גם ויטור. אני בהלם שהוא משחק בליגה שלנו. הוא ימדד לאורך זמן אבל מעולם לא היה בלם שהרשים אותי כל כך בליגה הישראלית. לידו שיר צדק שהיה הבלם הכי טוב בליגה שנה שעברה נראה פתאום בלם בינוני. אני עדין צובט את עצמי בכל משחק לראות שאני לא חולם ובלם כזה באמת משחק בישראל.
אם לאוהדים של הפועל יש עוד כבוד עצמי הם צריכים לזרוק מהמועדון את גוטמן כמו שהם זרקו את טביב ואת רמון. הבן אדם חירב את המועדון עד אפר. הפועל היא לא רק מועמדת בטוחה לירידה אלא ספגה היום את ההשפלה הגדולה ביותר בהיסטוריה של הדרבי.
גוטמן ברח, באבואה-בואה ברח, אם כותבים את זה ככה. הבעיה היא שאנחנו האוהדים לא יכולים לברוח. לא רוצה להאשים את לוזון בכלום, זו לא קבוצה שלו. גם אם מנגה הכושל היה כובש את המצב הזה שקשה מאוד להחמיץ ממנו - זה לא היה עוזר אלא רק דוחה את הקץ. לא זוכר את עצמי כל-כך רוצה שהמשחק יגמר מאז ה-4:0 הכואב ההוא בעונת הבכורה של אוסקר גארסיה. קמנו מאותה תבוסה ואנחנו נקום גם מהערב השחור הזה אבל זה יהיה קשה. ואם בעבר הייתה לי תקווה אז עכשיו ממש לא. יום עצוב להפועל ת"א ולכל האוהדים. גאון שלא נסעתי למשחק, גאון. אולי גם נגד אשקלון אני אחרים. לפעמים הים שקט ואין גלים - גם אתה, לפעמים. לפעמים יש אכזבות והפסדים.