לא מבין מה כולם רוצים, אחד הפנדלים הברורים. דני נוימן אחד שמדבר שטויות בשידור גורם לכל התקשורת להאמין שבאמת לא היה כלום. גם האדום ממה שראיתי מוצדק. הדבר היחיד שמשיח טעה זה שהוא לא הוציא אדום לדאבור, לדעתי אם והבה היה מתקפל עוד קצת יכול להיות שזה היה קורה.
לא היה פנדל גם אם תעשו עוד 2 מליארד הילוכים חוזרים, אבל אם כבר הוא נתן פנדל אז האדום היה מחוייב המציאות, האדום למקדוני של הקריה הוא אחד המוצדקים ביותר, אפשר להגיד לא בכוונה אבל הכדור אפילו לא היה בכיוון, ברגע שאתה פוגע בשחקן כשהכדור אפילו לא באיזור, בצורה כזו גסה ומכוערת חובה להוציא את האדום, מכבי ניצחו בצדק אבל אין קלריית שמונה מה להיכנס למרה שחורה, ב11 על 11 זה נגמר מקסימום 1:0 למכבי.
אני שמח שגם כאן יש אנשים קנאים שטוענים שמשיח גמר את המשחק. אז ככה: אריק חיימוביץ' התראיין ביציע העיתונות ופסק שהיה פנדל ב 100% והגיע אדום לטסבסקי. יותר מזה? מה שמצחיק זה הטענות האלה כאילו משיח גמר את המשחק. הלו? המשחק היה גמור עוד קודם, כבר ברגע שגונזאלו השאיר אבק לגבאי וקבע 1-0 במחצית. גם עם 11 שחקנים, ובעוד 3 שעות של משחק קריית ארבע ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) לא הייתה מבקיעה, ולראיה: 0 בעיטות למסגרת ב 90 דקות. זאת האלופה שלנו? קבוצה שמביאה 150 אוהדים למשחק חוץ במרכז הארץ באחד האיצטדיונים הכי טובים שיש בכדורגל שלנו? קבוצה שעולה למשחק עם בונקר כבר מהדקה הראשונה? ההגנה והקישור של מכבי ברמה גבוהה מאוד. אז נכון, אין לנו את השמות הנוצצים שיש לחיפה ולהפועל, אבל וואלה, יש לנו קבוצה!
Prometheus עשה טובה, אתה אוהד מכבי ת"א. לא היה פנדל ולא בטיח. גם הזלזול שלך בק"ש מאד לא מוצא חן בעיניי. לפני עונה ק"ש עשתה מכל הליגה צחוק. איפה היית מכבי ת"א מאז תחילת המילניום החדשה? זה שאין לאלופה הנוכחית הרבה קהל זה גם בגלל שבק"ש לא גרים מיליון איש. הקבוצה הזאת זכתה לראשונה בהיסטוריה באליפות. מה, באליפות הראשונה של מכבי ת"א לקבוצה היו כל כך הרבה אוהדים כמו היום? שוב, כמה תושבים גרים בקרית שמונה? לא ראיתי את המשחק, אבל בדבר אחד אתה צודק. כשרואים את התקציר רואים רק את מכבי ת"א. וזה במחצית הראשונה. גונזאלו גרסיה, שחקן שלחלוטין נכשל בליגה ההולנדית, עושה צחוק משחקן שלדעתי כבר שיחק בנבחרת. כאוהד הנבחרת זה מאד מדאיג אותי. בכל מקרה הפנדל שלא היה גמר את המשחק. מה לעשות, זו באשמתו של משיח. לצערי לא שמו בתקציר את האדום השני כך שאני לא יכול להגיד שום דבר בנושא הזה.
אז זהו? לאוהד מכבי אסור להביע דעה אם היא משרתת את קבוצתו? אוהד מכבי הוא לעולם חסר אובייקטיביות? גם אני אוהד מכבי וגם אני ראיתי פנדל. אני לא חושב, אני לא מניח, אני לא מאמין או משער. זה מה שאני ראיתי כצופה, לא כאוהד. בוא לא נתחיל להתווכח על מי רואה טוב יותר ואיזה מספר משקפיים מרכיב (או לא) כל אחד מאיתנו, זה רק מוריד את הדיון האמיתי והחשוב. במסגרת הדיון הזה אני אומר שמכבי לא נתקלה ביריבה קשה אתמול. אם אדום אחד מפרק את הקבוצה אז ירחם השם על קבוצה כזו. זו קרית שמונה, האלופה, והיא לא יכולה להתפרק בגלל הרחקה. יש מספיק קבוצות שניצחו אחרי הרחקה או לפחות לא התפרקו. טסבסקי הוא אידיוט, כל שחקן שמכניס מרפק לשחקן אחר הוא אידיוט. ואלים. ולפעמים לא חושבים לפני שעושים, אבל אי אפשר לפטור אותו בטענת "המשחק התפרק אחרי הפנדל". וכן, דאבור היה צריך לקבל אדום, אבל זה עדיין לא עושה את שני האדומים האחרים של משיח לא נכונים, זה לא מבטל החלטות אחרות שלו.
שייע מתבכיין ונמנע מלהגיד שם, אבל הוא מתכוון לניצן שירזי. מאמן שנכשל בקבוצה קטנה (הפועל חיפה), קיבל את המפתחות למועדון גדול (הפועל ת"א) פתטי
צודק במיליון אחוז, ואני אוסיף ואומר שעם כל הכבוד לניצן שירזי( שאני מאחל לו המון בריאות וחיים ארוכים ומאושרים) הוא לא מתאים לאמן את הפועל ת?א, ואם לא מה שקרה לו בזמן האחרון, גם לא היה עובר יותר מדי זמן לפני שהיו מפטרים אותו.
אין כאן קשר לכך שאני אוהד מכבי. אני יודע להיות אובייקטיבי כשאני רואה כדורגל, למשל אני יכול לומר בלי בעיה שהגיע לכם פנדל + אדום לאלחמיד במשחק מול אשדוד, מה שבוודאי היה משנה לגמרי את המשך המשחק ואת התוצאה. http://one.co.il/Article/206137.html (תקרא כאן את הטור הזה של אריק חיימוביץ', בכיר הפוסקים בארץ, שמגבה את כל ההחלטות של משיח) נ.ב. באמת הגיע לדאבור אדום. אם כבר דנים על אירועים נוספים שלא קיבלו התייחסות, אז גם הגיע לרביד גזל אדום מיד אחרי שטסבסקי קיבל אדום, ורק מתוך רחמים של משיח הוא לא קיבל כלום. היה גם פנדל על עטר לדעתי בתוצאה 2-0 או 3-0. אבל הגיוני ומובן שלא יהיו שריקות במצבים כאלה, כדי לא להגיע לכאוס מוחלט. לגבי האדום השני - כתבת שלא ראית, אז הנה המשחק המלא, לך לדקה 51:25. http://www.youtube.com/watch?v=uUrsQJgIjI4 העניין הוא שהיה אתמול משחק בין מכבי לבין האלופה. האלופה הזאת חשבה שהיא נוסעת למשחק חוץ נוסף בסן מאמס, והגיעה להתבנקר כדי להוציא 0-0 משעמם. 0 בעיטות למסגרת זה לא משהו שאתה מצפה לראות מקבוצה אלופה.
במקום להקשיב לליצנים מיציע העיתונות, תקשיבו לחיימוביץ', שופט בינלאומי לשעבר שאמר שהיה פנדל וששני האדומים מוצדקים. הוא לא מגן על אף שופט, כמו שהוא אמר ששמואלביץ' טעה ובגדול, אתמול הוא אמר שמנשה משיח צדק ובגדול. זה ששלמה שרף ורון קופמן צועקים וחושבים שזה מה שעושה אותם צודקים, שימשיכו לחשוב ככה. הכל היה מוצדק. ואם אתם עדיין בשלכם וחושבים שמשיח טעה, הוא לא זה שניצח עבור מכבי את המשחק. הקבוצה של אוסקר הייתה הרבה יותר טובה מקריית שמונה שבקושי עברה את החצי ולא בעטה פעם אחת לשער של אניימה. הניצחון של מכבי מוצדק במיליון אחוז. גמר חתימה טובה וצום מועיל לכולם.
הוא טעה לדעתי (אישית לא תופס מחיימוביץ' כשופט, סה"כ זה לא קולינה אמר את זה) אבל אני מסכים שלא בגללו מכבי ניצחה.
מדהים השחצנות של אוהדי מכבי. כל פעם שרק יש להם את הסיבה הכי קטנה להוציא אותה החוצה, הם לא יהססו לרגע. "חשבו שהם באים לעוד משחק חוץ בסן מאמס", נכון, אתם ממש ברמה של אתלטיק בילבאו, ואלירן עטר זה יורנטה לא זכיתם בתואר פאקין 7 שנים, מאיפה כל הזלזול הזה בקרית שמונה (שאגב לא הראיתם עליה כזו עליונות מחצית שלמה)?!