אלסנדרו דל פיירו -משה ביטון אצל אוחנה לא שיחק בכלל וחבל אני רציתי שהוא ישאר אולי הוא יחזור בעתיד. אוחנה לא יודע לעשות כלום אבל זה כבר לדיון אחר . מי יותר טוב/כישרוני ? מליקסון בלי ספק לדעתי מה שיש לו ברגליים אין להרבה שחקנים הוא רק צריך מאמן נורמלי שיטפח אותו ואתה תיראה איזה שחקן הוא יהיה השם שלי הוא נדב מיכאלי . המחזור הזה כרגע הוא של קבוצות חוץ ,אני מקווה שמחר המשחק היחיד במחזור יסתיים בהפסד של קבוצת חוץ.
תסכים איתי שברגע שחשקן יושב על הספסל ולא משחק ככל אין לו מה לחפש בקבוצה כנראה שאוחנה העדיף חלוצים אחרים ולא שם לב בכלל לאיזה ג'וקר שיושב לו בפינה. טעות חיו של אוחנה? - כן משה ביטון הגיעה לשכונה הוצף באהבה חזר לו החשק לשחק.. אליינו הוא בכלל הגיע על תקן של מחליף לקבב הבריזלאי לימה. כאשר לימה טפח וטפח משה ביטון הציג יכולות מדהימות ומשחק מצויין עם כיבושי שערים.. וכיום משה ביטון חלוץ אחד הטובים בארץ.. חבל שיהיה בכלל דיון על אוחנה הוא לא שווה 20 תגובות
אתה לא מצפה שאוחנה יעלה ג'וקר פצוע נכון? משה ביטון היה בבית"ר שחקן הרכב שהגיע עד שנפצע והושבת שנתיים שלמות על הספסל עם משכורת של 110 אלף דולר לעונה עד ששוחרר בסיום החוזה. נדב אל תזיין בשכל, על פי איזה קריטריונים רצית שהוא ישאר? כמה משחקים הוא כבר שיחק בבית"ר שהוא הרשים אותך כל כך?
קודם כל משה ביטון החלים בסיבוב השני ולא שיחק בכלל לפי איזה קריטיונים רציתי אותו? קודם כל כי ראיתי ממנו ניצוצות בעונת 02-03 ,ואני קראתי עליו הרבה. ואני באמת רציתי אותו ולא רציתי שהוא יעזוב אולי הוא עוד יחזור,הוא חלוץ מוכשר מאד יותר מאסולין זה בטוח.
זה פשוט לא יאמן שיוצאי מכבי שנזרקו ע"י קלינגר ממשיכים לכבוש ולהתבלט-היום היו אלה אמיל אמבמבה וג'ון פנטסיל. לגבי משחק הניצחון באשדוד,לא ראיתי את המשחק ונאלצתי להסתפק ברדיו(חזרתי מהצפון)לכן אני רק אומר שאני שמח על הניצחון ועל ההשתלבות של דוארטה וחיים.
איך קלינגר העיף את פנסטיל ואלי ביטון? אלי ביטון היה יכול לפתור את כל הבעיות של מכבי בהתקפה והוא לא קיבל צ'אנסים,גם שנה שעברה. קלינגר אידיוט
אחרי מה שפנסטיל עשה, לא היה מנוס מלהעיף אותו, אחרי דבר כזה, גם אני וכל מאמן אחר בליגה היינו מעיפים אותו. סוף סוף הייתי במגרש וניצחנו, עולה : )
יש כ"כ הרבה טעויות שקלינגר עשה ככה שפנסטיל כבר לא ממש מזיז לי... יש לנו את אבי יחיאל בעמדה שלו והוא ממלא את המקום שלו מצוין
M_T_A -יכול להיות . אחת הטעויות של קלינגר תקבל מחר בעיתון 6-8 בציונים שיחלקו לו לטעות הזאת קוראים אלי ביטון
מגאמדוב על הפנים השנה ,בן יוסף חסר בפתח תקווה ואני לא אומר את זה בציניות . לפי מה שאני רואה בתקציר מכבי פתח תקווה גנבו שיוויון לא הגיע להם תיקו . אבל גול חוקי לגמרי פסלו לעומר גולן
קלינגר לא מאמן.. אני לא יודע איך להגדיר אותו אפילו. הוא עושה את כל הטעויות האפשריות, לא מנהל ו\או קורא משחק בצורה טובה, ויוצא כלב אל מול הכוכבים שלו.. הוא מהמאמנים שהיו צריכים לאמן קודם איזה כמה שנים טובות בליגות נמוכות\\נוער, דגש על כמה שנים. איזה רשימה של שחקנים הוא שחרר.. ועוד תראו בסוף גם אבמבה יתן עונה וקלינגר לא ידע איפה לקבור את עצמו.. עוד דבר מוזר בעיני, איך לעזעזל רביד גזל למד לשחק פתאום??? כל צאנס במכבי חיפה הוא יצא זבל, למעט פעם או 2.. פתאום 2 בישולים. ובטח כשחיפה תשחק נגדם הוא יתן משחק של החיים.. תופעה מתסכלת....
בית"ר ירושלים- בני סכנין המשחק שיסגור את המחזור הוא המפגש הטעון בין בית"ר י-ם לבני סכנין. זה אולי לא דרבי, אך בהחלט יש שנאה בין המועדונים, למרות המכנה המשותף, ארקדי גאיידמק. אותו ארקדי שביום בהיר אחד תרם לבני סכנין סכום שהציל את המועדון מפשיטת רגל, ובערב אותו היום הכריז על רכישת בית"ר ירושלים בצעד מפתיע. לא לחינם רבים מכנים מפגש זה "הדרבי של גאידמק", ומתעסקים קצת פחות בלחמם את האווירה לקראת המפגש הטעון ממילא, כך שגאיידמק יכול לסמן "וי" על מטרה אחת שהגשים (הפיכתו לדמות ציבורית חיובית). המאחרת מגיעה למשחק הזה אחרי ניצחון יפה באורווה במחזור שעבר על בנציגה הישראלית בגביע אופ"א, ולמרות פגרת הנבחרת, עדיין לא הוחתם מאמן. שמות, שמות, ועוד שמות נזרקים לאוויר, אך בית"ר עדיין עם מאמן זמני שלא יוכל לעמוד יותר על הקווים אחרי המשחק הזה (עקב חוסר בתעודת מאמן). בתוך כך, רכש כן הגיע, אדם קאפיץ' ההונגרי חתם בקבוצה וככל הנראה ייכלל בסגל הקבוצה. גם עמרי אפק יערוך את הבכורה שלו בטדי במשחק זה, על חשבון מליקסון שיירד לספסל. חילוף נוסף בהרכב שמתכנן עזורי הוא אמסלם על חשבונו של אלירן דנין בעמדת המגן השמאלי. http://wmh.walla.co.il/archive/171688-5.Xxx גאיידמק וחברים- ישמחו לראות נצחון הרכב משוער: קורנפיין; אמסלם, ששון, בן יוסף, חליבה; אנסומבו, מליחי, אפק, בן שושן, טוטואנה; אסולין. מצבה העגום של קבוצת הדגל של המגזר הערבי(0 נק') מחייב אותה להשיג נקודות בטדי כדי להשאיר לקבוצה סיכוי להשאר בליגת העל. במהלך פגרת הנבחרת, חתם בקבוצה הקשר יוחאי אהרוני, שהגיע ממכבי חיפה והוא ייכלל בסגל הקבוצה. השינוי היחיד שלופא קדוש מתכנן למשחק הוא חזרתו של יניב אברג'יל להרכב הפותח. http://images.one.co.il/images/d/gg66315.Xxx כהן ואברג'יל יחפשו נקודות ראשונות העונה הרכב צפוי: כהן; רבאח, בוגדן, ברקאי, גנאים; פיטו, חסרמה, סואן, קונדופוני, ויירה; אברג'יל.
רביד גזל היה שחקן מצויין בנתניה (לפני עונת 03-04 שם הוא נהרס) בחיפה הוא לא שיחק וכניראה שזה רק עשה אותו לטוב יותר אני לא רציתי אותו בבית"ר ,אני מעדיף את אדם קאפיץ' . גזל יכול מאד לעזור לפתח תקווה ,לדעתי הם צריכים אותו מאד ולכן הוא גם שם . קלינגר לא מאמן,הגנתי אולי,לא יודע להתמודד עם כוכבים אבל יש לו קבלות : אליפות,מקום 2 +ההעפלה לליגת האלופות וגביע המדינה ,זה יותר טוב מקריירת אימון סתמית של שחקן גדול אחר בשם אוחנה. ההגנה של מכבי תל אביב הכי טובה בליגה נכון למחזור 5 ,רק שער בודד אחד הם ספגו והשער הזה גם היה בהפסד הראשון שלהם בליגה נגד כפ"ס. הגנה יש למכבי -התקפה עדיין לא.