מחזור 5 בליגת העל: אין יותר מושלמות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/10/13.

1. oranfu Member

החלוצים עלובים, אבל הגענו למצבים. הפנדל והיד זה אותו מצב אתה לא יכול להחשיב את שניהם. אתה הרגשת שהם יותר מסוכנים כי יש להם חלוצים טובים יותר, אז זה לא היה משנה אם היינו מגיעים ל10 מצבים והם ל0...

המצב של דובב גבאי שווה ערך למצב של עזרא. של פלט לשל אבוחצירא (אבוחצירא אפילו יותר טוב). חוץ מזה היתה עוד החמצה גדולה של אבוחצירא, ועוד 2 של תורג'מן. כולן מתוך הרחבה, בעמדה חופשית פחות או יותר. הפועל ב"ש איימה פעמיים כל המשחק מתוך הרחבה שלנו.

בקיצור, ההרגשה שלך שב"ש היתה יותר מסוכנת היא בגלל החלוצים היותר טובים שיש להם על הנייר, לא בגלל מה שהיה בפועל על המגרש.

ואגב, אני לא טוען שהגיע לנו לנצח או משהו כזה. אבל להגיד שב"ש היתה יותר מסוכנת זה פשוט לא נכון.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/13
  2. EuropeGuy Member

הזכרת לי גם את המצב של גבאי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx. אומנם היתה שם דהירה עם הכדור אבל עדיין הוא היה מול שוער וזה היה מצב מצויין. אני כן יכול להחשיב שני מצבים שנבעו מאותו מהלך בדיוק כמו שקורה הרבה פעמים במשחקים שמצב מצויין אחד נובע ממצב אחר שהיה כמה רגעים לפני כן. לשיטתך אם המצב השני היה נכבש, המצב הראשון לא היה רלוונטי. הבעיטה של בוזגלו אגב היא לא מצב, זה גול של 100% שנעצר בצורה לא חוקית לכן זה אפילו מתבקש יותר.

אז מה יש לנו? דובב גבאי מול שראנוב, בוזאגלו בגול שנעצר עם היד, פנדל, המצב של פלט, ואם כבר מכניסים חצאי מצבים אז אני אכניס גם את הנגיחה של מרקוביץ' הבלם לקראת סוף המשחק.

חמישה מצבים, מתוכם ארבעה בטוחים לגול.
    נכון ששלושה מהם הם מהלך שנובע ממהלך אבל עדיין סטטיסטית כל אחד מהם הוא מצב שמעלה את סיכויי הקבוצה לכבוש בדיוק כמו שהמצבים השונים של מכבי חיפה העלו את הסיכוי שלהם לכבוש.

סיכומו של עניין, מצד אחד חיפה התקיפה במחצית הראשונה הרבה יותר, מצד שני מבחינת טיב מצבים באר שבע היתה מסוכנת יותר, אך עיקר התחושה שלי לגבי המסוכנות שלה היתה בגלל איכות שחקני ההתקפה שלהם ברגע נתון, כמו שהבנת נכון.

3. קשר שמאלי Member

עוד משחק עלוב של קינן
    בלם מביך ומבוהל
    אתמול הוא ספג את הכרטיס הצהוב הרביעי שלו העונה
    מצחיקים אותי האוהדים שלנו שחושבים שהוא מנהיג
    חבל שהחזרנו אותו

4. yedidel Member

שבוע שני שהשופט מציל את חיפה. פנדל של 700% על סוויסה, רק שחכמון משקשק לשרוק פנדל שני.
    לא היה נבדל במתפרצת של גבאי כי השחקן האחרון של חיפה היה על קו החצי.

ודרך אגב, גם אנחנו היינו ב10 שחקנים עד הדקה ה77. זה פשוט לא מובן הסיפור עם דובב גבאי, שכל שחקן בספסל יותר טוב ממנו.

תוצאה טובה, אכזבה מאיך שהתפתח המשחק. לא ממש היינו בו עד ההרחקה חוץ ממתפרצת פה ושם, ומחצית שלמה מול 10 שחקנים לא ממש הצלחנו להגיע למצבים. אם באמת רוצים לקפוץ מדרגה, חסרה הקילריות.

5. קשר שמאלי Member

לא היה שום פנדל, סויסה שחקן תיאטרון
    באר שבע הפתיעו לרעה אתמול
    משחק בינוני שלהם מול 10 שחקנים עייפים של מכבי חיפה
    אלישע מאמן פחדן ולוזר
    איתו באר שבע לא תגיע להישגים

6. Love Is Red Member

איזה מדקה 70, שלטנו מהדקה הראשונה של המחצית השנייה ללא עוררין, אבל השחקנים שלנו לא הצליחו להפוך את השליטה לשערים כמו שגם שלכם לא הצליחו במחצית הראשונה שהייתה הגרועה ביותר של באר שבע העונה, וקינן הציל אותכם למרות זאת מספיגת שער...

7. Love Is Red Member

איזה, עם דג'אני אנחנו עם 10 שחקנים, פשוט מתחילת העונה השחקן הכי פחות טוב יחד עם דובב...

8. קשר שמאלי Member

ואגב במסירה שהובילה לפנדל היה נבדל ברור
    לבאר שבע אין מה לשמוח מהתיקו הזה
    קבוצה טובה היתה נותת לנו אתמול 3 חתיכות

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דג'אני נוראי, מתחילת העונה מוסר רק ליריבה ולא לשחקנים שלנו... אחוז המסירות שלו איפשהו בין 0 ל-10. גם לאראל לא חסר בנושא הזה, יותר מדי פעמים מנסה כדורים ארוכים מיותרים מאוד ולא מדוייקים. במשחק כמו אתמול, זה בולט מאוד לעין, שהקבוצה שלנו מתפקדת עם משקולות על הרגליים מול קבוצה גדולה ושצריך ליזום מולה, חבל.

10. yedidel Member

אין נבדל אם השחקן האחרון של ההגנה עומד בחצי של היריב.
    למדתי את זה בפלייאוף של הנבחרת הצעירה מול איטליה כמה שנים, שהפסדנו 3-1 ואת השער השלישי כבש החלוץ שלהם שהיה 30 מטר מאחורי ההגנה, אבל כולם היו בחצי של איטליה.

11. Love Is Red Member

צודק לחלוטין, אני במקום אלישע מול קריית שמונה מספסל את גבאי ואת דג'אני ומעלה את ז'ינו ואת סוויסה או את פלט...

12. Messi#10 Member

לדעתי אלישע צריך להחזיר את עמאשה. נכון שעמאשה לא בכושר אבל כרגע אין לו מה להפסיד.

13. Love Is Red Member

מה על מה אתה מדבר אלישע צריך להחזיר את עמאשה?
    התכוונת בנאדו צריך להחזיר את עמאשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. Landon Donovan Member

שטות מוחלטת.

דקל קינן שחקן טיפש עם המון מזל. אם ברדה היה מבקיע את הפנדל חיפה בפיגור עם עשרה שחקנים. למה הוא חשב לעצמו שזאת פעולה הגיונית?

לא שיחקנו אתמול טוב מול אשדוד. מאכזב אבל לא נורא, אי אפשר לנצח את כל המשחקים וצריך לצפות לעוד איבודי נקודות כאלו, במיוחד לאחר משחקים באירופה. מה שכן, יש לנו בעיה בעמדות המגנים, ייני, בן הרוש וזיו לא מרימים גדולים וזה בעיה מול בונקרים כמו אתמול. נקווה שמאנה יכול לפתור את הבעיה הזאת כשהוא יחזור מהפציעה.

15. אלי מתחן Member

זאת לא שטות, אם כל הקבוצה לפני החצי אין נבדל.