מחזור 4 בליגת העל:: רעננה מפתיעה את מכבי ת"א, אצטדיון טרנר נחנך ללא שערים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏17/9/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. gilad16 Member

חדשות אחרונות לגבי החלוץ הפותח לירן?

חוץ ממשחקים של קבוצות שאני אוהב אני לא אצפה במשחק שאין בו קסם גם אם הוא ברמה גבוהה.
    אתה כן, לכן בשבילך כדורגל הפסיק להיות וירטואוזי והפך להיות משהו אחר לפני 15 שנה.
    אל תכליל על כל קהל הכדורגל ותספר לנו אם אנחנו תקועים או לא. אנחנו אנחנו אתה ואחרים אחרים.
    שחרר ותן ליהנות.

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

יצחקי לא עושה כמעט כלום חוץ מזה. יותר מזה - רונאלדיניו שהזכרת, קצת יותר גדול מברק יצחקי, דעך כי גם אצלו זה העיקר.
    בכדורגל היום הפיזיות היא החשובה ביותר. מכבי שולטת בליגה בשנים האחרונות קודם כל בזכות פיזיות. ערן זהבי, אם מנתחים אותו מקצועית, הוא הדוגמה המושלמת לכך - במכבי הוא השתדרג בפאן הפיזי, שיפר את הכושר, שיפר את היציבות, את מסת השריר, את הכוח המתפרץ, את הניתור, הוריד באחוזי שומן, והפך למפלצת מקומית.
    אפילו מסי, כדי להשתפר בשנה שעברה, הוריד חמישה קילוגרמים, וזה עשה את שלו. גרף השדרוג הכללי שלו היה תמיד ביחס ישר לעלייה שלו במסת שריר (הוא ממש לא בחור צנום).
    ניימאר הוא אתלט היסטרי ושחקן נייד לפני שהוא וירטואוז, גם הזאר, איך אפשר להשוות אותם ליצחקי? תוריד מהשחקנים בטופ העולמי את המהירות והתזזיתיות, וחלקם הגדול הופכים לגרסה משופרת של רובן ראיוס.

וכמובן שמעל הכל נמצאת הקבוצתיות ושחרור הכדור המהיר. זה המפתח להכל בערך וזה יוצר דברים שבעיני רבים הם יפים יותר מפעולה אישית מבריקה והם פעולות קבוצתיות מבריקות. יצחקי הוא האנטיתזה לכך, גם אם יש לו דאבל פס עם עקב מידי פעם.

הכדורגל הישראלי הוא דרג ד' באירופה, אין כאן באמת שחקנים שמשלבים "וירטואוזיות" ותרומה אמיתית למשחק, כי זה שייך לדרגים גבוהים יותר. יצחקי היה הכי קרוב לזה פעם, אבל זה כבר לא רלוונטי, וגילי ורמוט היחיד שעוד איכשהו מתקרב לזה אבל גם רחוק מזה. לכן, אין מה לדבר על כל האסתטיקה האישית הזו, שהופכת לזניחה, אלא על יעילות וניידות, וזה אין ליצחקי.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

באילו משחקים יש "קסם" בעינייך?

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני כבר לא יכול לחכות . פשוט לא יכול לחכות!!! איזה כיף!!!!!!

hbs7, Sir Alex Ferguson ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  5. gilad16 Member

כאלו שיש בהם גם שחקנים וירטואוזים. אבל לא רק.

6. AmitHBS Member

מכבי איבדה נקודות? יש
    חיפה במשבר חריף? יש
    הצגה של הקהל? תהיה, בטח תהיה.

כל הדרכים מובילות להפסד, וכל אוהד באר שבע פרנואיד ממוצע יסכים איתי. הדלי האדום שחוק מבעיטות בעונות האחרונות - הערב בפרט והעונה בכלל זה העת לשנות את זה. משנה מקום משנה מזל?

נתראה בטרנר

hbs7, Sir Alex Ferguson ו-gilad16 אוהבים את זה.
  7. oFiRzZz Member

אני מקנא באוהדי ב"ש היום.
    אני זוכר את היום שנכנסו ליהלום .. וזה פשוט הרגשה מחשמלת .
    כמובן שהיום אני מתגעגע לקופסא ומעדיף אותה בהרבה מהיהלום המנוכר
    ועדיין ... ההרגשה באותו יום הייתה כאילו זה יום חג לעיר נתניה .. פשוט ככה .

8. Drama Guest

@orimor2212 אם כבר הדוגמא המושלמת לכך (לשינוי פיזי) היא טל בן חיים החלוץ. אני לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי אותו משחק במדי מכבי ת"א, איזה שינוי מדהים הוא עשה אצלכם. הוא היה שדוף מאוד עם אחוזי שומן מאוד נמוכים והוא התנפח בצורה מושלמת. ממש לפי הספר (כמובן שרוני קולמן או ג'ון סינה זה לא המודל האידאלי לכדורגלן)

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כולם עשו שינוי במכבי וכולם הגיעו בצורה אחת והיום הם נראים שונה. ציינתי את זהבי כי הוא פשוט שיפר בערך כל אספקט פיזי במשחק שלו.
    גם ורמוט, שהגיע לפני שמונה חודשים, התנפח בפלג הגוף העליון.

10. Drama Guest

לגבי ורמוט לדעתי אתה טועה. גם חולצות של מכבי יושבות יותר טוב על הגוף. בתור מי שמכיר גם את ערן וגם את טב"ח לדעתי טב"ח השתדרג פיזית הרבה יותר.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ורמוט התנפח, האמת שזה לא קשור לחולצות בכלל וזה די בולט. בלי שום קשר הוא גם היה בנוי טוב לפני ההגעה למכבי.
    טב"ח גם לדעתי התפתח יותר גופנית, אבל השינוי הכי משמעותי הוא לטעמי אצל זהבי, הוא פשוט לקח כל דבר במשחק שלו שתלוי בפיזיות ושיפר אותו. כשהוא הגיע למכבי מסת השריר שלו הייתה קטנה יותר ואם לשפוט לפי איך שהפנים שלו נראו גם הגיע עם אחוזי שומן גבוהים יותר. מאז הוא עבד המון על שרירי הבטן והירך (זה עוזר המון ליציבה ולמהירות) ונראה שגם על הכתפיים והחזה.

מרגיש לי קצת מוזר לדבר על גוף של גברים ככה באריכות, מוכרח לציין. למרות שזה נושא קריטי אם מתחשבים בזה שמדובר בספורט.

12. hbs7 Member

יאללה, יוצאים לטרנר.
    כמה שנים אני מחכה לומר את המשפט הזה, פשוט לא להאמין.
    כמו שעמית רשם, כל התנאים לנפילה באר-שבעית קלאסית מתקיימים. מקווה שכמו בשבוע שעבר מול רעננה שוב נוכיח שהעונה זה משהו אחר. שדרוג האופי זו הדרך היחידה שבאמת נוכל לתת פייט למכבי.

ביום שנכנס לטרנר, הראש יהיה בעננים.
    אחרי הרבה שנים של סבל, יהיה פה בית משוגעים!

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טל בן חיים יעמוד לוועדת משמעת על התנהגותו אתמול במשחק. כמו עם פלט, אין כדור באזור. לא פחות מ-3 משחקים בחוץ בבקשה.

alexshw ו-Hapoel_Tel_Aviv אוהבים את זה.
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

http://up415.siz.co.il/up1/ntnitz5qwywz.Xxx

מגיע היום בלי טיפת ציפיות למשהו.
    כל תוצאה פרט להפסד היום תפתיע אותי מאוד.

15. oranfu Member

סוף סוף איצטדיון ברמה בב"ש. וסרמיל היה האיצטדיון הכי בלתי נסבל לראות בו משחקים בטלויזיה.

אחלה תפאורה. סביר להניח שגם חיפה תשמש שטיח אדום.

לפחות בניון לא פותח ועטר ועזרא כן. נקודות האור היחידות.

תמונות יפות ומרגשות של טרנר.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.