מחזור 5 בליגת העל: 0-5 ענק למכבי על הפועל בדרבי התל-אביבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏23/9/16.

1. DRORIKO Member

[
    קרא את תגובתי לסר אלכס פרוגוסון

2. alexshw Member

יש פחות סקנדלים בינתיים :)
    מה יכולה להיות רמת ציפיות ממועדון שמנוהל ככה ובעצם מתחיל לבנות סגל ולהתכונן לעונה רק שבוע לפני פתיחת הליגה.
    אגב חשוב לי לציין שלא הייתה אופוריה. האוהדים יודעים שהסגל בינוני וגם הקבוצה עצמה כפי ששיחקה היום לא הייתה באופוריה מניצחון על ב"ש.
    משחק שלה די נכון עד הרחבה, שם כבר סיפור אחר.

ואצלק ולביא נסחטו בגביע הטוטו. לא ברור לי למה. ואצק במיוחד היה עייף היום. ושוב בגלל בניה לקויה אין בספסל מחליפים נורמליים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נטו אנחנו ידידאל שעדין עושים ממכבי חיפה מה שהם לא. עולים עם חלוץ מדומה מולם, מדברים כל השבוע על משבר מנטלי, גם אחרי שמובילים עדין לא משחקים בביטחון, מתייחסים למשחקים מולם בסוג של פחד ויראת כבוד, נראה לי שאנחנו היחידים בליגה שעדין תקועים בשנות ה - 2000 בכל הקשור להתייחסות למכבי חיפה במפגשים מולם.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רע כי אתם מכבי חיפה, המועדון מס׳ 2 בארץ אחרי מכבי תל אביב ועד לשלוש השנים האחרונות המועדון מס׳ 1 בארץ לאורך עשרים שנה.
    אתם לא אמורים לשמוח מזה שהפכתם לקבוצה סימפטית שרפואה אומר שכיף לשחק מולכם. אם כיף לשחק מולכם זה לא סימן טוב. רמי וייץ דווקא אמר את זה היטב, פעם בחיפה לא היו מסכימים שאפילו טיפה תשפך מהקנקן והיום כשהוא חצי ריק מסתכלים על החצי המלא.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

אתה רואה מישהו פה שמח? שחר יזמין במות אם נסיים מקום 3 ועוד אם הוא יוכל למכור אחרי זה שחקן מרכזי אז בכלל.
    לכן אני קורא מזמן להחלפתו כי אני יודע מה צריך במועדון כזה.

רוח המפקד לא תחרותית, אז המועדון לא יהיה תחרותי.
    אני עוד מופתע מכמות הנקודות. זה עדיין יותר משנים עברו בשלב הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/16
    oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. DRORIKO Member

אפשר לחשוב שיצאנו לחגיגות בכיכר פריז. אני רק אומר שלא תמיד אנחנו צריכים להיות צינים ונרגנים,כי די התאהבנו בפוזה הזאת,כולל אני. מותר לפעמים גם לפרגן לקבוצה , מה כל עוד לא לקחנו אליפות עם 20 פור אסור לעשות את זה?
    ואני לא אשקר, כשאני רואה מה קורה בהפועל זה מכניס אותי לפרופורציות.

קשר שמאלי ו-עידן444 אוהבים את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסטוניה :p
    שמע דרור, אתה צודק, לא הופכים מנמושה לאימפריה תוך קיץ אחד, אבל שוב מתברר עד כמה הנזק ששחר גרם אדיר. פתיחת הליגה שלנו די 'בסדר', אבל האוהדים פשוט מתנהגים כאילו מכבי חיפה לא קבוצת צמרת. מצטער, אבל אני לא גדלתי המון שנים על קבוצה ללא שאיפות אמיתיות. שני עשורים וחצי אני זוכר את מכבי חיפה כקבוצת צמרת לכל דבר, אבל זה בעיניי בלתי נסלח שהבעלים ככה הורס את הקבוצה. שוב, בטח בשביל קבוצה עם סטטוס כמו שלנו.

אני מאד מקווה שאתה צודק. אם נסיים בעונה הזאת במקום השלישי ובפער שלא עולה על 10-15 נק' מהאלופה אני חושב שאולי נוכל לפנטז על חזרה למרוץ האליפות. העניין הוא שלפני שאנחנו באמת מראים חזרה לימים טובים שחר כבר מתחיל על כמה קשה לו כלכלי עם הקבוצה...כנראה שכל עוד הזקן הארור נשאר במקומו מכבי חיפה לא באמת תחזור לאיים על האליפות. ושוב, אני לא משלים עם זה. אם אין כסף אז ששחר יחפש שותף או מקורות אחרים עם כסף, אבל ברור שזה לא יקרה כי האיש דיקטטור שלא סובל שמישהו יאיים על ה'אימפריה' שלו. רק חבל שהאוהדים לא מראים לו עד כמה הוא הביא נזק למועדון שבעבר כונה "הכי אירופאית" בארץ. וואלה, אני הזדקנתי...:rolleyes:

דבר אחרון דרור, אני מפרגן לקבוצה אם אנחנו משחקים טוב מול ב"ש ומכבי ת"א ואולי לא תמיד מנצחים. אני לא מוכן לפרגן לשחקנים אם הם שוב לא מראים את אותה התלהבות מול קבוצות פחות טובות. אתה ציינת בצדק שמכבי פ"ת קבוצה טובה. מצטער, אבל לא ראיתי את אותו התלהבות שכולם ראו מול ב"ש.

8. hbs7 Member

לגמרי עם הגישה שלך.
    תכוונו למאבק אמיתי על התואר בעונה הבאה, אולי אפילו בעונה שאחרי.
    צריך זמן כדי לתקן את הסגל ולהעמיד קבוצה מאומנת ומתואמת מ0 פחות או יותר.
    השאלה אם שחר באמת יתן לצוות המקצועי את הכלים ואת הזמן הזה.
    כשהוא חולם בכלל על האקזיט הבא אחרי שהגשים את החלום עם טוואטחה אז סביר להניח שלא..

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רנה צריך להיות מרוצה אולי רק מזה שהקבוצה השוותה בדקה האחרונה, מה שמנע כעס הרבה יותר גדול מהקהל. אבל הוא יגיע אם גם את קרית שמונה לא ננצח. יש להבין שאנחנו בתהליך לבין לא לנצח 4 קבוצות שאמורות להיות פחות טובות מאיתנו. מקווה מאוד שהוא מפנים שמול קרית שמונה עם שלושת הבלמים שלה באמצע, הוא חייב לפתוח עם מערך אחר. פלט חייב לפתוח בהרכב אצלנו.

אגב, מוסא נוראי. כשצריך להרים הוא מוסר שטוח, כשאין אף אחד ברחבה הוא מרים. גם בהגנה הוא לא איזו מציאה גדולה.
    בקיצור, שישאיר את חברה שלו פה ויעלה על המטוס.

Sir Alex Ferguson ו-oranfu אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

מסכים איתך לגבי פלט, פלט לא הגיע לכאן כדי להיות "קלף מנצח מהספסל", הוא הגיע לכאן כדי להיות חלוץ פותח
    מוסא אכן נראה לא טוב בינתיים

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. amn Member

בזבוז זמן, עם כמה שזה מעצבן, זו טקטיקה לגיטימית.

מצחיקים אותי אוהדים של קבוצות שמבזבזות נגד מכבי זמן כמעט באופן מסורתי משריקת הפתיחה והשוער שלהם מבזבז זמן בבעיטות שוער בדקה השלישית.

יש 2 קבוצות שאני כמעט אף פעם לא רואה מבזבזות זמן מולנו ואלה מכבי חיפה ובית"ר ירושלים. בעיקר בית"ר.
    ב"ש נמצאת אצלי מהבחינה הזו באותה קטגוריה כמו רעננה וכפ"ס (שלקחה את בזבוז הזמן באמת לקיצוניות עד הגול נגדם במחזור הפתיחה).

אין קבוצה שלא עושה את זה כשצריך (גם מכבי), וכשיש פערי רמות (לאו דווקא על הנייר, אלא גם במשחק ספציפי לפי ההתפתחות שלו), אם זו הדרך להוציא תוצאה - כל האמצעים כשרים, גם אם הם מעצבנים בטירוף.

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/16
  12. Drama2 הסמל מעל הכל

יש נאיביות מול חיפה, ואנחנו עוד נצטער על הנק' הללו שאיבדנו. סיבוב הבא ב"ש מנצחת אותנו על האפס ואז יגיע המבחן האמיתי שלנו שנראה לאיזו דרך נצא אחרי זה.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלט חייב לפתוח.
    לגבי מוסא,רק הגיע בתחילת החודש,תנו לו קצת זמן. לא עשה הכנה עם הקבוצה,לא מכיר את השחקנים יותר מיגי. סבלנות.

14. gilad16 Member

סטויקו היה אחד ממלכי מבזבזי הזמן, נגדכם פשוט לא היה לו אינטרס לרוב :)
    את בית"ר אני לא זוכר מבזבזת לאחרונה, אבל אולי כי נגדנו לרוב התוצאה לא הייתה טובה להם.
    אין שום קבוצה בכדורגל המקצועני שאני מכיר שלא מבזבזת זמן
    ואם יש כזו, זו כנראה קבוצה שכל הזמן מפסידה או מביסה משלב מוקדם.

amn ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  15. yakar Member

זה חוצפה להשוות את ב"ש לרעננה וכפ"ס בעניין העברות הזמן.
    שמירת כדור אצל טוני זה לא העברת זמן.

כל הכבוד לשופט שהוסיף 6 דק' , אני לא זוכר מתי ב"ש קיבלה כזאת תוספת למרות העברות זמן לא פחות גרועות ממה שפתח תקווה עשתה.

בכלל , צריך לעשות משהו נגד התופעה הזאת. למשל , שחקן שעוצרים בשביל פציעה שלו את המשחק , יצא אוטומטית ל2 דק' החוצה. נראה מי אחר כך יביים פציעה.
    בעוד עבור פציעה רצינית שמצדיקה עצירת המשחק , 2 דק' זה זמן לגיטימי לטיפול.