מחזור 5 בליגת העל: 0-5 ענק למכבי על הפועל בדרבי התל-אביבי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Sep 23, 2016.

1. alexshw Member

שוב רואים עד כמה מכבי חיפה בינונית ועד כמה חסרים לה איכויות. גם לא מובן למה להמשיך עם ריאן. שחקן שאולי טוב לביצוע משימה טקטית מול ב"ש, אבל כאן בזבזנו זמן.
    מוסה מסתמן כנפילה וככה זה עם זרים של דקה 90. זה מחדל אדיר שכן היה למכבי חיפה המון זמן למצוא מגן שמאלי נורמלי.
    לא ברור גם למה היה צריך לשחוק את ואצק בגביע הטוטו והיום הוא היה סחוט.

כמובן שהגישה של הקבוצה חיובית, מאוד רוצים, אבל שוב בעיה של פעולה אחרונה ברחבה, לא מספיק איומים מרחוק.
    פשוט לא מספיק איכותית.

de Middenweg, Bluekipper and oranfu like this.
  2. oranfu Member

עבירה קלאסית של קינן. ראיתי עשרות כאלה בשנים האחרונות.

de Middenweg likes this.
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

באנגליה הוא מקבל אדום. בישראל חיבוק מהשופט.

4. oranfu Member

לא יודע אם מקבל אדום, אבל זה טימטום קלאסי שלו. כל כך מיותר, מדהים.

de Middenweg likes this.
  5. alexshw Member

לא צריך להגזים. גם באנגליה זה לא אדום. אבל עבירה הזויה.
    לא מבין שחקן עם נסיון, גם אם מוגבל כבר, עדיין. מה אתה עושה??

oranfu likes this.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה הפכה לקבוצה סימפטית (לכל הליגה חוץ מלנו כמובן), כזאת שהמערכת שלה חוגגת תיקו מול מכבי פתח תקווה, כזאת שנחמד לשחק מולה, מי היה מאמין.

oFiRzZz likes this.
  7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כל כך הרבה דברים עצבנו אותי במשחק הזה, בראשם ההחמצות מהרחבה, מוגרבי שלא פחות טיפש מריאן, קינן, מוסא החלש, הפרצוף של אבי לוזון, שדר הקווים השנוא עליי בהיסטוריה שאם אינני טועה לראשונה "בצד" של מכבי חיפה. אפילו הפרצוף החמוץ של יענקל'ה כבר לא העלה לי חיוך כבעבר.

8. oranfu Member

גם רפואה, לזכותו ייאמר, הודה שתוספת זמן של 6 דקות היתה מוצדקת.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מדבר לעניין, בניגוד לגנבי דעת כמו רוני לוי, גוטמן ורב"ש.

EsheD and oranfu like this.
  10. Raulito Madridista

זו ממש לא הכותרת של המחזור אבל אני פחות מתרשם מהשיוויון של מכבי חיפה ברגע האחרון. זו עדיין בעיטה בדלי, לא התפתח שום מומנטום אחרי הניצחון החשוב על באר-שבע והאמת שכולם ציפו את הקושי נגד קבוצה שמתגוננות. בגדול אם נאמר את האמת לגבי הפועל כן היו סימני שאלה מוצדקים למרות שרבים הסכימו שהסגל שנבנה בקיץ היה לא רע והכיוון היה צמרת, ולגבי מכבי חיפה ובית"ר היו ציפיות אחרות. מכבי ת"א איבדה את השחקן הכי טוב שלה שכבש חצי משעריה בערך וההגנה לא התחזקה, והפועל באר-שבע לא רגילה לעומס בין אירופה לליגה וסבלה מהגרלה קשה. הציפייה הייתה שמכבי חיפה עם מנהל מקצועי חדש ובית"ר שאיבדה שני שחקני מפתח אבל הלו"ז שלה היה די נוח ורוב הבסיס איתן ורץ כבר כמה שנים - יאתגרו אותן לפחות בתחילת העונה. קצב צבירת הנקודות שלהן מאוד מאכזב. זו ליגה של שתי קבוצות ובגדול וכבר עכשיו

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאתה פה היחיד מבין אוהדי מכבי חיפה שחושב ככה. אני שואף לחזור למרוץ האליפות. לא ראיתי הערב שום דקות רציניות בהם מכבי חיפה מראה שהיא באמת מעוניינת לשחק על צלחת האליפות. בלי צל של ספק שלא הגיע לנו להפסיד היום, אבל לא ראיתי שום מוטיבציה כמו נגד ב"ש. וזה לא בגלל שאין אוהדים ירוקים במגרש...הדבר שלי הכי קשה להשלים עם זה הוא שמכבי חיפה לא תסיים את הליגה מעל למקום השלישי. בשביל שחר מקום שלישי זו אליפות וזה בדיוק מה שמרגיז אותי כבר שנים. אם לא מספיק הזקן הארור שאין לו שום בושה אז גם האוהדים כבר רגילים לבינוניות הזאת. בהתחשב לשנים האחרונות שיחקנו היום לא רע, אבל בסופו של דבר אני דורש מהקבוצה ליותר.

Sir Alex Ferguson likes this.
  12. alexshw Member

מועדון שהפסיק לחשוב כמו מועדון גדול לפני עשור וזו התוצאה וכמובן יש הסבר לגמרי מקצועי.

oranfu and Sir Alex Ferguson like this.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרתי אחרי המשחק מולנו, חיפה ניצלה יכולת חלשה שלנו ושיפוט לא אחיד בשביל לנצח, לא רואה עדין שיפור משמעותי אצלה משנה שעברה, עדין הרבה מאוד שחקנים שלא מתאימים לרמה הזאת משחקים אצלה וחלקם אפילו שחקני הרכב כמו קינן וריאן.

דרך אגב, בשני הגולים לוויטה מגיב באיחור, אנחנו בבעיה לא פשוטה בגזרת השוערים הישראלים.

14. yedidel Member

שחר מחלק לשחקנים בונוסים מיוחדים נגדנו?
    איך שבוע שעבר ואצק ולביא לא הפסיקו להתרוצץ והיום הם נותנים ללירוי צעירי כיפים בדרך לשער?

15. DRORIKO Member

זה לא כזה פשוט להפוך בשתי דקות מנמושה לאימפריה, להזכיר לך שרק לפני חודשיים עפנו על ידי קבוצת דייגים מאני אפילו לא זוכר איזה מדינה. עם מאמן שמונה לפני חודש ולא הכיר אפילו את השחקנים. אז כן אחרי ניצחון עליכם ותיקו עם מכבי פ"ת שזאת קבוצה טובה מרגישים נחת במועדון(בוא תשווה את זה לפתיחת העונה שלנו שנה שעברה?). זה לא אומר שאנחנו מדברים על אליפות,אפילו רנה ירד מזה מהר, אבל כן מסתמנת אופטימיות שנבנת פה קבוצה. מה רע בזה?

קשר שמאלי likes this.