אתה אמרת שלוי לא מצא שום שחקן, עובדה שהוא מצא 3 שחקנים ואחד מהם הוא גם שחקן מעולה (אולרה) הוא נפל עם שני שחקנים, דבר שיכול לקרות, אבל להגיד ש"לוי היה חודש בארגנטינה ולא מצא שום שחקן" זה שטות. הלוואי שאוחנה היה מוצא "שום שחקן" כמו אולארה.
1 - אני לא אמרתי,טריבו ווסט אמר. 2 - אמרתי לך..גם אני יכול לנסוע לארגנטינה למשל ללכת לבית מלון ולהביא את המנקה של הבריכה ואת הפקיד קבלה... את אולארה אני חושב שהוא הביא יותר על סמך קלטות וכאלה.. איך אומרים,גם שעון מקולקל מראה פעמיים ביום את השעה.. 2-3 בבחירת זרים זה לא כזה משהו וזה ביזבוז של כסף ודווקא שהתחלתי להחזיק ממנו בגלל דירסאו/קולואוטי.
1) מצטער על הטעות. לא שמתי לב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx 2)לא יודע על סמך מה הוא הביא את אולארה, אבל הוא הביא אותו ומדובר בבלם טוב מאד. נכון שהוא נפל עם לורפיס ואורוסאבל, אבל בניגוד לאוחנה הוא לפחות ניסה להביא שחקנים. אז זה שטריבו ווסט אמר שהוא לא הביא אף אחד זה שטות, עובדה שהוא נסע, עקב והחתים שחקנים, זה ששניים מהם הם כישלון זה דבר שיכול לקרות. לצד יהלומים כמו קולאוטי ודירסאו תמיד יהיה זבל כמו הזרים האחרים - אי אפשר לפגוע ב 100%
אם לוי היה חוסך מאיתנו את השני "כדורגלנים" האלה הוא היה חוסך הרבה כסף בשביל הזר הבא וכמובן היה מפנה מקום לצעיר טוב,אוחנה עבד עם תקציבים מצומצמים אז אם הוא היה מביא זר 0 הוא סתם היה חורג מהתקציב[ובוא נודה שאם הוא היה מביא זר 0 כמו לורפיס גם אז האוהדים היו קוטלים אותו] שער המחזור: אני בחרתי בפיטו אחרי זה לדעתי זה בנין ואחרי זה קטן,אבל גם השערים של חיים וביטון היו יפים. בכלל היה מחזור עם שערים יפים ועם שערים שזה גם משהו טוב.
לגבי אורמאסבל, לפי השמועות לרוני לוי לא היתה אחריות מלאה על הנפילה הזו.. פיני זהבי היה מעורב ולחץ על שחר שישכנע את לוי ללכת לראות אותו כי אז יהיה לו "יהלום ביד".. לגבי לורפיס, בינתיים הדעות חלוקות כי הוא לא ממש מקבל הזדמנות.. עם כל הכבוד, גביע הטוטו זו לא הזדמנות, כי לפחות חצי הרכב לא משחק. אבל יש תחושה של פלופ.. :aaa7: שער המחזור לדעתי, שייך לפיטו. למרות שהיתה התלבטות עם בנין.