צריך שחקנים. שחקנים מביאים עם בעל מקצוע נורמלי וכסף. לא היה לנו את זה עד לפני סוף חלון ההעברות. עבודה טובה של ורמוט ופלט.
חיפה חייבים תודה לשופט גם. לא הבנתי על מה 6 דקות תוספת (ואל תגידו בזבוזי זמן כאילו היה פה משהו שאנחנו לא רגילים אליו)
בדרך כלל אחרי משחקים שלנו אני נשמע כמו סבא נרגן. הפעם אני דווקא מגיע מחוייך. שאלו אם יהיה המשכיות לב"ש, אז לדעתי כן יש המשכיות, גם הערב ראית קבוצה על המגרש, אמנם לא נטולת ליקויים אבל כן ראית שטף משחק. עוד דבר אחד טוב שאני יכול לקחת מהמשחק זה הכושר שלנו שהיה תמיד עקב אכילס שלנו. גם הערב וגם נגד ב"ש לא נפלנו מהרגליים במחצית השניה. יותר מה, אחרי השער שספגנו העלנו הילוך והגענו להרבה מצבים ולשער. רק שימשיך כך.
כל כך מגיע למכבי פ"ת לקבל את השער שיוויון הזה בגלת הבזבוזי זמן המגעילים האלה, אח"כ שואלים למה הכדורגל שלנו לא מתקדם, כי במקום לשחק כדורגל מתעסקים בחרא
הגיע לפ"ת לספוג רק על הבזבוז זמן המסריח שעשו שם אחרי הנגיחה של גוזלן החוצה. פשוט גועל נפש. חבל שהשופט פשוט לא מוציא אותו החוצה. שישכב שם את ה3 דקות האלה. לפחות החזיר בתוספת. מה הקטע שלא פותחים עם פלט? משחק הראש שלו זה הדבר הכי מסוכן שלכם.