אוחנה אשם. היו לו שבועיים להכין את הקבוצה למשחק. ומה עשה? גורנישט ,אפס. מאמן זבל ,בחירת שחקנים נמוכה מאד,הרכבת סגל ברמה נמוכה מאד. מאמן מגעיל.
נתחיל בהנהלה ,הם בחרו באוחנה כמאמן למרות שהיה בשוק את מלמיליאן ויוסי מזרחי ,הם נתנו לו תקציב ושחקנים ונותנים לו להרוס את בית"ר בקלילות. עכשיו המאמן :אם הוא מאמן לליגת העל אז גם אני מאמן לליגת האלופות,מאמן פשוט אפס,לא יודע אם הוא סיים בכלל קורס למאמנים,לחמן אתמול עשה לו ביה"ס. והשחקנים גם אשמים,הם מקבלים את התבוסתנות של המאמן ומשדרים את זה במשחק
אוהדי בית"ר, בוא נגיד שאוחנה קם היום ומתפטר, או שיפטרו אותו.. בוא נגיד שזה קורה.. בי הייתם רוצה שיבוא לאמן במקומו? שום? לא יבוא לבית"ר.. קשטן.. לא יודע אם יש לכם כסף לשלם לו. אתם אומרים שאוחנה חרא מאמן אבל יש לכם אלטרנטיבה? לא. אז שבו בשקט
קשטן יחכה עד שאדון לנדאו יפוטר מהפועל ואז יתמנה במקומו ואם לא, קשטן לא מאמן שצריך לחפש קבוצה.. קשטן מאמן ישכול לשבת בבית ולחכות זמן לא רב אז שקבוצה תחליט שהוא מאמן טוב ותיקח אותו כמה שהוא לא יעלה
תאמין לי שאם אדון לוי רוצה הוא יכול לשלוף מהכיס סכום לא נמוך בכלל, והוא הוכיח את זה עם רכישת אסולין. אני כמובן שהייתי רוצה לראות את שומי בתפקיד אבל זה באמת לא ריאלי. גם קשטן בסך הכל דיי יקר. מבין האופציות הריאליות אני פשוט מת לראות את מלמיליאן, אין לי ספק שהוא יוכל להוציא תא בית"ר מהבוץ.
דווקא את אסולין הבאת בתור דוגמא? אסולין, שיום אחרי שהחתימו אותו התברר שאין כסף לשלם ולו רבע מהמשכורת המובטחת לו?
בית"ר יכולה לממן את קשטן. לפניג'ל, לוי ושם-טוב יש מספיק כסף, הבעיה היא שהם לא משתמשים בו ובמקום זה עושים שטויות עם הכסף של הקבוצה. אני רוצה רק את מלמיליאן (למרות שהוא לא מאמן מהסוג שאני אוהב - עם הרקורד שלו אי אפשר להתווכח, מה עוד שאני יכול להזדהות איתו), אם לא אז אין לי בעיה "להתפשר" (או להתחנן ולהתרפס, רק שיעיפו את אוחנה האפס הזה) על שום או קשטן. ואם אפשר, גם תביאו איזה הנהלה חדשה (לא חייב מישהו עשיר, רק טיפה שכל).
שום בחיים לא יבוא לבית"ר. זה יהי ירידה באיזה 10 רמות. הוא קיבל מלא ("מקורבים" אמרו שהוא קיבל מלא) הצעות מאירופה,מבית"ר הוא לא יקבל. קשטן לא נראה לי ילך לבית"ר. גם אם הוא ילך זה לא יעזור כל כך אם הוא יבוא אחרי אוחנה. תחשבו על זה, קשטן לא יודע להביא שחקנים, ולאוחנה יש חרא שחקנים. קשטן בא לבית"ר, יש לו חרא שחקנים, קשטן עושה מהפיכה, מביא חרא שחקנים. מעגל אכזרי.. ובכלל אני חושב שיש עוד דרך ארוכה עד שאוחנה יפוטר, לא נראה לי שיפטרו אותו באמצע העונה.
אוחנה יפוטר? חחחחחחחח.........הצחקת אותי! אתה אוהד הבועל, ואת בית"ר אתה לא ממש מכיר: 1. הגאון הזה חתום עד 2023 2. ניצחון עלוב על באר שבע בשבוע שאחרי הנבחרת ( אפשרות, לא בטוח ) , וכל החוליגאנים יגידו שהוא "המלך המשיח"......