מחזור 4 בליגת העל: מכבי ת"א והפועל ב"ש מושלמות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Franco, ‏28/9/13.

1. Ice Cream חסה

לא אוהב את ההרכב היום. אייס קרים מקבל יותר מדי קרדיט על חשבון ברק משה, מאוד לא התגעגעתי לשי חדד בימין (ודווקא באמצע הוא סוג של פעיל), והיה עדיף לתת את הצ'אנס הזה לתומר ירוחם, ואין מה להתעקש על אצילי הציפלון, אפשר לתת לרביבו לפתוח בהרכב.

רעננה קבוצה עם שחקנים טובים, בעיקר בהתקפה, והיא בכושר טוב, כשבית"ר עדיין לא מוצאת את עצמה. אולי המשחק הזה יהיה נקודת מפנה.

2. oranfu Member

אין לך בעיה עם דעותיה אלא אם הדברים שהיא אומרת?
    אתה שוב מדבר שטויות, וזה עוד מבלי להתייחס לעובדה שאין לנו זכות לקבוע לפלסטינאים אם הם עם או לא.

וגם עצם היותם או אי היותם עם, אגב, לא רלוונטית בכלל לסכסוך. הם כאן, וזה משהו לחלוטין לא מוטל בספק. כל הויכוח (או הטענה) אם הם עם או לא הוא בכלל מיותר.

יש הרבה דברים טובים שהקהל של הפועל עושה. אבל אני גם חושב שיש משהו במה שדונובן אומר בכך שהקהל קצת התאהב בקטע ועושה את זה הרבה על מנת שיוכלו להגיד שהם עושים את זה. אבל בשורה התחתונה זה לא משנה. שאפו להם על מה שכן עושים.

3. oranfu Member

הם גם מרגישים, לדעתי, שאין להם יריבה העונה. הם משוחררים לגמרי.

בית"ר קופחה כשלא קיבלה פנדל, אבל אני בכלל לא מבין על מה היא קיבלה את הכדור החופשי.

פעם ראשונה שאני רואה את רעננה וחייב לציין שהתרשמתי. ראיתי קבוצה מאומנת על המגרש, זרים שעושים רושם טוב. לא יודע אם זה יספיק להם, אבל אני בעדם.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק נוראי שלנו אבל בחייאת רבאק אם זה לא פנדל אז מה כן?!?!? פנדל במיליון אחוז ולא אדום אלא בורדו לתמיר כהן שפירק לטונייס את הקרסול.

אנחנו אוסף של שחקנים לא מחוברים, בינתיים אני שומע מחמאות על האימונים של אלי כהן אז הוא נהנה מהספק שהתחלפה קבוצה שלמה בקיץ אבל גם הקרדיט שלו יגמר בסופו של דבר ואם נגד רעננה אנחנו בועטים 3-4 פעמים לשער אז לאן הגענו? אנחנו נראים כמו אוסף של שחקנים ובנויים נטו על יכולת אישית ולמזלנו היה לנו היום את איציק כהן ובאנגורה אבל באמת שכלום מעבר.

oranfu - השחקן של רעננה תפס את ברק משה והקוון נתן יתרון, ברגע שלא מימשנו את היתרון קיבלנו את השריקה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/13
  5. JR-Riquelme Member

אצילי הוא לא ניימאר ואין לו מספיק כדורגל כדי להיות טוב עם הגוף הזה.
    באנגורה חלוץ ענק שעשה שטות, טונייס וקפילוטו זה מרכז הגנה נהדר, הבעיה היא צמד המגנים עם מולמו האפור ומגן ימני שאין כרגע.
    לא יודע מה ג'ונס שווה אבל הוא נראה מאוד חלוד. איציק כהן שחקן מצוין ויעיל
    לא ראיתי עדיין קבוצה בליגה שנמצאת במצב כל כך עגום והקהל שלה נראה ככה.

בקשר לשופט - ניסה לשחק אותה גבר שהוא לא ישרוק פנדל לקבוצה גדולה שהלחץ עליו. ואכל אותה

6. קשר שמאלי Member

עוד משחק עלוב של סולליך. שחקן שכונתי עם אופי חלש
    הוא שחקן שיכול להצליח רק במועדונים קטנים שאין בהם לחץ
    לא סתם בנאדו עטר ובכר לא ספרו אותו

7. oranfu Member

אני לא שמתי לב לתפיסה בחולצה, אבל שיהיה. אולי באמת טונייס גם נגע שם ביד כשהשתלט על הכדור, לא יודע.

איציק כהן מזכיר לי את אבוחצירא (אני אומר את זה בתור מחמאה). עובד קשה על המגרש, בנוי טוב, תנועה טובה, מחפש לעשות דאבל פסים...

איתי, שוב ה"טעויות" לטובת חיפה (עזות מצח מצד אוהד הפועל לדבר כך). הגול שסכנין כבשו היה חוקי (למרות שלדעתי בכלל לא היתה עבירה שעליה נשרק הכדור החופשי). פילאבסקי באמת ליטף את כליבאת, שאולי אם לא היה טורח לזרוק את עצמו לדשא היה מקבל פנדל (לא היינו יכולים להתלונן). מצד שני, בתקצירים לא מראים גם מקרה לא שונה במיוחד שהיה על תורג'מן ברחבה השניה שלא נשרק, ומרפק של גזל למשומר (משומר מדמם וטורק אומר "לטיפה") שלא נשלף עליו כרטיס. אז כן, סכנין אולי קופחה, אבל לא היה שם משהו שערורייתי.

8. skyday20 Member

למרות שהוא לא ניימאר, בכל זאת לדעתי מוכשר יחסית לליגה הזאת. ויכול לשפר עם עבודה על כושר וכו'

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זו לא מחמאה. אם אני איציק כהן, הייתי נעלב.

10. EuropeGuy Member

הדבר הטוב בבית"ר שאני לוקח מהמשחק הזה הוא העידוד של הקהל, ואיציק כהן.
    בקשר לאיציק כהן, אהבתי מאוד את הפעולה שלו במחצית הראשונה שרץ עם הכדור לעומק מספר שניות ובמקום המהלך האופייני של להמשיך עם הראש בקיר מסר לשחקן מימין והמשיך לחתוך פנימה. פעולות שכמעט אף פאם לא יצא מהם נזק, ולרוב גם הרבה תועלת. שמתי לב שהוא גם די טוב בלשמור על הכדור עוד מהמשחק מול פ"ת. מצד שני אחרי חצי שעה נעלמו עקבותיו על המגרש. יהיה מעניין לעקוב אחריו.
    בקשר לבית"ר יש שם הרבה עבודה לעשות. הכושר הגופני בארץ שלנו זוועה, אבל זו בעיה כלל ליגאית.

רעננה שיחקה איטי, אלי כהן טען שההתקפה שלה מאוד מהירה, לדעתי הוא התכוון ביכולות אחד על אחד.
    בכל מה שקשור למגרש פתוח הם התנהלו לאט ולא מאורגן, מרחקים גדולים מדי בין שחקנים שאילצו אותם למסור כדורים רחוקים. אבל אם כך קבוצה שהימרתי עליה לרדת ליגה נראית, זו בשורה טובה.

בקשר לאצילי אני לא בטוח שהגוף שלו הוא הבעיה כמו הגישה הבוסרית. זה נראה כמו עניין של אופי. בד"כ משחק אגרסיבי הוא נחלת השחקן המגושם, כשאלה שניחנים בטכניקה מעל הממוצע קצת מזניחים את התחום הזה ומתמקדים בריקודים לא תכליתיים עם הכדור. הייתי ממליץ לאצילי להתחיל מפעולות פשוטות, ולאט לאט לעבור לפעולות יותר מסובכות.

11. oranfu Member

אני לא יודע איך איציק כהן מול השער, אבל מבחינת סגנון המשחק. אבוחצירא שחקן לא רע. הוא פשוט לא סקורר וזאת הבעיה הגדולה. איציק כהן, בתור שחקן שהגיע מהליגות הנמוכות יהיה מבסוט אם יעשה קריירה כמו אבוחצירא.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אתה מאחל לו שיהיה לו אחוז ניצול מצבים ששואף לאפס? אתה איש רע.

13. אבי סנדור Member

באמת שרציתי לכתוב קצת על המשחק אבל מה ששלושה חוליגנים קטנים יכולים לעשות....באמת שיצא לי כל החשק.
    היום לערכתי היו 1000 רעננים ובאמת שהפוטנציאל של הקהל שלנו קיים אבל אחריי מיקרים כאלה אולי באמת עדיף להישאר בבית.

14. Sarek Member

העובדה שאוהדי בית"ר רוגמים אוטובוס מלא בילדים היא מבחינתי סיפור המשחק.
    קרה בעבר וככל הנראה יקרה גם בעתיד, אבל באמת שמוכרחים לשים לזה סוף.

כולנו מתלוננים על כך שנשים וילדים הופכים למחזה נדיר במגרשי הכדורגל, אבל אירועים מן הסוג הזה רק מוכיחים שיש לזה הצדקה.

עם כל הצער שבדבר - בית"ר צריכה להיענש על כך.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא תסביר לנו מה ההיגיון שהקבוצה תיענש על אירוע ש-3 אזרחים שהם כביכול אוהדי הקבוצה(די ברור שכן אבל לך תוכיח) ביצעו מחוץ לשטח האיצטדיון?

פשע אזרחי לכל דבר ובשביל זה יש משטרה שתעצור את העבריינים ותמצה איתם את הדין.
    רדיוס או מינוס נקודה פה 2 נקודות שם לא ישנו יותר מדי, כמה חודשים בפנים תאמין לי יתריעו חוליגנים דומים בפעם הבאה שירימו אבן במטרה לפגוע.