, ולא פעם אני ירדתי פה על הפועל(ועל רומא), אבל באמת שלקנאות בקבוצות אחרות זה לא משהו שאי פעם הרגשתי ואני אפילו לא מבין איך אפשר.

ועוד משהו, אני ממש לא ליכלכתי על אף אליפות של חיפה בשנים אלו, רק על זאת האחרונה.

14. Yotam Member

היא ניצחה את כל הסיבוב הראשון ובמחזור 12 היא סיימה בתיקו 2 מול סכנין, רק אם היינו מנצחים את סכנין היינו עושים שיא ישראלי וכנראה גם מכבי תל אביב בימי הזוהר שלהם בצעה את אותו השיא.

במחזור ה-19 הפסדנו להפועל פתח תקווה בתוצאה 3-1 ומאז המשחק היתה לנו תקופה צולעת שבה ניצחנו משחק אחד מתוך 6 משחקים , ובאותן התקופות האלו בני יהודה הייתה קבוצת תחתית ולא פחות.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר הרגשתי את זה מנקודת המבט כאוהד רומא(שלה יש מקום כמו להפועל בלב שלי אם לא יותר גדול) אבל מה אני יעשה, אני לא מאלה שעומדים בזמן ההמנון של ליגת האלופות מול הטלוויזיה.