משחק משעמם היה היום בקריית אליעזר. תוצאה די משקפת, יותר משקף היה 0-0. קודם כל הפנדל להפועל חיפה לא היה ולא נברא, השופט (מי זה היה?) לא היה סגור עם עצמו ושרק איזה 5 שניות אחרי ה"עבירה". וגם הפנדל בקושי נכנס, התגלגל בין הידיים של סמדג'ה. הגול של הרצליה נבע מחור ענק בהגנה של הפועל, פשוט ביזיון ההגנה הזאת. זהו בסך הכל, במחצית השנייה היו כמה הזדמנויות לשתי הקבוצות, קובי שאלו ואורן סמדג'ה הצטיינו בשתי הקבוצות.
קדוסי ממשיך להזכיר לי את ליאור אסולין בעונת 01\02 שלושה שערים בשלושה משחקים. רק בן 20! הבחור יהיה חלוץ גדול אם שום דבר לא ישתבש. אני לא ציפתי לנצח היום. אבל לפי מה שהבנתי היינו טובים יותר, זה שאנחנו לא כובשים ומגיעים לכל כך הרבה מצבים יפגע בנו במבחן התוצאה. היינו צריכים להיות היום עם 13 נקודות לפחות,היינו! היינו יותר טובים מרעננה,היינו יותר טובים מעכו והיינו יותר טובים מהפועל חיפה. אחרי התיקו הנוסף של באר שבע היום אפשר לסמן X גם במחזור הבא.
עמית הגזמנו. גם איתי אומר וגם הקשבתי בשירים ושערים. תיקו משקף. וערן מה אני יגיד לך,מצידי עם 40 נקודות 90 נקודות ענארף כמה,רק תן לעלות ליגה.נשבר הזין מהליגה הזאת.
:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: אם הוא רואה את זה הוא משתגע. אין דבר שהוא שונא יותר מזה שקוראים לו אורן. שאול זה השם!
אז הבנת ממש לא נכון היינו חושך אבל אתם עוד יותר חוץ מהמצב של הגול ועוד מצב ששניהם היו מטעויות בהגנה, לא הייתם שווים כלום אם לא הקוון הטיפש, ואם יובל אבידור מנצל 50 אחוז מהמצבים שלו, היינו מנצחים תיקו משקף. לא הגיע לנו לנצח למרות הכל. אבל מה שבטוח שלא הייתם יותר טובים
שבוע הבא יש משחק מעניין : הכח נגד עכו הראשונה נגד השנייה ,ניצחון של הכח והיא פותחת פער של 5 נק' מכל הליגה הך הך הכח ! יש שידור?
רק אני עוד בהלם מהשער של תומר סולטן?! תתנו לבחור עוד 25235235235 פעם לנסות ואני בספק אם הוא יפגע במסגרת בכלל. אבל הפועל, כמו שרק הפועל יודעת מקבלת גול דקה 93..התרגלנו.
אהבתי את התלבושת של אשקלון -תלבושת סטייל מונאקו. גיא צרפתי הברומטר של קריית שמונה שוב לראות את השער של סולטן-תענוג,שער ענק . בושה מה שהלך ברמת השרון בין רמת השרון לקריית שמונה
הלוואי ועידן רובין היה יודע לבעוט פנדלים כמו שהוא הולך מכות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .
idans -שער מדהים הפועל ירושלים עם חיזוק מכמה פליטי ליגת העל (למשל שלומי משה/אופיר עזו) יכולה להתחרות על העליה לדעתי והלוואי שיעלו שיהיה דרבי -9 נק' בטוחות עוד לפני פתיחת העונה הכי כיף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx לדעתי ניר לוין נכשל בבניית הקבוצה שלו ,ב"ש לא ניראית טוב וזה לא משחק ראשון שאני רואה אותם . למה לא צילמו את השערים של הכח? הכח צנועה כמו המאמן שלה -טביעת אצבע של מאמן.