ניצחון צהוב הערב זה הבאנקר הגדול של המחזור. הדרך לדאבל צהוב לא היתה יכולה להיות פשוטה יותר עם מה שהולך העונה בליגה שלנו
אין ספק שניצחון של מכבי הערב יכניס אותה לשוונג רציני. אם נסתכל על המשחקים הבאים שלה, נגלה כי היא נוסעת לבאר שבע שעוד לא מתואמת, אשדוד בבית שאולי מסתמן כמוקש אבל יש גבול כמה אשדוד מסוגלת לנצח, ועוד 2 משחקים נוחים על הנייר לפני הדרבי (עכו בחוץ ורמת גן בבית). בשנה שעברה מכבי פגשה את קריית שמונה אחרי שחזרה מאירופה, וקריית שמונה ניצלה את זה. השנה קריית שמונה מגיעה אחרי משחק הירואי באירופה. הסטטיסטיקה אמורה להתיישר. בתור אחד שלמד עם יוסי שיבחון באותו בית ספר, ושיחק נגדו מדי פעם בתקופה ההיא, מסכים איתך בגדול. אדם נהדר ושחקן מצויין, שאמנם לא התבלט בקבוצה שאני אוהד, אבל זה נסלח.
כן, אחרי בישול כזה, אין ספק שאלברמן לא שווה כלום... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
קרית שמונה היא קבוצה כל כך מגעילה שאני לא מבין מאיפה יש להם החוצפה לדבר על אליפות העונה. קבוצה שלא באה לתקוף אלא רק להסתגר ולהעיף כדורים למעלה ולקוות לטוב. גם נגד מכבי חיפה הם היו צריכים לרדת במינוס שלוש במחצית ואיכשהו ניצחו.
ולחשוב שגל אלברמן כבר היה בדרך החוצה ממכבי, אבל אז הם הגיעו לוסרמיל...מסתבר שלא רק קבוצות במשבר אנחנו מחזירים לחיים. וכן קריית שמונה פשוט קבוצה דוחה אבל מה הפלא שגילי לנדאו מאמן אותם, וקרייזי בלו לפני שאתה קופץ ומגן עליו כאילו מדובר בקאפלו מינימום אני מכיר אותו יותר טוב ממה שאוהדי הפועל פתח תקווה מכירים אותו, לאמן קבוצה עם מינוס 9 נקודות שמלכתחילה הייתה מועמדת לירידה זה לא חוכמה גדולה אבל לקחת קבוצה כמו אלופת המדינה זה כבר משהו אחר, אין למאמן הזה שום שיטת משחק רק תנעלו את השער ואז אלוהים גדול, זה עבד בבילבאו זה עבד בחיפה אבל היום זה לא עובד. מאמן מגעיל חסר יכולות אימון.
תמצא לי עכשיו את הפעם האחרונה שנתנו בארץ פנדל על דבר כזה... ובטח ששחקן שעולה לכדור ומזיז את היד אחורה בהתאם לגוף (כי הוא קפץ אחורה) לא צריך לקבל אדום על פגיעה מכוונת. זה מזכיר לי משחק לפני הרבה שנים עם מנשה משיח נגדנו שאופיר חיים קם אחרי שהכשילו אותו ובטעות נגע בשחקן של מכבי (שבכלל לא ראה אותו כן) וקיבל אדום ישיר...
מנשה משיח הוא כניראה השופט הכי חלש בתולדות הליגה הישראלית. הוא לא מכיר את החוקה, הוא לא מבין את המשחק, הדבר היחידי שיש לו זה כושר גופני. הוא פירק היום את קריית שמונה תוך 5 דקות וזאת לא הפעם הראשונה שהוא לוקח חלק בתצוגת אימים. אחרי הדרבי בשנה שעברה היו צריכים לשלוח אותו לליגות הנמוכות שם מקומו, לא מבין איך נותנים לו שוב לשפוט במשחק המרכזי. אני לא מחזיק מגילי לנדאו כמאמן איכותי, אני לא זוכר את הפעם האחרונה בקרירה שבה הוא הצליח בקבוצה כזאת או אחרת בליגת העל. היה צריך להמשיך עם הפועל פתח תקווה בלאומית, שם מקומו, במקום זה הוא קיבל קבוצה שאם הייתה ממשיכה עם רן בן שמעון אולי הייתה משחקת היום בליגת האלופות או בונה שושלת של אליפויות בכדורגל הישראלי.
מכבי השנה הקבוצה הטובה בליגה ביי פאר, אוסקר עושה יופי של עבודה ובכלל יש לו סגל סופר איכותי לליגה שלנו. אה, ואלירן עטר גם החלוץ הטוב בליגה ממשיך להפציץ, עם גוטמן לא מזמן אותו לנבחרת במשחק הבא לי כבר אין מה להגיד.
מכבי היא תמיד הקבוצה הכי טובה בליגה במחזור 4, עד שמגיע ההפסד הראשון. בואו נחכה עם ההצהרות האלה, הרי המפלה תגיע מתישהוא ואם ממנה היא תצליח לקום אז גם אני יסכים שהיא הקבוצה הכי טובה בארץ. בכל מקרה לא הייתי בונה עלינו כקבוצה שתפיל אותם לראשונה העונה, אבל נקווה לטוב ביום שני הבא.
אין פנדל? מה אתם רציניים? צדק בא בתנופה דחף את קולאוטי גם עם היד וגם עם הרגל, אתם יכולים להגיד שקולאוטי נפל בקלות או לא יודע מה אבל זה האמאמא של הפנדלים. דווקא לטאסבסקי אני לא חושב שהיה מגיע אדום לא יודע למה בשידור כולם הסכימו כל כך בקלות סה"כ קרית שמונה באה לסחוט נקודה מחצית ראשונה מכבי כביכול שלטה אבל לא הייתה מסוכנת בכלל ייני לא שחקן לאגף וצד ימין לא היה קיים..אבל כדור גדול של אלברמן ומהלך טוב של גונזלו נתנו ת1-0 יש עוד מה לשפר במכבי אבל הדרך הייתה נכונה ועם עוד יותר חיבור יהיה עוד יותר טוב עטרררר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx