שלא יהיה ספק. גם העונה יש לקבוצה הזאת סגל לסיים מקום שני. רק שבעונה החולפת לסיים במקום השני עוד ייתקבל לאור פתיחת העונה הנוראית, העונה אין שום תירוץ. מבחינת האוהדים זה לא ייתקבל, מבחינת שחר נראה שכן.
אז מה אתה מציע? שנה שעברה בנאדו היה המושיע שלכם, והשנה הוא הבעיה שלכם? כל שנה לפטר ממאמן מחדש שיהיה שינוי בגלל שפיטרו את המאמן?
בנאדו עושה טעויות עם הרוטציה (אין לנו ספסל בשביל זה), ההתעקשות על קשר אחורי יחיד (נראה שלמד את הלקח) ואי הבאה של חלוץ רציני. הטעות הראשונה היא מורכבת לדעתי. לעשות רוטציה זה חכם בעונה שיש גם אירופה. הבעיה היא שאין לנו ספסל בשביל זה. מה שהוא כן יכול לעשות זה רוטציה פחות אגרסיבית. הטעות השניה היא טעות שעושה רושם שהוא למד ממנה. הטעות השלישית היא טעות בלתי ניתנת לתיקון. אבל אולי לא היתה בכלל אפשרות כלכלית להביא שחקן ברמה. אני מאוד נהנתי מהכדורגל ששיחקנו עונה שעברה. אני חושב שבנאדו יכול להיות מאמן טוב מאוד ולמען האמת אני לא יכול לחשוב על אף מאמן אחר שהייתי מעדיף עליו נכון לעכשיו. מה גם ששחר לא מוכן להוציא סכומים גבוהים יותר על מנת להתחרות במכבי ת"א אז בכלל אני לא רואה טעם להחליף מאמן.
חכמון בא להרוג אותנו. ברדה בעבירה מאחור- כלום. קינן עבירה מאחור- צהוב. ברדה נוגע ביד במכוון - כלום. דג'אני עוצר מתפרצת עם עבירה מאחור - כלום. גולסה - צהוב. אבל כרגיל, הסיפור זה החלוצים. אבוחצירא במצב של 100% גול כמובן מחטיא, מהצד השני סופגים (כמעט) במתפרצת. לא שאנחנו משחקים טוב. אה כן, קינן. כמה שהוא גרוע. אם השם שלו לא דקל קינן, אף אחד לא יטען בכלל שיש לו מקום בקבוצה שהשאיפות שלה הן מעבר למרכז טבלה. כמה שהוא טיפש.
בתוך אינסטינקט קינן הציל אותנו (כרגע). בתוך חצי דקה ראינו בדיוק מה הבעיה של מכבי חיפה. אבוחצירא מחטיא בשלומיאליות ובצד השני מצליחה באר שבע במתפרצת להוציא פנדל ואדום לירוקים. זה שברדה החטיא כבר לא בעיה שלי, אבל שחר ובנאדו משלמים עכשיו בריבית על חוסר החיזוק בהתקפה. מה שמצחיק זה שעכשיו מכבי חיפה עוד יכולה לנצח. באר שבע צריכה ללכת קדימה והירוקים יכולים לעקוץ במתפרצות. דווקא יש למכבי חיפה מספיק מהירות בהתקפה כך שלא אהיה מופתע אם עוד ננצח. מסכים לגבי חכמון. אידיוט וצריך להזהר ממנו.
עד מתי אבוחצירא? באמת שאני לא מוצא שום תרומה על המגרש. 40 דקות הוא מטייל לו ולא נוגע בכדור, כשהוא מגיע לשני מצבים שאני עם הרגל החלשה שלי כובשת מהן, גם מזה הוא לא כובש. לא ראיתי הרבה זמן כאלה החמצות. בלי קשר הייתי מוציא אותו עכשיו ומכניס את ראיוס ומשאיר אותו באגף ימין. מצד שני, כרגיל נענשים על טעויות, טעות של קינן, שלדעתי תעלה לנו ביוקר במחצית השנייה. כבר קרה לנו מקרה דומה בעונה שעברה עם בוקולי מול מכבי. מה שכן, השחקנים היום בהתלהבות גדולה. חכמון היום נוראי. באדום אומנם הוא לקח החלטה נכונה אבל הוא הוציא כמות צהובים כאילו אנחנו מכסחים כמו נינג'ה, מה שממש רחוק מהמציאות.
הפועל באר שבע מסוכנת מאוד בהתקפה, ועלולה להיות אף יותר כשיגיעו החילופים. מרכז השדה שלה בינוני מאוד, דג'אני עדיין לא הגיע לעונה הזו וכל נגיעה שלו בכדור נגמרת בשטות אחרת, הראל עדיין לא מצדיק את הסופרלטיבים שקיבל מאז פתיחת העונה וצריך לעשות פעולות מהירות יותר, וההגנה מתעקשת למסור את הכדור ברחבה שלה לרגליים של הירוקים. מכבי חיפה מהצד שלה צריכה לנסות לאיים מרחוק, אג'ידה נראה שוער די לא צפוי, מצד אחד מזנק טוב, מצד שני לוקה באינטילגנצית משחק ואני לא אתפלא אם מהלחץ ישמיט לאיזור הרחבה לריבאונד ירוק.