מחזור מעניין עומד להתחיל מחר . נתחיל במשחק המרכזי : בית"ר מארחת את סכנין,בית"ר חייבת לנצח את סכנין כי סכנין היא הקבוצה הכי חלשה בליגה ובית"ר ברמה גבוהה יותר סכנין נחלשה מהשנה שעברה ואני בספק אם הם יצליחו לעבור את החצי בית"ר צריכה לנצח ולהרשים ,ניצחון בהפרש של 2 שערים או יותר מספק אותי בהחלט חיפה צריכה להתגבר על המיכשול שמכבי תל אביב לא הצליחה לעבור : הפועל כפ"ס בחוץ. אם חיפה לא תיפול במשחקים וכאלה ולא תיהיה באופוריה יהיה קשה לעצור אותה (לא שעכשיו קל לעצור אותה) נצרת עילית -מכבי נתניה,נתניה חייבת לנצח מחר כדי להמשיך את מסע ההתאוששות שלה (שהתחיל נגד כפ"ס) במטרה לברוח מהתחתית ולצבור כמה שיותר נקודות,האם מחר יכבש שער השדה הראשון של נצרת עילית?נחכה וניראה אשדוד מארחת את מכבי תל אביב ,עוד מבחן למכבי תל אביב . האם מכבי מסוגלת לנצח גם נגד קבוצות קטנות (מבית"ר,הפועל תל אביב) ? מבחן למכבי תל אביב הפועל פתח תקווה (שכרגע הפתעה נעימה מבחינתי) עם רביד גזל,תמוז ושאר השחקנים המוכשרים ינסו להפתיע את בני יהודה הלא יציבה של ניצן שירזי ,משחק מעניין או משחק משעמם נטול מצבים? הפועל תל אביב נגד מכבי פתח תקווה ,2 המפסידות הגדולות מהמחזור הקודם ינסו להתאושש . מכבי פתח תקווה ביום חמישי בגביע אופ"א לא?בכל מקרה הלוזונים חייבים לחזור לארץ ולא להיות באופוריה כדי לצבור נק' ולא להיתקע במרכז הטבלה בשלב יותר מאוחר והאם קשטן יהיה מרוכז במשרה שהוא חושק בה כל כך :המאמן הלאומי? נחכה וניראה מחזור מעניין צפוי להיות
קולאוטי פרש היום מהאימון, והפציעה שלו בטדי שנראתה קלה מתבררת כקצת יותר מזה. ארביטמן יפתח בהרכב גם בכפר סבא ואני חושב שרוברטו בכלל לא יתלבש. אולי נגד הפועל פ"ת...
גל ,לחיפה יש ספסל עמוק ואם קולאוטי נפצע אז יש את ארבייטמן,בירוק,בן בסט ורפאלוב לא צריך לעשות מזה סיפור כל כך גדול.
וואי וואי .. בפעמיים האחרונות שהגענו למחזור החמישי עם 7 נק' בקופה, אכלנו רביעיה לפנים. בהרצליה (4-0), בעונת 99/00, ובשכונה עם הפועל (4-1), עונת 02/3. סתם שתדעו. יאאלה בני יהודה מלחמה!!!
ואחד של דריקס נכון? (תקן אותי אם אני טועה חחח) הלכתי כבר במחצית חחחחחחחח היה משחק חד צדדי שרפנו כיסאות בהרצליה. היה משחק חרא של בני יהודה. ומזל שנגמר רק 4 היה צריך להיגמר יותר חחח עמית נוסטלגיה אה? (עמית היכן ארז לא נכנס עד עכשיו?!?!)
כן דריקס שם אחד. ואחרי כמה שבועות הפך למאמן. נוסטלגיה לגמרי אני זוכר שאחרי המשחק איציק זוהר אמר שיש לנו קבוצה למקומות 1-4. הסוף ידוע וירדנו באותה עונה.
משחק די משעמם (כרגיל) יצא להפסקה עכשיו בנצרת עילית נתניה מובילה 1-0 משער אומלל של קוקול לראשי ההתאחדות : בבקשה תפסיקו את המשחקים בימי שישי ! אין טעם למשחקים ברמה כזאת.
טוב סך הכל מחצית ראשונה לא רעה יותר מדי בין נתניה לנצרת עילית זאנו כרגיל מצויין בנצרת אבל דווקא הזרים של נצרת ביכולת לא טובה,אבל נצרת הייתה ראויה לשער. בנתניה דווקא עד עכשיו יש להם משחק טוב המון בזכות מסודי ועבדול רזאק שפשוט תענוג לראות אותם [רוני לוי..במקום להביא את לרופיס ושלרופיס..תראה מה יש לך מתחת לאף!!!] בקיצור יש למה לצפות.
נתניה משחקים טוב מאוד, שיהיה להם בהצלחה! אם הם לא מנצחים....פראיירים! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx