רק להגיד עוד משהו קטן-תראה שהפועל שיחקו מול בית"ר בטדי בית"ר רצו 93 דקות ועבדו על המגרש המון גם במשחק של בית"ר אייל צור היה על הפנים,בית"ר לא נשברה בדקה ה-92 אמסלם כבש שער שיווין חוקי לחלוטין ואייל צור והקוון פסלו את השער הנה דוגמא בשבילך Apu-דוגמא לקבוצה שנלחמה כל המשחק ובדקה האחרונה לקחו לה את הנקודות שלא באשמתה.מה שראית אתמול לא היה בכלל קרוב למקרה כמו שהיה בטדי למשל הפועל לא רצו 90 דקות ולא עשו כלום כדי לסכן את מכבי חיפה אני ספרתי 2 בעיטות לשער של הפועל אחד של הברזילאי החדש והשניה של גיא צרפתי(לדעתי השחקן הכי עצלן בליגה),חוץ מזה כלום ממש כלום. מכבי חיפה פשוט הייתה גדולה על הפועל אתמול ובכלל. בדקות אלו נערך המשחק של הפועל פ"ת באורווה מול בני-סכנין שחזרה לשחק אחרי ההפסד לניוקאסל.
הסתיים המשחק באורווה בפ"ת תוצאת הסיום 1-1 בין הפועל פ"ת לבני סכנין. נחשו מה?עוד פעם תצוגת שיפוט גרועה לדעתי מתחת לכל ביקורת,לפחות 2 שחקנים בסכנין היו צריכים לקבל אדום או לפחות צהוב על עבירות שהם עשו. בסוף המשחק שלוש שחקנים התנפלו על שלומי ארבייטמן שלושתם החזיקו את החולצה שלו ועשו עליו עבירה מכל הצדדים-ארבייטמן הרחיק את אחד מהשחקנים שהיו סביבו נדמה לי עבאס סוואן,ותבריזי שלף דווקא לו כרטיס צהוב. הפועל פ"ת קופחה כאשר שער חוקי שלה נפסל במהלך שהיה אמור להיות או פנדל או שער לפ"ת ויצא כלום...שיפוט גועלי יש לנו בארץ.
הסופר מרקטים בת"א עומדים להיכנס למשבר? איביזטו אוגבונה לא מצליח לאכול מאז ההפסד לחיפה http://www.one.co.il/next.asp?id=54002&Bz=4
לא מבין מה הוא עושה בארץ בכלל...ממש שחקן על הפנים לדעתי אין לו יכולת טכנית כלל וכלל,יש לו פשוט גוף גדול ומבנה שרירי וכוח מתפרץ,בליגה שלנו הוא עוד יכל לשרוד קצת כי רמת ההגנה בארץ היא לא מהגבוהות,אבל בליגה ברמה טיפה יותר משלנו הוא בקלות היה עף בחזרה לניגריה...
אוגבונה לא צריך להשתחרר, צריכים לשחרר אותו. אוגבונה הוא תוצר של היכולת הגרועה של קטשן להביא שחנים זרים, למה הוא נשאר עוד עונה לא יודע. כשהפועל הייתה מול בית"ר היה לבית"ר את היתרון שהיה לה קהל שעידד אותה ובגלל זה היא נלחמה. כמה פעמים אני צריך לכתוב שהפועל לא עשו כלום כי מאיר לוי לא נתן להם. מסכים בכל מילה עם ההודעה האחרונה.
חחח...גדול. בקשר לאוגבונה, אני לא מסכים איתכם...הבחור אולי לוקה ביכולת הטכנית שלו אך הכוח הפיזי שלו פלוס המהירות יכולים להביך כמעט כל הגנה בליגה הישראלית גם ללא תיחכום יתר. צריך לדעת איך להשתמש בבחור. לא ראיתי את המשחק של פ"ת מול סכנין {היה יוניטד...} אבל הבנתי ששוב השופט נתן אור ירוק לסכנין להתפרע, צריך לשים לזה סוף. העיתונות באנגליה עדיין לא נרגעה מהמשחק הברוטלי של סכנין מול ניוקאסל והם לא מבינים שם איך לקבוצה כזאת יש זכות קיום...אתם מבינים? באנגליה שהיא הליגה הקשוחה בעולם מבחינה פיזית. פיזית אבל לא ברוטלית.
אמרתי את זה...אוגבונה יכול לשרוד בליגה שלנו כי ההגנות שלנו כאן הם בינוניות למדי,הבלמים בארץ מאוד לא פיזיים לדעתי,והוא פשוט טנק הוא ידרוס כל בלם בארץ שלנו,במקרה והבלמים בארץ היו בגודל של לוסיו אז אוגבונה לא היה מקבל כדור
אם סכנין לא הייתה קבוצה ערבית מזמן מישהו היה מנסה לשים לזה סוף. מישהו חייב לעשות משהו עם העניין שקבוצה מקבלת רישיון להרוג ולפצוע שחקנים. לאופיר עזו עבאס סוואן כמעט גמר קריירה, כמה שחקנים עוד צריכים לסבול מהמטרד הכואב שנקרא אייל לחמן וסכנין?
צודק,לחמן תמיד מתרץ את המשחק של הקבוצה שלו כמשחק פיזי ואגרסיבי,אבל זה ממש לה מתקרב לפיזי ואגרסיבי זה מתקרב לפציעות שגומרות קריירה וגומרות את השחקנים,עוד שאלה לי לכולם...למה עבאס סוואן נבחר לאיש השנה בספורט הישראלי.?איך יכול להיות שכאסחן כמוהו מקבל את התואר-בבקשה לא פוליטיקה.
מה זה לא פוליטקיה? זאת הסיבה שבחרו אותו. עם כל הכבוד לבני סכניין, מדליית הזהב של פרידמן היא הישג הרבה יותר גדול. ומס' שאלות בקשר למחזור: 1. האם אוגבונה גמר את הסוס? בשנה שעברה טענתי שלבחור יש רק פיזיות, פיזיות ששחקני ההגנה בליגה לא למדו עדיין. אמרתי שברגע ששחקני ההגנה בישראל ילמדו איך להסתדר עם הפיזיות שלו, הוא יעצר. איך הטענה שלי תופסת בינתיים? 2. ראיתם את הפומה החדשה של באר שבע פמי אופבונמי? קחו כמה דפים אחרונה בדיון של באר שבע בפורום ותראו מה כתבתי עליו, "היעקובו הבא של ישראל ". הבחור לדעתי הולך להיות הקיצוני הטוב בארץ. וכן, אני לא רואה אותו גומר את השנה בבאר שבע (ככל הנראה יעבור למילוול האנגלית בינואר). 3. למישהו יש ספק מיהם המגנים השמאלים הטובים בארץ היום? ניתן לכם רמז, אתם לא תמצאו אותם בנבחרת ישראל. אחד בבאר שבע (בן דיין), והשני הגיע בכלל מחיפה, לשעבר מהאדומים של חיפה (מגרשוילי). 4. מילה טובה לדני קורן והשיטה שלו לשיפור רמת השיפור בארץ. ולשאלה של הסעיף הנ"ל, מיהו השופט הבא שהולך לבלות קצת זמן מחוץ למגרשים? 5. גם לכם נמאס מהכסאח של בני סכניין? (הסעיף הזה זכור לי מאיפשהו, אהה כן, כתבתי אותי גם באמצע שנה שעברה). נ.ב לשאלה של אוהד הפועל ת"א, אני יודע שגם רוי מהפורום הוא אוהד של הפועל ת"א. ואני בטוח שנמצא לפחות עוד אחד כזה כאן (ליהי היא גם אוהדת הפועל ת"א, אבל היא מבקרת בפורום רק ברגעי השיא של הפועל ת"א/ארסנל כדי שהיא תוכל להתרברב).
והכי הורג אותי שאחרי המשחק מול פ"ת לחמן אמר שהם שיחקו עשין מידי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx לדעתי, (כמו לדעת כולכם כנראה..) חייבים לשים לזה סוף (אולי אחרי ניוקאסל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) כי היא פשוט הורסת לשחקנים קריירה! צריך לנסות להקים לזה עצומה או משהו כי אם זה ימשיך אז אני לא רואה קבוצה שגומרת את העונה בלי לפחות חמש שחקנים מהנוער. אוגבונה לדעתי מצויין, יש לו כח מתפרץ ומהירות גבוהה מאוד ואם היו מתחתיו קשרים נורמאליים והוא לא היה יורד להגנה כל הזמן היו שולחים אותו מצויין והוא היה כובש הרבה בקרנות, אני מעדיף אותו על שאר החלוצים בהפועל (למרות שהחלוץ החדש ששבר את הראש במספרת נראה לי מצויין, אבל נחכה ונראה) ולדעתי הוא עוד יצליח מאוד בעתיד. אובפנמי (איך שלא קוראים לו..) נראה טוב מאוד אבל אל נתחיל להשוות כל שחקן ליעקובו בכל זאת הוא כבר סחורה חמה באנגליה.. דדי בן-דיין הוא זיוף אחד גדול, לדעתי הוא אפס עם פוזות וקבלות אבל לעומת זאת מגרשווילי לדעתי הכי טוב בארץ, עוד לפני המשחקים מול צרפת וקפריסין אמרתי שאם הוא מתחיל לשחק בחיפה חייבים להקפיץ אותו לנבחרת ובמשחק האחרון הוא חיזק את דברי ושיחק מצויין פשוט השפיל את אגף ימין של הפועל מה השיטה החדשה של קורן?
קודם, דדי בן דיין הוא לא אפס. הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ בשנה וחצי האחרונות. אולי בגלל שהוא עושה רושם של אדם שלא מתעסק בכדורגל אלא מחוצה לו, אבל מבחינת יכולת, הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ. המשחקים היחידים שהוא חלש בהם הם מול חיפה, שם רוסו בדרך כלל חוגג עליו, בכל יתר המשחקים, הוא מעולה. בשבת, ביחד עם אביתר אילוז הצעיר(כישרון ענק) ופמי, הוא הצטיין במשחק. שנית, השיטה של דני קורן היא פשוטה, שופט (כמו אייל צור לפני שבועיים וחצי ובן חמו לפני שבוע וחצי) שטועה טעויות קריטיות ומקפח בצורה בולטת אחת מהקבוצה, יושעה עד הודעה חדשה(אייל צור ובן חמו לא שפטו מאז הטעויות שלהם). אני חולק עלייך בעניין אוגבונה, ברגע שהמגינים והבלמים בארץ ידעו להתמודד עם הכוח הפיזי שלו(מה שלא קרה שנה שעברה ומתחיל לקרות השנה) הם ינטלרו אותו בלי יותר מידי בעיות. בקשר לפמי, חכה להודעה הבאה שלי...
אוגבונה is nothing,הוא יכול להיות חלוץ נחמד אבל הוא היה יכול להיות בלם טוב, כוח מתפרץ ומהירות כולל מסה כזאת,היה יכול לצאת פה בלם תוקף מאחור.לגביי דבריו של אוגבונה נגד המאמן-יודעים מה אם אני במקום אוגבונה גם אני הייתי יוצא נגד גילי לנדאו מאמן כושל שלא עשה שום דבר-אפילו את הפועל בת-ים שהייתה אז גאוות העיר שלי לא הצליח לעלות ליגה ועזב כמו בכיין,לא מאמן של ליגת העל אבל לא איכפת לי מהפועל שירדו ליגה. חח אם יעשו עצומה נגד סכנין כל המגזר הערבי יצביע נגד כמו בכל הצבעה כל המגזר מתקשר ומצלל או חותם לטובת הנציגים שלו. לא מאמין שישראלי אחד בחר בעבאס סוואן להיות איש השנה ולמה בכלל זמנו אותו לנבחרת הוא שחקן כל-כך טוב????ועבד ראבח יש מלא ממלאי מקום ראויים יותר ממנו לתפקיד שהוא עושה בנבחרת ( ואם אני לא טועה זה מגן שמאלי) ,יש את חיים מגרלשווילי שהוא שחקן ענק לדעתי. ודרך אגב זה מצויין שיעלו שחקני נוער לקבוצות בוגרות אבל לא בנסיבות האלה של פציעות שעושים בני-סכנין. לגבי פומה אופבונמי? תראו איזה שחקן יש לנו בארץ וכרגיל אלי זינו לא מטפל בו-אפילו רכב הוא לא מסדר לו ומבריח שחקנים מהקבוצה,עכשיו אני באמת מבין איך מרגישים אוהדי הפועל באר-שבע,למה אי אפשר להחזיק אותו עד סוף השנה בארץ????
אז ככה משה. 1. אוגבונה לדעתי שחקן מצויין שבקבוצה יותר טובה היה פורח. 2. דג'יבריל סיסה (או איך שאתם קוראים לו פמי אובפמי או משהו כזה) נראה שחקן מצויין, אבל מפה ולהגיד יעקובו הבא? הגזמת בטירוף תמשיך לחלום. 3. בן דיין ומגרשווילי שניהם מגינים בינוניים ביותר. הטובים בארץ הם עדיין קייסי ואנטבי.