מחזור 5 בליגת העל: ב"ש מנחילה למכבי ת"א הפסד בכורה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏27/9/12.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. בכדורגל הכל יכול לקרות, גם ניצחון של ב"ש מחר
    ב. אנחנו נראים טוב יותר ממשחק למשחק
    ג. אם אנחנו נשחק ב-100 אחוז שלנו זה יגמר בתבוסה לא משנה איך אתם תשחקו
    ד. אם אנחנו נשחק ב-50 אחוז יכולת אני מאמין שנחזור עם הנקודות
    ה. זו בדיוק הבעיה של ב"ש, שלפני שלדבר על לנצח את מכבי, שזה מכובד לכשעצמו ואפשרי, בכל יום נתון, גם אם מכבי מגיעה עם 30 נצחונות, היא צריכה לנצח קודם כל קבוצות ברמה שלה ומטה.

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

כן, כי אין ספק שאתם קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי ת"א. הרי אתם נראים ממש נפלא מתחילת העונה, וזה למה אתם בצמרת ליגת העל עם 12 מ-12, לא?
    כנס טיפה לפרופורציה. יש לכם קבוצה לא רעה, עם מאמן שיודע מה הוא עושה (למרות מה שאוהדי חיפה אומרים עליו), אבל אתם נראים כמו זוועה כבר מהמשחק הראשון (ולא סתם אין לכם אף ניצחון עד עכשיו).
    אני לרגע אחד לא אומר שמכבי באה לטייל מולכם (כי כנראה שזה לא תמיד קל כל כך), אבל זה לא שאתם הפייבוריטים לנצח במפגש הזה.

לגבי העניין שאתה שולח אנשים להתעסק בקבוצות שלהם. קודם כל, זה פורום חופשי, ולכולם פה מותר להגיב על מה שבא להם, גם אם זה לא מוצא חן בעיניך והפוך לגמרי מדעתך האישית.
    דבר שני, תלמד לקבל ביקורת. אתה כותב משהו שנראה שטותי למישהו, והוא מנסה להסביר לך (גם אם בסרקזם) למה אתה טועה לדעתו, זאת לא סיבה לקחת את זה קשה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/12
  3. South Boy Member

תצטט אותי אומר שאנחנו פייבוריטים ואני לא אכנס לפה יותר, סה"כ אמרתי שעם אמונה עצמית אפשר לעשות את זה (וזה אפילו מעיד על יחסי הכוחות) אבל אנשים פה ובמיוחד אותו משתמש שפנה אליי אוהב לשנות את דבריי או להבין אותם איך שמתחשק לו וגם לענות בצורה סרקסטית שמעלה לי את העצבים ומזלזלת בדבריי.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

בדר"כ זה משפט שמתאים לאוהד של הקבוצה הפייבוריטית לומר, לא אוהד של האנדרדוג. או לפחות ככה אני מבין את זה.

5. South Boy Member

רק לפייבוריט במשחק מסוים יש קהל תומך או קבוצה טובה? באמת אין סיבה שלא ננצח כשיש לנו את כל הדברים האלה, הבעיה היחידה שלנו היא מנטלית.
    סה"כ אלה סיבות להיות אופטימיים לקראת מחר עם כל הכבוד למכבי ויש כבוד, מתישהוא הרי מכבי תפסיד אז למה שלא נאמין בעצמנו שאנחנו יכולים? הרי אנחנו באים למשחק הזה עם הסיכויים לא לטובתינו אז אם אנחנו רוצים להוציא משהו מהמשחק הזה צריך לפחות להאמין בעצמך.
    איך עכו ניצחו את מכבי שנה שעברה? ואח"י נצרת לפני שנתיים? רק כי הם האמינו בעצמם ולא כי הם יותר טובים ממכבי, אז בגלל שמכבי יותר טובה אז הכול אבוד ואין לנו סיכוי? ממש לא.

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

זהו, שיש סיבה שיש מצב שלא תנצחו, מכבי ת"א כרגע פשוט קבוצה טובה יותר, ואתה פשוט מתעלם מזה.
    תמיד יש לכם סיכוי לנצח, הרי אין דבר כזה קבוצה בלתי מנוצחת, אבל לומר שאין שום סיבה שלא תנצחו כי אתם משחקים בבית והקהל מאחוריכם זה פשוט להתעלם מפער האיכות בינך לבין היריב.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/12
  7. Number 8 Member

בסופו של דבר, במציאות של היום, של כרגע, המשחק תלוי במכבי. מכבי תקבע לאיפה המשחק הולך, לאיזה כיוון.

8. yedidel Member

כרגיל בשנתיים האחרונות, הרבה תלוי באיזה מצב רוח יקום וויליאם סוארס מחר.
    אלא אם פטריק אוסיאקו ייתן משחק מפתיע.

9. Ice Cream חסה

הצהוב הזה מזכיר יותר מדי את האפודים הזוהרים ב-2009-11 ובכללי התלבושת הזו נראית כמו תלבושת לקבוצה מהליגה הארצית. עדיף כבר לשחק עם החולצות השחורות האלה.
    אגב, גם לר"ג אין שום ספונסר לראווה על החולצה. זה באמת הופך למכה...

לגבי לירן ליאני, זה נכתב על ידי עמיר פלג אז יש עירבון לאמת של זה, ועדיין. בשביל הקונספירציה:

10. Ajax Amsterdam Member

זלזול מוחלט שלכם רבותיי בהפועל באר שבע,נכון מכבי השנה אדירים אבל זה כדורגל וזאת לא ברצלונה ואנחנו יכולים לנצח לדעתי כל קבוצה בווסרמיל,אף אחד לא אומר שיהיה קל יהיה מאוד קשה.

אז יאאלה באר שבעעע

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני בהחלט יכול להבין את הזלזול בנו, אני במקום אוהדי מכבי ת"א גם כן הייתי מזלזל בבאר שבע. יש להם את כל הסיבות לכך. ממקצועיות ועד סטטיסטיקות.

אין לנו מה לעשות חוץ מלקוות להפתעה מחר. לקוות שסוף סוף השחקנים שלנו יתעלו על עצמם.

12. Number 8 Member

אני לא מזלזל באף קבוצה, חס וחלילה, אנחנו לא ברצלונה או ריאל מדריד, אני רק אומר שהמשחק מחר תלוי במכבי, גם אם באר שבע תיתן את המשחק הכי טוב שלה אבל גם מכבי תהיה טובה, עדיין מכבי היא זו ש"תקבע" את תוצאת המשחק.

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אם מישהו יראה לי איפה הזילזול שלי בהפועל ב"ש, אני אשמח מאוד.
    לא כתבתי שמכבי יוצאת לטיול בוסרמיל, לא פסלתי ניצחון של ב"ש (כי לך תדע, ההגנה שלנו היא לא הדבר הכי בטוח עלי אדמות, בטח שיואב זיו הוא המגן השמאלי הפותח). רק אמרתי שזה שאתם משחקים בבית, והקהל הביתי נמצא מאחור זה לא מה שיביא לכם את הניצחון על בטוח כי מה לעשות, בצד השני יש עוד קבוצה.

14. Prometheus Member

דווקא ההגנה שלנו זה הצד הכי חזק בקבוצה. מאניימה ועד קו הקישור יש לנו קבוצה ברמה הכי גבוהה בליגה. טיבי וקרלוס יוצרים צמד בלמים מעולה, ואמצע הקישור יש את אלברמן וראדי, יחד עם קשר נוסף (ייני/דהן/אבו זייד) שעוצרים את התקפות היריבה
    בשלב מוקדם.

אז נכון שיואב זיו זה לא פטריס אברה, אבל לעומת ההיצע הישראלי, זיו הוא הרע במיעוטו. אני מתנגד בכל תוקף לעליהום שיש עליו בקרב הקהל שלנו. הוא הפך לשעיר לעזאזל שתמיד מפילים עליו את האשמה ומתעצבנים מכל הרמה לא מדוייקת שלו (וסולחים לשחקנים אחרים).

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אף אחד לא מזלזל בבאר שבע לרגע, וזה מצוין לבוא בגישה לנצח, אבל אני ריאלי לגמרי איתכם וגם אם היה מדובר בבית"ר או ב85 אחוז מהקבוצות בליגה הייתי אומר אותו דבר שאמרתי. השבוע קראתי על שגרת האימונים של מכבי ת"א וזה בנוסף לדברים שקראתי על שגרת האימון של קבוצת הנוער של בארסה, מקצוענות כזאת לא נראתה בארץ. יש להם סגל עמוק מאוד, איכותי מאוד ומאומן מאוד שמקבל את התנאים הטובים ביותר בארץ מכל הבחינות. לעומתם באר שבע קבוצה ממוצעת בליגה, שעד כה מציגה יכולת לא משכנעת וגם לא יכולה להתמודד עם הכושר הגופני והעומק של הצהובים.

האם היא לא יכולה לנצח? בוודאי שיכולה, אבל האם היא אנדרדוג רציני? גם.