אוקי, מה אני יכול להגיד מלבד - מסכים איתך? פעם ראשונה שאני רואה את המקרה, אכן היתה תפיסה של גאדיר ללא תגובה של השופט, עם יד על הלב - קופחתם. למרות זאת, כל העליהום בתקשורת של מוני, גוטמן ושאר אנשי הפועל ממש לא מוצדק ועל גבול הפתטי. התנהגות שמבזה את המועדון הזה ומורידה מערכו, למשל על הפועל פ"ת אני לא בא בתלונות, יש להם יו"ר שההבנה שלו בכדורגל שואפת לאפס, אם לא אפסית (אני מדבר על דני לוי כמובן) אבל מאנשים כמו מוני הראל ואלי גוטמן אני מצפה לקצת יותר בגרות. אגב שחם, הטענה שלך שחיפה מנצחת ממשחק למשחק בעזרת השופטים היא מאוד עצובה, לא יודע מה גורם לך לחשוב כך אך אתה טועה ובגדול. להוציא את המשחק של עכו, ששם הבקענו מנבדל, וכמובן את המשחק מולכם, בשאר המשחקים ניצחנו בצורה משכנעת ולא השופט הוא זה שהכריע את המשחק, אז כפי ששי אמר, באמת כדאי שתתבגר ופשוט תפנים שאנחנו יותר טובים מכם, הטבלה לא משקרת. (כן, אני אומר זאת בלב שלם למרות טעויות השיפוט במשחק בין הפועל ת"א למכבי חיפה) אבל פלא שאתה לא תסכים איתי?
לא ראיתי את התקציר לכן אני לא יודע בקשר למקרים המדוברים. בכל אופן, מחצית ראשונה שכולה התלהבות. אל תטעו, יש לנו קבוצה מאוד רכה ורכרוכית, ה- 3-0 בא בזכות ההתלהבות והמרץ שהעניקו הקהל לשחקנים, יש לנו קבוצה מוכשרת מאוד בהתקפה, בראשות ליאור אסולין שאני פשוט מודה לאלוהים שהביא אותו אלינו לקבוצה, אבל המגינים שלנו מוכרים אותנו כל פעם מחדש.. יש לנו 2 בלמים בסדר גמור, אין לי טענות אליהם, אבל 2 המגינים הם ביזיון רציני... אין לנו מה למכור מול התקפות כישרוניות... רק התלהבות. אוהד קדוסי הוכיח בפעם המיליון שהוא לא חלוץ לרמות האלה, אם ליאור אסולין היה מגיע ל-2 מצבי אחד על אחד שלו אין לי ספק שזה נגמר בעוד 2 שערים, אבל קדוסי פשוט לא יכול, אין לו את זה. במחצית השנייה זה היה ביזיון שלנו, הפכנו את המשחק לכמעט אסון, מגיעות כל המחמאות לבית"ר, בראשות טוטו תמוז, שעלו לחצי השני, והיו קרובים להוציא את הנקודה שבהחלט הגיעה להם. השחקנים עלו לחצי השני עם משקולות ברגליים, מהרגע הראשון היה ניתן לראות שהקבוצה פשוט מוותרת על כל ניסיונות התקפה ומחכה לשריקת הסיום, אין לי ספק שאלו לא הוראות מעזורי, השחקנים פשוט וויתרו על הכדור מהר מאוד ונתנו לבית"ר את השקט להניע ולתקוף, וכך היה ברור לי שנחטוף יותר משער אחד, הניצחון הזה בגדר נס מבחינתי, שיחקנו עם חוסר שכל מובהק, היה לנו הרבה מאוד מזל ועזורי חייב לעשות חושבים. הניצחון הוא נחמד וכיפי מבחינת ההרגשה, באמת כל שער היה אושר עילאי והשריקה לסיום שיחררה ממני אנחת רווחה שאני לא זוכר... אבל מבחינת היכולת והקבוצתיות אנחנו בבעיה קשה, גיא עזורי בנה תלכיד לא טוב מספיק, יש כישרון בהתקפה, יש בעיה קשה בהגנה, בעיה שתמנע מאיתנו בוודאות להיות בצמרת, אין לנו קבוצה מתאימה. היו היום 10,000-11,000, בית"ר הביאו בסביבות 2,500, הייתה אווירה טובה, הקבוצה גרמה לקהל שלנו להיות בקומה בחצי השני, ואני בהחלט מבין ומקבל את זה, מבחינת האוהדים החצי השני היה שייך כולו לחלק הצהוב. החצי השני הוריד לי כמה שנים טובות, לא היו לי כוחות לעמוד... אני מאמין שרוב הקהל היה כמוני, וזה בסדר.
דבר ראשון אני נורא שמח שסוף סוף אחד מאוהדי חיפה כן מודה שאכן קופחנו ולא מתכחש לאמת(אהמ אהמ matanmo אהמ). בראש ובראשונה, כשאמרתי ממשחק למשחק לא התכוונתי רק לעונה זו כמובן. בשנה שעברה זכיתם להמון נקודות מהשופטים בעוד שאנחנו קופחנו. אני חושב ש2 מ5 משחקים זה המון, אולי הגזמתי קצת כשאמרתי "ממשחק למשחק" אבל אתה מסכים איתי שזה המון. ובכלל לא רציתי לפתוח על זה דיון כי את האמת אין ממש עם מי להתווכח פה בפורום שהוא אוהד חיפה, ישר זה מגיע למילים כמו פתטי(מיכל), קנאי(שי) ובכיין(matanmo), אבל גם נגד פ"ת הגול של דאבשווילי ממש לא חוקי(דחף 2 שחקנים שעשו עליו סנדוויץ') ולטעמי היה פנדל על עומר בוקסנבוים.
מה שחבל בכל משחק משובח במקום שתהיה הכרעה של קבוצה בצורה נקיה ומרשימה תמיד יוזכר טעיות שיפוט כל היה מכבי חיפה מול הפועל ת"א וכך היה היום בבאר שבע
אגב, בקשר לבית"ר, על המחצית הראשונה אין מה לדבר, חושך מוחלט. בחצי השני כל השינוי רשום אך ורק על טוטו תמוז שהיה מדהים, הבן אדם פשוט מכונה בלתי ניתנת לעצירה שהוא רוצה, לשחקני ההגנה שלנו פשוט לא היה פיתרון לכח שלו, לרצון האדיר שלו לחולל את השינוי. שחקן גדול שהוא רוצה. בקשר לפנדל של ב"ש, לא חושב שחכמון טעה, הייתה שליחת רגל, היה כנראה מגע... בכל אופן אין מצב להכריע בוודאות, כי על פי המצלמות לא ניתן לקבוע במאה אחוז אם היה מגע או לא. הייתה שליחת רגל גבוהה, כנראה שהיה מגע, אני גם לא בטוח אבל לא חושב שיש מה לבוא בטענות לחכמון על ההחלטה הספציפית הזאת.
שחם, לא נמאס לך כבר? אתה רק מוכיח כל פעם כמה אתם כן בכיינים אם אתה עדיין מוצא לנכון (ועוד הרבה כמוך) להזכיר את הטעות הגרנדיוזית והבלתי נשכחת של השופט שלא שרק לפנדל. דיי, עבר, נגמר, עבור הלאה ויעקב שחר כמובן ימשיך לקנות שופטים ובסוף יסיים כמו לוצ'יאנו מוג'י וחיפה תרד לליגה הלאומית. סגרנו? ד"א, קראתי שהיה משחק בתחילת וסיום דיון המחזור..היה משחק טוב, תמוז שחקן נפלא, לא הייתי מתנגדת לראות אותו אצלנו למרות שזה לא ריאלי. תיקו ומעלה לבית"ר היה משקף יותר, אחרי אינסוף החמצות במחצית השניה.. אבל אני בטח שלא אתלונן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הנפילה של מליקסון לא תואמת את המהירות שלו או את תנועות הגוף של שום דבר שאולי הכשיל אותו באיזור. אני לא טוען חס וחלילה שהייתה הצגה, רואים שהוא דרך על הכדור. בוא נגיד שהיה פנדל, איך אתה מסביר את העובדה שבית"ר קיבלו 3 צהובים על שטויות, יותר מכמות העבירות שהם עשו מול 12 של ב"ש ואני מדבר על דקה 30 בערך.
התווכחות עם השופט, זה מחייב כרטיס צהוב. אין קשר לכמות העבירות. 3 כרטיסים צהובים שקיבלה ביתר היום היו בגלל זה.
איזה התווכחות? שחקן שנכנסו בו מאחורה פונה אל השופט ומקבל ישר צהוב, ככה זה היה פעמיים. אם ככה כל משחק היו צריכים להיות 11 מורחקים מכל קבוצה. שופט מחליט לבוא לגנוב את ההצגה. אני האחרון שיש לו בעיה עם טעויות שיפוט, מה שהיה במשחק הזה זה קצת מעבר. לא חס וחלילה מאשים מישהו במכירה. השופטים בליגת העל צריכים לזכור שהם בסך הכל תפאורה להצגה הגדולה. לא הסיבה אליה באים. הם צריכים להיות כמה שפחות מורגשים. חכמון לא בא לעשות את העבודה שלו.
matanmo אין קשר. אלי חכמון הפריז עם הצהובים לבית"ר, הוא לא ניסה להרגיע ולדבר, ישר התחיל לפזר צהובים. ובצד השני היה סלחן בצורה בלתי רגילה עם באר שבע, עשינו לא מעט עבירות שעצרו התקפות מסוכנות וחכמון משום מה לא שלף צהובים.
כמה דברים: 1. ראיתי עכשיו את המשחק בשנית. טעויות שיפוט הולכות לכאן ולכאן. בפנדל של מליקסון - אני חושב שמדובר במקרה קשה לשופט בגלל ששחקן ההגנה הרים את הרגל. גם אני עד עכשיו לא בטוח האם הייתה נגיעה. יש לציין שכמה דקות לאחר מכן היה ספק הכשלה של הרוש על אסולין שלא נשרקה. במצב של 3-0 לפני המחצית נפסל שער חוקי של אסולין שהיה צריך לסיים את הסיפור עם ה4-0 ואז לא היינו מדברים על טעויות שיפוט. אכן הייתה נגיעת יד של אסולין מחוץ לרחבה, אכן הרימו פעמיים את הדגל, פעם אחת לתמוז שהיה במצב טוב ובפעם השנייה כשבן שושן כבש כשלא היו צריכים להרים. אבל כפי שכבר אמרתי, אם השופט מאשר את השער של אסולין, 4-0 במחצית, והדיבורים כאן היו נמנעים. 2. לא רואה בעיה עם הצהובים שבית"ר קיבלו. בצהוב הראשון הייתה התחזות ברחבה (ראו זאת מצוין בהילוך החוזר) וחכמון הוציא צהוב. לאחר מכן הוא הוציא פעמיים צהובים בגלל שהחוקה החדשה קובעת, ולירן כשופט יאשר זאת, שכאשר שחקן מפציר בשופט להוציא לשחקן יריב כרטיס צהוב על עבירה שבוצעה עליו הוא בעצמו יקבל את הצהוב. אני בטוח גם שאם שחקן מדבר בצורה לא ראויה אל שופט, גם כן ההנחיה היא להוציא צהוב. גם את זה בית"ר עשו היום בצורה מגמתית ומוגזמת. אל תשכחו שלקראת הסיום גם אוקוגו קיבל צהוב מחכמון על דיבורים מיותרים, וגם שן קיבל צהוב אחרי שעצר התקפה. בנוסף לא ראיתי אף אחד מאוהדי בית"ר מדבר על כך שלמרות שהייתה תוספת של 4 דקות, חכמון נתן למשחק להמשיך מעבר לזמן כשבסוף המהלך תמוז כמעט כובש את השיווין. גם כאן, כמו בנוגע להחלטה של הצהובים, מדובר בשיקול הדעת של השופט ואיך הוא בוחר לנהל את המשחק. 3. בקשר לבאר שבע, ניצחון חשוב וקשה שהוציא לנו את המיץ. האגפים שלנו עדיין חלשים מאוד מבחינה הגנתית, ואנחנו עדיין קבוצה בלי מאמן לדעתי, אבל לפחות היום אנחנו הולכים לישון עם חיוך. היו יהיה! http://i35.tinypic.com/bgpsnl.Xxx
תגיד לי על מה אתה מדבר? איזה 4-0? אסולין היה בנבדל ברור. אתמול קופחנו בצורה ברורה פשוט. אומנם שיחקתם טוב במחצית הראשונה(ליתר דיוק, 35 דקות) ועל זה מגיעות לכם מחיאות כפיים, אך עדיין לא הגיעה לנו לצאת מופסדים. בפנדל של מליקסון היה ברור שחכמון טעה. אומנם עזריאל הניף רגל גבוהה אבל עוצמת החיכוך של רגלו בגופו של מליקסון ביחס לנפילתו של מליקסון בכלל לא תואמים, רואים שמליקסון נפל ממשהו אחר, ובמקרה הזה דרך על הכדור. אבל אתה יודע מה? נגיד שהגיע לכם פנדל. עדיין חכמון שרק לשני נבדלים שלא היו ולא נבראו אשר היו מובילים לשני שערים בטוחים והופכים את התוצאה. מלבד זאת, חכמון הוציא המון כרטיסים צהובים לשחקני בית"ר על מקרים שלא מצריכים צהוב. עוד דבר שלא הבנתי זה למה אחרי כל כמה דקות חכמון שורק לעבירה/נבדל כאשר הוא לא מממש את חוק היתרון? פשוט שיפוט מחפיר. לסיכום, אני מבין שאתה באקסטזה מהמשחק ושלא ראית ניצחון זמן רב אך זה עדיין לא אומר שאתה צריך לסלף דברים ברורים. נקודות האור של בית"ר מהמשחק אתמול: *טוטו תמוז- השחקן היה אתמול פשוט מצוין. הוא הצליח להסתדר עם כל כדור שהגיע אליו ועשה להגנה של ב"ש המון צרות. אהבתי את איך שהוא שמר על הכדור עם הגוף ובעזרת שמירה זו הוא בעצם ניער כל שחקן יריב שניסה לחטוף ממנו את הכדור. ניתן להגיד שמגיעה לו חולצת הרכב. *עמית בן שושן- גם עמית הציג אתמול יכולת הרואית. הוא פשוט חתך את הגנת ב"ש ללא שום בעיה. מלבד זאת, הוא נלחם לאורך כל המשחק והצליח להותיר בי רושם טוב מאוד. *הקהל של בית"ר- אהבתי לשמוע אותם במיוחד במחצית השניה מעודדים ללא הפסקה. פשוט הלהיבו אותי. למרות 9-8 אלף באר שבעים הצלחתי לשמוע אותם מעודדים לאורך רוב המחצית השניה וחלק מהעידוד היה גם כשהיינו בפיגור 3-0, והרבה מהתעוררות של שחקני בית"ר הייתה בזכותם. הקהל מס' 1. לסיכום המשחק- הייתי יותר מרוצה אם היינו מנצחים את המשחק אך אפשר להגיד שאת היכולת הטובה שלנו מהמשחקים הקודמים המשכנו גם במשחק זה(במחצית השניה), ולכן אני אשמח אם בית"ר תמשיך ותציג יכולת זו במשחקים הקרובים והכ"כ חשובים מול בני יהודה ומכבי חיפה. יאללה בית"ר. :aaa021:
זה שאנחנו פה 'מאבדים עשתונות' אולי קשור לעובדה שאנחנו אוהדים שמאד אוהבים את הקבוצה שלנו, אבל לדעתי טוב תעשה ההתאחדות שמהיום תתחיל להעמיד לדין ראשי קבוצה שלא יודעים להתנהג. לפני שבועיים התחלנו עם מוני הראל שהאשים את יעקב שחר בכל מיני שטויות, עכשיו תורם של דני לוי ואגיאר שצריכים לדעתי לעמוד לדין. לא מקובל עליי שמישהו שמכהן בתפקיד כה חשוב מתנהג כמו איזה בריון אפילו אם הוא מאד אוהב כמונו את הקבוצה. הבעיה היא שבהתאחדות יש יו"ר שכנראה מבקר מדי שבוע את 'קבוצתו' ושוכח שהוא נשיא של כל הקבוצות. בצורה הזאת האלימות המילולית, ההכפשות, השקרים ומה לא ממשיכים. השופטים טועים בגדול, ראשי הקבוצות מתנהגים כמו ביריונים, נשיא ההתאחדות הוא איש מלוכלך והזוי. לא פלא שאנחנו לא מתקדמים בכדורגל לא? גם פה בהולנד יש שופטים גרועים, נשיא התאחדות שחי בבועה שלו, אבל מאז שחזרתי בשנת 2001 להולנד אני לא הייתי עד לראשי קבוצות שמתנהגים בצורה כל כך מכוערת ופסולה. לפעמים מדהים לראות את זה.
סלח לי אבל אין פסול במה שאגייאר אמר. אני אצטט לך את דבריו מ ONE: כל טענותיו של אגייאר הן מוצדקות ואין פה שום דבר פסול. אגייאר לא קילל את אלי חכמון ולא הכפיש שמו, אלא אמר בסה"כ דברים שכל בן אדם ראה אתמול מהטלויזיה. אני מאוד מקווה שאגייאר יבצע את מה שהוא תיכנן לעשות והוא ישלח קלטת עם איסוף טעויות השיפוט של חכמון לאופ"א. אם כבר צריך להעמיד מישהו לדין זה את אלי חכמון.