מחזור 5 בליגת העל- מכבי ת"א,חיפה ובני יהודה מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏13/10/05.

1. נדב מיכאלי Member

מאיר כהן רועד מבית"ר ,הוא אומר לתקשורת כל מיני דברים אבל לדעתי הור ועד לקראת המשחק מחר וגם הוא יודע שסכנין השנה נחלשה ובית"ר קבוצה ברמה גבוהה יותר .
    אני צופה מחר משחק חד צדדי לטובת בית"ר, אם יגמר בהפרש של 2-4 שערים הכי טוב .

2. Apu Member

כמה שאתה צודק נדב, לא סתם ואללה שמו כותרת "פראיירים אחד אחד".

וקשטן, והבן אדם אידיוט, 4-5-1 עובד מצויין, למה אתה נלחץ ומעביר ל4-4-2?

3. נדב מיכאלי Member

אפו אתה לא רוצה את קשטן?
    רוצה לעשות עיסקה : אוחנה וסיני להפועל תל אביב -קשטן לבית"ר ,מה דעתך?
    אני מוכן לממן את החוזה של סיני ואוחנה

4. d3fton3s Member

צודק, אבל לאוחנה יש דבר אחד שלקלינגר אין וגם כנראה אף פעם לא יהיה - כריזמה.
    ולגבי גזל כנראה אתה צודק, היתה *חייבת* להיות סיבה למה רוני הביא אותו.. אבל הוא לא היה אהוד על הקהל בלשון המעטה. עכשיו רק אוזן נשאר.. אולי פ"ת יקחו 2 במחיר של אחד?

5. burning soil Member

איך באמת הפקרתי את אלי ביטון. כל הכבוד לו,מתחיל להראות את היכולת האמיתית שלו.
    בני יהודה עוד תרוויח.

6. נדב מיכאלי Member

d3fton3s -כולם יודעים שלאוחנה יש כריזמה יותר מכל מאמני ליגת העל וזאת הסיבה שהוא לא צריך בכלל לאמן,שילך לפוליטיקה שם הוא יצליח.
    יש לו כריזמה אבל קריירת האימון שלו שווה לתחת ,לקשטן ושום ולוזון אין כריזמה והם הרבה יותר מצליחים ממנו .
    אתה אל תזלזל באוזן ,יש לו פוטנציאל גדול ולדעתי אם הוא יחלים מהפציעה וישחזר את היכולת שלו מנתניה (לפני עונת 03-04 ) הוא יכול להיות אחד המגנים הטובים בארץ ,אבל בחיפה אין לו מקום כשיש את מלדיני הישראלי (אלון חרזי) וסבן שמחליף (חרזי מבוגר מסבן בערך ב-12 שנים והוא בהרכב הראשון על חשבונו גם בנבחרת וגם בחיפה -מדהים) .
    אני עד עכשיו לא הבנתי למה גזל הגיע לחיפה דווקא אחרי עונה עגומה שלו בנתניה .
    את אוזן אני מבין כי זה לטווח הארוך (מי חלם על סבן אז?) אבל גזל?
    בפתח תקווה הוא יכול להצליח.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר היה לדבר איתו? שחקן מקצוען אמור לדעת את זה לבד...לא צריך לדבר איתו ולא נעליים, כששחקנים בעולם מדברים על הקבוצה כמו שהוא מדבר אני ממש בטוח ש"מדברים" איתם...מעיפים אותם בבעיטה.

איזה שטויות...אם יש קבוצה שבזכותה פנסטיל הגיע למונדיאל זו מכבי ת"א, בטח ובטח שלא הפועל ת"א...כשהפועל רמת גן!!! לא רצו אותו ולא היה לו כסף מה לאכול מוטי איווניר הציע אותו לקלינגר שאחרי שבועיים מבחנים לקח אותו...בזכות מכבי ת"א, ידעו בעולם מי זה ג'ון פנסטיל (ומהסיבות הלא נכונות, פנדל על זה רוברטו והדיבור המטומטם). לומר שבזכות הפועל הוא הגיע למונדיאל זה טימטום.

הפסד שלנו? לא יודע, הוא לא כך חסר לי.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/05
  8. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק לא טוב של מכבי חיפה היום ביחס למה שהתרגלנו לראות בתקופה האחרונה, אבל 20 דקות טובות מאוד בפתיחת המחצית השניה הספיקו ליתרון 0-2 שלא איבדנו עד הסיום. חבל שארבייטמן בהרכב זה אובדן עצום למחץ בהתקפה לעומת קולאוטי, וחבל שאנחנו כמעט ולא מסיימים משחק בלי לספוג. לפחות יניב קטן לדעתי עם שער נגיחה ראשון בקריירה, שער יפה, ו-3 נקודות במשחק בינוני מינוס, זה מעודד.

אחרי כמה זמן פג תוקפו של ארגז בקבוקי וודקה?

9. הרצליה Member

אני יתייחס למשחק שהייתי בו היום בכפר סבא.
    מחצית ראשונה חלשה של שתי הקבוצות עם עדיפות קלה לכפר סבא.
    טעות של השופט נתנה לחיפה לצאת למתפרצת שהסתיימה בשער של קטן, במגרש זה היה נראה כאילו לא הגיע בפנדל אבל בטלוויזיה רואים בבירור תפיסת חולצה של משומר.
    כפר סבא לא נפלה היום ממכבי חיפה בכלל ואם קצת דיוק אולי גם הייתה משווה בסיום.

אייל משומר ושליו מנשה-לא אותם השחקנים שראיתי בעונה שעברה.

בקשר לקהל של כפר סבא-
    כל הכבוד!!!
    נשאר רק לקנאות.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/05
  10. נדב מיכאלי Member

עומר -ברור שדרך מכבי תל אביב הוא זומן לנבחרת גאנה בזכות ליגת האלופות אבל אחרי שנה בהפועל הוא הגיע עם גאנה למונדיאל,יש להפועל תל אביב נציג במונדיאל שיערך בגרמניה.
    אפשר לחשוב מה פנסטיל עשה?
    כבר קרו מקרים יותר גרועים ולא הענישו ככה שחקנים

11. תונל Member

הבקיע העתק של השער של אתמול נגד מכבי פ"ת ב3-1 בעונת 2002/3(צמד באותו משחק), אם אני לא טועה ז'אנו הגביה לו.
    יש לו גול בנגיחה גם נגד סכנין ב4-1 בעונת 2003/4 מהגבהה של ברדה (ונראה לי שהיית במשחק הזה אז איך אתה לא זוכר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx )

כמה 'המספר הנוסף'ים:
    - יניב קטן כבש גם בפעם האחרונה כשחיפה ביקרה במגרש בכפ"ס (3-1 לחיפה), מחזור 12 בעונת 2002/3 (הופעת הבכורה של אלמדון אחרי שלשום נמאס מאוואט).
    - עידן טל בעט פנדל גם במשחק האחרון של חיפה נגד כפ"ס, ב5-1 בסוף 2002/3 בקרית-אליעזר, אז אוהד לויטה הדף את הבעיטה שלו לקורה וטל הכניס את הריבאונד.
    - ואם מישהו פה ממש מורעל, אז גם בפעם האחרונה שאבי איבגי שיחק מול חיפה במדי בני יהודה בסוף עונת 2002/3 , הוא קיבל בפנדל מפראליה.
    (את שני הפנדלים האחרונים סחט רוסו).

לגבי המשחק, רוני לוי עם ניהול משחק גרוע יותר מכרגיל. 2 חילופים, אחד מהם מאוחר והשני עוד יותר. לורפיסה-זנדברג מובן, סבן-ארבייטמן הזוי. נניח שרצית מגן נמרץ שינסה להתקיף, יש לך איזה אחד מגרלשווילי על הספסל, שנה שעברה עשה את זה ממש לא רע. בכלל כמו שקייסי נראה צריך לשקול לפתוח עם מגרלשווילי.

לסיכום- אני מקווה שרוני לוי לא מחליף גרביים בקצב שהוא מחליף שחקנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

12. TariboWest Member

הערה קטנה: אייל משומר עוד יהיה שחקן נבחרת. הייתי מעדיף אותו במכבי חיפה עפ"י סבן.

13. M_T_A Member

בד"כ לא מדברים על יניב קטן בתור סקורר אבל הוא כבר עם 4 גולים אחרי 5 משחקים. מאזן מרשים ביותר... עכשיו השאלה היא איך בנבחרת הוא כזה מעאפן?

14. John Barnes Member

כי יניב קטן לא יכול לשחק כחלוץ בודד, אלא רק כאחד מצמד חלוצים או מאחורי החלוץ. לא חסרים בעולם חלוצים שהם לא סקוררים אבל שחקנים טובים.

15. ReL Member

למה?

אני דווקא שמעתי שמואכזבים מהם בכל מה שקשור לכמות , למען האמת אי אפשר להאשים אותם שגם בבית שלהם לא נותנים להם לשבת ביציע המרכזי , ביזיון .