מחזור 5 בליגת העל: ב"ש מנחילה למכבי ת"א הפסד בכורה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏27/9/12.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

משהו צריך לבדוק את הסטיסטיקה של אלישע לוי מול מכבי תל אביב, לדעתי איזה 3 שנים הוא לא הפסיד להם כשהוא אימן בחיפה, נראה שגם בבאר שבע הוא רוצה להמשיך עם המאזן הזה. במחצית הראשונה באר שבע היתה ניראית לא טוב, צריך להגיד את האמת, מכבי הגיעו לכמה חציי מצבים שעם מעט יותר ריכוז היו יכולים להסתיים בשער, לעומת זאת במחצית השנייה מכבי אומנם שוב כבשה ב רבע השעה הראשונה תודות למתנה של אג'ידה אבל לאחר השער כבר באר שבע התעוררה, ומלבד שני השערים שכבשה היא הגיעה לפחות לעוד שני מצבים בטוחים לשער שאניימה הציל.
    כל הכבוד לאלישע לוי, ועכשיו נשאר רק לראות איך ההפסד הזה השפיע על מכבי. שבוע הבא אשדוד מגיעה לבלומפילד, ועם כמה שאני לא מתרשם מאשדוד עד כה בעיקר בגלל היכולת, מכבי תבוא לחוצה ואם הקבוצה שיוסי מזרחי תדע לנצל את זה, יכול להיות כאן כבר תחילתו של משבר.

כמה מילים אחרונות על בירת הנגב:
    איסמאקו וסוארז במרכז המגרש היו מצויינים, בעיקר הראשון שמאוד מהיר ונייד. דוידאזה מזכיר לי מאוד את טאווטחה, מהיר, אוהב לפרוץ קדימה, חור די גדול בהגנה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/10/12
  2. Ricky van Wolfswinkel Member

http://img.mako.co.il/2012/04/03/245616.Xxx

שי:
    הפסדתם להם בעונת 2009/10 משער של מאיוקה.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אל תהיה קטנוני.
    אז שנתיים ו 10 חודשים. עדיין זה משהו כמו 30 משחקים ברציפות שהוא לא הפסיד להם.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק לא רע בשביל הצופה הנייטרלי - אווירה, קהל, גולים, קצב והפתעה ספורטיבית, בהחלט המשחק המרכזי של המחזור הזה.

ברוכיאן לא עשה היום פעולות יוצאות דופו במשחק השוטף(למרות שראו שהוא לקח אחריות ובא לקבל כדורים) אבל 3 מצבים נייחים שלו גרמו לשערים, רואים שהוא עוד חלוד ואחרי 70 דקות הוא כבר גמר את האוויר אבל זה משחק שיכול להעיר אותו מהתרדמת, יהיה מעניין לאן הוא וב"ש יקחו את המשחק הזה מכאן.

מכבי חטפה מכה רצינית היום אבל ניצחון מחזור הבא נגד אשדוד ישכיח את הכל, בד"כ אחרי הפסדים כאלה באים ההדלפות והליכלוכים וזה המבחן של הצוות המקצועי והשחקנים שיצטרכו להפגין בגרות שלא הייתה להם בשנתיים האחרונות אחרי כל משבר.

5. חראראדו יוסרטה Member

משחק טוב מאוד לברוכיאן, הוא השתיק היום הרבה אנשים שזיזלו בו
    אהבתי גם את המשחק של אוסיאקו, שיחק מהר וחכם
    במכבי ת''א בלט לרעה גל אלברמן עם משחק די מביך,עשו ממנו פורפרה באמצע.

6. South Boy Member

אחד הימים היפים שאני זוכר מוסרמיל.
    קודם כל מילה טובה לקהל של מכבי 3 אלף צופים ואפילו קצת יותר לא זכורה לי כמות כזאת של קהל חוץ כבר הרבה הרבה שנים, היה בקלות 10 אלף צופים ואפילו ראיתי אנשים שרצו להכנס לשער 3 ולא פתחו אותו.
    אני אבחר שלא להעמיד במקומם את כל המקלטגים והמזלזלים כי זה לא המטרה, רק תבינו מה זה כוח של אמונה.
    אוסיאקו היה פשוט גדול היום מרקוביץ' פשוט ענק כבר כמה משחקים, ברוכיאן היה טוב אבל נגמר לו האוויר מהר נסלח לו רק הגיע, ולחשוב שרק לפני שיצאתי למשחק דיבתרי עם אוהד בית"ר שאמר שהזרים הם כישלון.
    פערי האיכויות היו ברורים לכל רבע שעה ראשונה הלב שלי דפק כמו מטורף אבל מאז פרט לכמה דקות הראשונות של המחצית השניה באמת שהיינו הרבה יותר מסוכנים ממכבי למרות שהם יצאו מהר קדימה והיו טובים עד שהגיעו ל-16, אבל חזרתי ואמרתי שרק עם אמונה עצמית והקרבה אנחנו ננצח ושלעובדה שלא ניצחנו אותם בוסרמיל עשור אין חשיבות ואכן זה קרה.
    אבל המשחק הזה היה ונגמר, 3 נקודות יקרות וחשובות שיוסיפו הרבה ביטחון לקבוצה אבל הפנים כבר לקריית שמונה.
    תודה לך באר שבע.

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לפי הרדיו 4500 שלכם
    3500 של מכבי ת"א

8000 אוהדים סך הכל.

8. South Boy Member

באמת שאין לי כוח שוב לפתוח דיונים על הקהל, אם מישהו פה היה במשחק שיגיד לך אם היה 4 וחצי שלנו.
    אם היה 4 וחצי שלנו אני חותך את הביצים שלי וגם אוכל אותם.

ועכשיו אני גם שם לב שכתבת שאותם שדרים ששידרו את המשחק הזה ברדיו לא ידעו אפילו מי הכניס את הראשון שלנו, אז תרשה לי לא לייחס יותר מדי חשיבות לעיוורים האלה...
    היה לפחות לפחות 6 שלנו, ואני מזכיר לך הרבה אוהדים עמדו בחוץ ודרשו לפתוח את שער 3 ונענו בשלילה.

9. alexshw Member

על הקווים של מכבי חיפה אלישע ניצח את מכבי ת"א 8 פעמים, 3 משחקים סיים בתיקו והפסיד רק פעם אחת. זה כולל סוויפ על האפס בעונת 2010/11.

10. תומס מולר Member

אלכס אתה עדיין חושב שאוסטין אג'ידה שוער מצויין?
    כמו שאמרתי לך, הוא שוער לא יציב שנוטה לקבל הרבה גולים מצחיקים
    בלוף שאוהדי הפועל פ''ת המציאו

11. alexshw Member

לב"ש הוא שוער בהחלט טוב. למה מי עמד שם בשער מאז שרחמים פרש?
    לידיעתך הבנאדם בגיל 18 היה כבר בסגל נבחרתו במונדיאל(אגב ביחד עם אניימה).

אז עשה טעות, קורה.

12. תומס מולר Member

גם במשחק מולנו הוא היה אשם בשער של אזולאי, השאיר לאזולאי את הפינה הקרובה פתוחה
    לויטה לא נופל ממנו. טעות של אלישע.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

מה שנקרה, נדלג. עובדתית, אם מכבי הביאו 3000, אנחנו הבאנו בערך 7000-7500. לא צריך יותר מזוג עיניים באיצטדיון כדי לקבוע את זה.

אם לא הטעות של אג'ידה, זה ניצחון מאוד מתוק על האפס, עכשיו זה רק ניצחון מתוק. בסדר, נסתפק גם בזה.

ניצחון נהדר שלנו, שיחקנו טוב, לא נתנו יותר מדי כבוד, מכבי ת"א הגיעו ל-2-4 מצבים לא רעים, גם אנחנו, בסופו של דבר ניצחנו ודי בצדק.
    אוסייאקו נתן משחק גדול, לא מזכיר בכלום את החושך שהראה עד כה, הלוואי שימשיך כך, אנחנו צריכים עוד שחקן כזה ליד סוארז הנהדר. נאסר טוב היה חסר לנו בתחילת העונה, גבאי לא הורגש, סוויסה היה פחות טוב, פחות מרוכז.

דווידזאדה היה נפלא, אלירן עטר שחקן נפלא, עבר אותו פעם או פעמיים אבל בשאר המקרים דווידזאדה לא נתן לו לנשום, עשה עבודה נפלאה הגנתית. הילד לא מפסיק לשרוף את האגף השמאלי, גם בדקה ה-88, משחק נהדר שלו.
    גארסיה ראה את זה, אחרי המחצית העביר את עטר על אילוז האפס, אלישע ראה את זה והגיב מהר עם קלמי סבן במקום אילוז.
    ברוכיאן לא עשה יותר מדי, אבל ניסה להיות מעורב, הגביה כדור אחד טוב, הניע כדור לפעמים בחוכמה ובצורה יפה לעין, מקווה שימשיך להשתפר ויתרום לנו כמה שאפשר לפני שהוא חוזר לבית"ר בעונה הבאה.

משחק טוב שלנו, הרבה ביטחון, משחק יציב מאוד בהגנה, מרקוביץ' נתן משחק מצויין, בסופו של דבר מכבי ת"א האימתנית כבשה רק בזכות טעות קשה של אג'ידה, וזה צריך לעודד אותנו.

לקהל של מכבי ת"א מגיע מילים חמות על הכמות, אבל מאוד מאוד לא הורגשו, לפחות לדעתי, ישבו יותר מדי בשקט, לא הרגשתי שנתנו דחיפה לקבוצה שלהם. ההבדל בינם לבין הקהל של הפועל ת"א למשל, הוא עצום.

14. Fanatic Member

מתחילת המשחק שמתי לב להתנהלות של השחקנים שלנו, רובם הגיעו זחוחים במעט. זה בלט בעיקר בשני המצבים הנייחים, כמה השחקנים לא היו מרוכזים במה שקורה על המגרש.
    מן הצד השני, אני חייב לפרגן להפועל באר שבע. משחק הקרבה גדול, באמת להוריד את הכובע בפני השחקנים שלהם ובפני אלישע לוי על ניהול משחק נכון.

שורה תחתונה, להפסיד בצורה הזאת מותר, השאלה היא אם מכאן תתחיל המפלה שקוראת לנו בכל שנה, או שנצא מזה כבר בשבוע הבא במשחק מול אשדוד.

בקשר לקהל, לא יודע מאיפה הדיווחים, אבל היו לפחות 10,000 אוהדים. למכבי היו בוודאות יותר מ-3,500.

15. South Boy Member

שטויות אג'ידה הוא שוער שמביא נקודות ומותר לו לטעות, גם אם היה 1-1 לא הייתי מוציא את זעמי עליו.
    בעשרות מונים יותר טוב מלויטה, גם הוא בנאדם עם 2 רגליים ו-2 ידיים גם הוא טועה לפעמים, אוהד לויטה עשה נגד בני יהודה שהפסדנו 5-1 בעונה שעברה טעות הרבה יותר קשה משל אג'ידה, ובכלל כל יציאה שלו מתיבת החמש עשתה לי התקף לב, לויטה שוער עם הרבה פחות ביטחון והרבה פחות דומיננטי מאג'ידה ואין לי ספק בכלל שהוא עוד יביא לנו נקודות.