אם כל הכבוד לאלישע על החילופים ההתקפיים ובאמת יש כבוד ומגיע שאפו על האומץ אבל גם יש לו חלק בזה שבוזגלו היום היה חלש, המגן של השמאלי של בני יהודה הרג את בוזגלו ובוזגלו לא הסתדר איתו בכלל, הייתי מצפה לפחות שאלישע יחליף בין בוזגלו לנאסר קצת לגוון קצת להפתיע את ההגנה של בני יהודה ולא להיות הכל שבלוני
ראיתי עכשיו את ההרחקה. מצד אחד זה צהוב מוצדק כי הוא ירד לגליץ' והושיט את הידיים למעלה, מצד שני אם הוא לא עושה את זה הוא מקבל טיל לפנים. לגבי המשחק, עושה רושם ששוב באר לא ממש הרשימה אבל הצליחה לכבוש שני שערים שכנראה די מאפיינים אותה השנה, אחד בנגיחה מהרמה ועוד אחד מבעיטה מחוץ לרחבה. מה שכן, עושה רושם שיש לב"ש הגנה די טובה, ספגו רק שני שערים ב-4 משחקים. ומסכנים האוהדים של בני יהודה, שוב תוספת זמן.. פעם שישית כבר באיזה חצי שנה.
טוב תשמעו אם אחראי שופטים בינלאומי מאשר את הצהוב וקובע שזה על פי ההנחיות של אופ"א אז יפה לרועי ריינשרייבר ולנו. מחצית ראשונה גרועה פשוט, אין מילה אחרת לתאר את זה, בני יהודה עשו הגנה מוחצת פשוט ונראו נפלא בהגנה, התקפית הם ניצלו חצי מצב ולא ממש הגיע להם לנצח, לא יותר מלבאר שבע, לפחו תלא על פי המחצית הראשונה שאותה ראיתי. בואו נגיד שאם באר שבע נראתה כל כך טוב במחצית אז ניצחון הגיע לה, תיקו היה משקף את המחצית הגרועה מצד שתי הקבוצות, בני יהודה כי הם אומנם הצליחו מבחינה הגנתית, אבל מה לגביי התקפה? ובאר שבע טוב כי לא נראו טוב נקודה. ולעומר היקר אוהד מכבי תל אביב, תרגע מכבי תל אביב תזכה באליפות העונה, באר שבעת סיים בפלייאוף עליון, אף אחד לא לוקח לכם את התואר ולא מדבר על זה בין אוהדי באר שבע, אתה יכול להפסיק להזכיר את באר שבע בכל דבר ודבר... משחק הבא חייבים לשחק כמו במחצית השנייה מההתחלה לשטוף את המגרש, פשוט חובה, מכבי חיפה זאת אופרה אחרת מבני יהודה האנמית של קשטן... לחיפה יש מחץ בקישור (בניגוד למחץ שיש לנו בהתקפה), מה שבטוח יהיה משחק מעניין מאוד.
לא הכרתי את בני יהודה ככאלה בכיינים, ועוד שזה אדום של 200% (אם כל הכבוד הוא הרים את הידיים הרבה יותר מנפח הגוף). גם להגיד שזה גמר להם את המשחק? אם אתם לא יודעים לשחק 10 דקות ב10 שחקנים תבואו בטענות לעצמכם... והכי חוצפה להתלונן על התוספת זמן. 5 דקות זה רק מה שלקח לקוסטה לרדת מהמגרש. שלא לדבר על הנפילות במחצית השנייה שלקחו עוד 20.
אם אלישע לוי המקובע והפחדן יבוא לשחק התקפי בחיפה, אין סיבה שהוא לא ינצח ברדה ופלט יכולים לעשות צחוק מדקל קינן(בלם בינוני ואוברייטד בטירוף)
זה יהיה נפלא אם הפועל באר שבע תעשה העונה את הצעד הראשון הזה בדרך ליצירת מסורת של הצלחות בליגה. קבוצה עם קהל גדול ומלא תשוקה, אני כל שנה מחכה לרגע שהם יפרצו קדימה. אבל זה מתחיל מלמטה. עפ"י המשחקים עד כה פלייאוף עליון פלוס אולי מקום אחד למעלה זה המקום הריאלי עבורם השנה. מצד שני זה רק מחזור רביעי, ולכו תדעו איך העניינים יתפתחו בליגה הזו. שמחתי כשהם עשו את המהפך. משהו באנרגיות של בני יהודה מאז השער לא היה מוצא חן בעיניי, יותר מדי טענות לשופט והתנהגות בכיינית. גם ריינשרייבר לא היה מספיק טוב. במקום להפגין סמכות ולהניף צהוב לשחקן החוצפן הראשון שיתקדם בחומה, עסק בעיקר באזהרות חוזרות שלא באמת עשו רושם על השחקנים הזהובים. מה שחשוב בבאר שבע זה שאלישע ינסה להפוך את הקבוצה לכזו שגם אם היא לא קמה עם האנרגיות הכי מטורפות שיש (ואתמול לפרקים היה נדמה שהקבוצה משחקת מתוך שינה), שעדיין תהיה לה תבנית משחק מסויימת, ולא הסתמכות על מהלכים מקריים. שיחדד לקישור האחורי באימונים בצורה טובה יותר מה הוא מצפה מהם לעשות, ברוב הדקות הקישור נראה אובד עצות והתקשו להחזיק כדור. ושהקהל של באר שבע ישיג כמה מיקרופונים לשידור הבא בערוץ 1. אם בוסרמיל לא שמעו אתכם, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה ביציע הרחוק בקרית אליעזר, שיש אומרים שגאוגרפית שייך בכלל לסוריה.
יהיה מעניין לעקוב אחרי החלוץ ההולנדי החדש פלט. הוא כבר עבר בליגות בכירות יותר ואני די שואל את עצמי עד כמה הוא יהיה רציני כאן. יש נתונים טובים, יש עבר טוב, אלישע מקבל שחקן מוכן שקיבל יסודות משחק של מדינת כדורגל.
תאמין לי שאלישע לוי יכול לעשות עם השחקן מטעמים כמו עם דאבשווילי בזמנו, אם הוא רק ישכיל להביא בינואר קשר נוסף למרכז השדה אני דיי בטוח שהסגל שלנו יוכל להתמודד מול קבוצה וגם מול מכבי תל אביב.
אתה שחצן ויהיר. אומנם מכבי ת"א תקח השנה אליפות, אבל הדיבור שלך על חמישייה ושישייה בוסרמיל הוא מנותק מהמציאות. מקווה שגם הקבוצה שלך תבוא בגישה דומה, בדיוק כמו שהיא באה בשנה שעברה לוסרמיל (וחטפה בראש), ואז אני מבטיח לך שאני יעלה את התגובה שלך כאן אחרי שהיא תתפוצץ לך בפנים.
ואם לחזור ולדבר על כדורגל, הדקות הטובות ביותר שלנו השנה היו במחצית השנייה מול הפועל ת"א, כששיחקנו מול קבוצה שלא הסתגרה מולנו. בכל שאר המשחקים (בית"ר, עכו, בני יהודה) שיחקנו מול קבוצות שלרוב הסתגרו, ששיחקו עם המון שחקנים מאחורי הכדור, סיטואציה שלא הייתה מוכרת לקבוצה בשנים הקודמות. המבחן האמיתי שלנו השנה יהיה בהתמודדות עם קבוצות כמו בני יהודה, קבוצות שבאות להתגונן, שבאות לעשות בונקר בתקווה אולי לגנוב גול. גם אתמול מול בני יהודה, אחרי השער שלהם ראינו בונקר של בני יהודה, שמהדקה ה60 אף התחילה לבזבז זמן כמו קבוצה מליגה נמוכה. לסיום, הרבה קרדיט לאלישע לוי. החילופים שלו ניצחו את המשחק. קשטן הכין את בני יהודה בצורה פנטסטית למשחק, ורק כשעשינו שינוי טקטי, עם הכניסה של סוויסה ופלצ'וק כמחליפים, הצלחנו לפרוץ את תכנית המשחק של קשטן ולהגיע למצב אחר מצב ברחבה של בני יהודה. בוקר טוב לך, את מושלמת https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1382168_735443833147757_463739106_n.Xxx
לא יודע אני עדיין בתחושה שבאר שבע השנה זאת אשדוד של השנה שעברה. טוב שהיא כעת צוברת נקודות, כי הנפילה תגיעה במוקדם או במאוחר, ומנסיון העבר אלישע לא ממש יודע לבלום משברים. (בעונה שעברה רצף של 5-6 הפסדים ברציפות). מה שכן, אני מסכים שלאור הסכומים שהושקעו בקבוצה, והעבודה שיש לה את התקציב הרביעי בליגה- אין סיבה שלא תסיים לפני קרית שמונה. מקום 4 לדעתי הכי ריאלי.