מחזור 4 בליגת העל:: רעננה מפתיעה את מכבי ת"א, אצטדיון טרנר נחנך ללא שערים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏17/9/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אבי סנדור Member

ראיתי את ההילוך החוזר 10 פעמים, בוזגלו מקבל מכה מהכתף של טואוטחה, נופל כאילו מישהו ירה בו ואז יד שמאל של טואטחה פוגעת לו בפנים..הנפילה של סטויקוביץ מביכה לא פחות אבל בוזגלו מחפש להכריע משחקים פעם אחר פעם עם תקריות כאלה וזאת הסיבה שבחרתי לציין את זה.

oFiRzZz, oranfu ו-Turgi אוהבים את זה.
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מחרפן אותי שמולביץ.
    תגיד טעית משיקול דעת מוטעה באותו הרגע וסגור את הסיפור. אבל הוא כזה שחצן. גם בעונה שעברה כשהחליט להפסיק את המשחק מיד אחרי הפנדל למרות שבריבאונד הבקיעו, כל העולם ואישתו, כולל האיגוד, מסבירים לו שהוא טועה והוא בשלו "לקחתי את ההחלטה הנכונה. לא מצטער עליה". ועוד הנימוקים שלו "טוואטחה היה התנהג בפרעות. המפרק לא היה מכוון אבל זה לא משנה, מבחינתי זה אדום.". נכון זה לא משנה אם הפגיעה מכוונת או לא.
    שלא נדבר אחר כך על ה 3 צהובים לפחות שהוא פספס ברבע שעה.
    ואיך הוא מסכם את המשחק? "היתה לנו תצוגת שיפוט טובה בסך הכל".

זה שופט בלי עתיד.

oranfu, Sturridge, oFiRzZz ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  3. Turgi Guest

זקני הפורום זכור לכם אדום מהיר יותר?

4. alexshw Member

כן, עונת 1993/94 מכבי ת"א מארחת בר"ג את מכבי חיפה. אתם עם פתיחה של 11 ניצחונות מ - 11 משחקים.
    דקה ראשונה אלון מזרחי נוגח באיציק זוהר ומורחק. נגמר 1:1

5. Turgi Guest

אדום לא מוצדק מהיר יותר?

Nave אוהב/ת את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אוי כמה סבלנו מהשופט הזה... אבל מה אתם מתפלאים? אלי חכמון נחשב לאחד השופטים הבכירים באיגוד אז עם שמואלביץ' יעשו משהו?

7. Raulito Madridista

- כל הכבוד לבאר-שבע שניצחה בטדי בעונה שעברה בעשרה שחקנים. אפשר לנצח בעשרה שחקנים, כבר היו מקרים ועוד יהיו, אבל ברור שהכרטיס האדום פגע קשות במכבי חיפה. אגב, באר-שבע אז ניצחה קבוצה פחות טובה ממנו בעוד מכבי חיפה הגיעה למשחק אתמול במומנטום הכי גרוע שאני זוכר אותה והיא גם קבוצה פחות טובה מהפועל באר-שבע. פשוט אסור להתעלם מהאדום הזה. וגם מהמומנטום. חוסר הביטחון של חיפה זעק לשמיים. אגב, קריאף הגיע אתמול לשני מצבים פנטסטיים, מזה אתה מתעלם.
    - בזמנו כשהשופט בבלומפילד חרץ את גורל המשחק של באר-שבע, לא זוכר מי זה היה - כמובן שכתבנו בפורום שחבל שמכבי מקבלת מתנות משופטים ולא הוגן לבקר את באר-שבע על אותו משחק.
    - אוי ואבוי אם באר-שבע לא הייתה מגיעה לרחבה של מכבי חיפה כשהיא ביתרון מספרי. אני לא חושב שלהגיד שבאר-שבע הייתה ברחבה זה מדויק, היא הגיעה למצבי הרמה טובים אבל פיספסה שוב ושוב ושוב. בוזגלו באמת לא מספיק מדויק והוא איכזב. לגבי בן-שהר אני סקפטי, אפילו מליקסון למרות פתיחת העונה שלו ונאווקמה צריך יותר דקות וזמן השתפשפות בקבוצה גדולה - השחקן שמצפים ממנו להגיע למאני-טיים הוא בוזגלו והוא איכזב גם נגד מכבי בדיוק כמו כל הפועל באר-שבע.
    - התחושה שלי היא שאם מכבי כן הייתה מנצחת אז גם באר-שבע, לאו דווקא קשור לאיבוד נקודות נגד קבוצות קטנות כי מכבי לא קבוצה קטנה וגם מולה באר-שבע הפסידה, פשוט אין לה את האופי. כמה פעמים הפועל ת"א של קשטן הייתה מגיעה למשחק עונה ונחנקת במאני-טיים? המון. מכבי לא תחלק לדעתי עוד המון מתנות כאלה, בטח בבלומפילד ויש לה סגל עצום. מדובר בפספוס ענק של באר-שבע, גם במשחק נגד מכבי כמובן.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לדעתי האדום לא מוצדק, טוואטחה בכלל לא רואה איפה בוזגלו נמצא בזמן הנפת היד. גם התמונה שבוזגלו העלה לטוויטר פתטית. אבל לא הבנתי למה תולים בשמואלביץ' את האשמה באדום הזה, הקוון הטעה אותו, עליו מוטלת האחריות. אם כבר שמואלביץ' - ואני מניח שחזרו על זה בדיון - זה פשוט בזיון שהוא אפילו לא הזהיר את סטוקביץ' על בזבוזי הזמן. אפילו לא אזהרה קטנה! השתגעתי מזה. כל כדור אצלו לפחות 60 שניות, אם לא יותר, כדי לבעוט אותו.

לא אהבתי את חוסר הגיבוי של איגוד השופטים, ועוד תוך כדי המשחק הם הוציאו הודעה שזו הייתה טעות. תחכו לפחות עד סוף המשחק, תדברו עם השופט, תסיקו מסקנות, ואז תוציאו הודעה.

מבחינת המשחק - פספוס. פשוט פספוס. בדיוק כמו במשחק מול מכבי ת"א, רק שפה לפחות 'הרווחנו' נקודה. מעצבן שזה קורה לנו 4 פעמים העונה (כולל פעמיים ת'ון) ומפה לשם אני מקווה שזה לא יהפוך למנטרה קבועה.

9. oranfu Member

נכון, גם סטויקוביץ' נתן שם אחלה הצגה. רצה לאזן כנראה אחרי שהבין שיש לו עסק עם ליצנים.

גם אין התייחסות בכלל לצלילה של בוזגלו במחצית השניה בניסיון לקבל פנדל. צלילה ברורה ביותר.

10. Sturridge Member

ועוד בוזגלו מפרסם אחר כך תמונה עם 'הפגיעה'.

אחי כולם רואים שזאת אפטה.:sm_eusa_dance:

de Middenweg ו-Nave אוהבים את זה.
  11. VAR Member

1. במקרה הספציפי ההוא אתה צודק, פשוט נוח לדבר על כל החלטה כעל החלטה של השופט הראשי, הוא זה שמקבל מחמאות על שיפוט טוב וביקורת על שיפוט רע. במקרה של הדקה ה3 הטעות היא של קרסיקוב בלבד. השיפוט של שמואלביץ' היה רע ומוטה בלי קשר.
    2. לגבי הטיימינג - בעולם מושלם אתה צודק, במציאות שאנחנו מכירים זאת הקטנת ראש. בגלל זה גם באו בטענות אז לשופט על 9 דקות תוספת זמן עד שלוגסי הפציץ את ה3:2 מול בני יהודה. בכל משחק שבו קבוצה אחת מתגוננת כדי לשמור על היתרון היא מבזבזת לפחות חצי מתוספת הזמן מבלי שאף שופט מוסיף אקסטרה. ואז מגיע מקרה ששופט מכפיל את תוספת הזמן, בצדק גמור! אבל חוסר אחידות זה דבר מאוד מאוד מעצבן. אם ניקח את כל הנתונים על הערב הזה - משחק בכורה של הקבוצה המקומית באצטדיון החדש שלה, אווירה נהדרת, טקסים בהשתתפות אישי ציבור המזוהים עם הפועל ב"ש, שיפוט שהיה מוטה לאורך 90 דקות - יש פה מספיק סיבות להאמין שמישהו בעל השפעה רצה שהמשחק ייגמר בתוצאה מסוימת. מה, לא חראם לבאס כל כך הרבה אח"מים?

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/15
  12. Drama Guest

אני לא מבין למה מתלוננים על שכטר שהוא צוללן בזמן שבוזגלו נהיה כבר שחקן בלתי נסבל לצפות בו ואני דווקא הייתי ממעריציו הגדולים. אי אפשר לסבול אותו כבר, ועם קהל הנהמות של ב"ש (כמעט) כל שופט שורק לטובתם בצורה שערורייתית.

אבי סנדור ו-Turgi אוהבים את זה.
  13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שחוסר אחידות הוא לא רק דבר מעצבן - הוא הדבר הכי מעצבן. לפעמים מדובר בעניין פשוט כמו שוער שנע קדימה בזמן פנדל - דבר שרק מדי פעם נשלף. אבל לרוב מדובר באותה בעיה - מה השופט מצליח לראות. מה שלנו בטלוויזיה נראה בבירור כשני מקרים דומים, לא נתפש כך לפעמים על ידי השופט בזמן אמת.

לגבי הדבר השני, מה זה משנה באיזו תוצאה נגמר המשחק? הפועל באר שבע לא ניצחה. נו, ו...? אז החגיגה לא היתה שלמה. איזה נזק נגרם?

אם מתחילים עם החשיבה הזו, אין טעם לראות כדורגל. הרי על כל משחק אפשר לומר שיש מישהו בעל אינטרס שמשך לכיוון מסוים. ודברים הרבה יותר משמעותיים מאשר "הם חנכו איצטדיון חדש, יהיה טוב שינצחו".

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  14. Love Is Red Member

שתבין משהו, אני הייתי קרוב לאירוע ממקום מושבי ביציע המערבי ולא הבנתי מה קרה, אז לצפות מהשופט והקוון שידעו מה קורה זה קצת הזוי.
    האדום הזה הוא טעות, אבל מה שמואלביץ' לא חזר בו וזה קצת מוציא אותו דביל.

15. alexshw Member

בדיוק יש ספק אז לא מוציאים אדום

מצב נושא:
הנושא נעול.