עומר אני לא מבין למה אתה אובססיבי כ"כ בנוגע לב"ש, כאילו שיש להם איזשהו יריבות או קשר למכבי... האמנתי והימרתי בדיון ההימורים שבני יהודה תנצח 0-1 ולא הייתי רחוק, טיפוסי מאוד לבני יהודה לבוא למשחק חוץ במומנטום רע כאשר כבר התחילו להספיד אותם נגד קבוצה בהתלהבות לגנוב גול, להתבצר בהגנה ולצאת עם 3 נקודות. אלמלא האדום(הלא מוצדק) אז בני יהודה כנראה גם אכן מנצחת ומשחזרת את התסריט שביצעה לא מעט בשנים האחרונות ככה שלמרות ההפסד היום לא הייתי ממהר להספיד אותם, קבוצה מאוד "מעצבנת" שתמצא את הדרך לחזור לעצמה. לגבי הפועל ב"ש, תומר סוויסה שחקן מאוד מסוכן מאז שהוא נכנס כל המשחק של ב"ש השתנה, הוא יכול לסכן את השער מכל טווח, מרים מצוין, מהיר וטכני וגם לדעתי היה לו הרבה יותר קל כאשר ברחבה היה שחקן רחבה כמו פלט, אולי זה ההבדל מהשבוע שעבר. פלט נראה כמו החתמה מוצלחת וכזה שישדרג את ב"ש שסופסוף תהנה מחלוץ רחבה שישחרר את ברדה, גבאי, סוויסה והשאר ובאמת שיש להם חוליית התקפה נהדרת(וכאשר בליגה שלנו משחקים חלוצים זרים כמו פלט, פריצה, באנגורה, נוואקמה ומנגה אי אפשר שלא לתפוס את הראש איך במכבי חיפה החלוץ הזר הבכיר הוא אנדלובו הבובל). גם המגן הימני בן ביטון הפתיע היום לטובה, מאוד מעורב בהתקפה וההרמה שלו לשער הייתה מצוינת, ע"פ המשחק היום הוא נראה שחקן הרבה יותר טוב מאילוז ואולי מצאו שם היום את הפיתרון לעמדה הבעייתית.
משחק הזוי. זה התחיל מחווית השידור הסוריאליסטית על גבול המדע בדיוני עם ההשתקות של עידוד הקהל ואווירת מלחמת ששת הימים, תוך כדי הילוכים חוזרים בזמן מצבים לגול ואיכות סאונד ברמת מגמת קולנוע בתיכון. המשיך כשהפועל באר שבע נראתה כמי שלא נראית קשורה למעמד השידור המרכזי עם משחק נרפה עד הדקה ה-60 בלי מרכז שדה ומהלכי ראש בקיר טיפוסיים. המשיך כשאלישע לוי הוציא את בוזגלו והכניס שלושה חלוצים, שהפכו את הפועל באר שבע לכזו שנראית כקבוצת כדורגל (אלישע לוי באמת חושב שה-30 דקות האחרונות היו כאלה טובות?) וקיבלה תפנית מוחלטת כשפלט העצום נכנס למגרש ובשתי נגיעות וחצי הראה שהכדורגל שלומדים בהולנד זה (עדיין) לא הכדורגל שלומדים כאן. התחיל כשהוא מסר עם החזה פשוט נהדר בנגיעה וחתך פנימה, המשיך כשכל הזמן עשה תנועה טובה לעומק וסימן עם היד שהוא באיזור טוב לקבל כדור, וחתם בשער שהקפיץ את הקהל של באר שבע, קהל שריגש כרגיל רק שעדיין לא הבנתי אם ברגעים המתים הגדולים בשידור זה היה בגלל שהוא היה מנומנם, או בגלל החלטת במאי השידור. המהפך הושלם, למרות זאת צריך להודות שהפועל באר שבע נראתה לא טוב. מכבי חיפה טובה יותר כמעט בכל עמדה, אלישע צריך להתלונן כנראה יותר באימונים בשביל שיצטרך להתלונן פחות בזמן משחק על כך שהקבוצה שלו עלתה רדומה למשחק בית, מרקוביץ' בלם גבוה ולחוץ, והזינוק של קוסטה לא בייש זינוק של שוער כדוריד בפנדל, למרות הפרשנות שטענה כביכול לאדום מפוקפק. אה ו, קובי דג'אני עדיין לא הגיע לעונה הזו.
וואו... מדהים. לפני הכל, מצחיק לקרוא תגובות של אוהדים אחרים שרק הם מזכירים אליפות.. כמו עומר, ואיתי... רק מהמקלדת שלהם יוצאת המילה אליפות, תראו לי פה אוהד אחד של באר שבע שמדבר או דיבר על אליפות, אז תדחפו את המילה הזו לתחת, וזה שאתם מושפעים מהתקשורת, לא להביא ולטנף פה את הדיון עם המצאות שלכם. תודה. כמו כל אוהד פה, פלייאוף עליון, זו המטרה, כל דבר מעבר זה בונוס, יאללה דלגו ליצנים. וואו.. ושוב וואו... לא זוכר מתי היה לנו כזה מזל, בני יהודה באה לחרבן את המשחק כצפוי, גנבה גול וירדה להגנה מהדקה ה-30, צפוי מבחינתה וזה בסדר, אני שמח שהקבוצה הצליחה לצאת מזה, התחלנו לשחק רק מדקה 70, או משסוויסה נכנס, ואת זה אלישע לוי חייב לרשום, מספיק עם הקרדיט הלא מובן לדובב גבאי, לסוויסה מגיע לפתוח במקומו. ידענו לצאת מזה, זה הכי חשוב, אופי זה חשוב, 3 נקודות חשובות,מסתכלים על קרית אליעזר.
אנחנו מעולם לא אמרנו שאנחנו שואפים לזכות באליפות, אלא אמרנו שאנחנו יכולים מבחינה תאורטית לזכות באליפות כי היו פה אנשים שהתחילו להוריד מרמתנו, המטרה שלנו זה להגיע לאירופה, אני חושב שבאר שבע בהחלט יכולה לסיים במקום השלישי ולשם אנחנו צריכים לשאוף.
גם רעננה יכולים לזכות מבחינה תאורטית באליפות, זה לא מעניין, אנחנו 5 רמות מתחת למכבי ת"א, אין מה להיכנס לזה בכלל. צריך לכוון לפליאווף עליון, משם להתקדם.
מה זה הקשקוש הזה על אדום לא מוצדק? שחקן שמרים יד כדי לעצור בעיטה, זה צהוב בלי שיקול דעת בכלל. שבוע שני רצוף שני הסניליים בעמדת השידור מחליטים שלא מגיע אדום וכולם חוזרים אחריהם כמו תוכים. לעניין באר שבע, משחק רביעי מתוך ארבעה שהם משחקים חלש, אבל בליגה הזאת 50% זה מומנטום, דחיפה של הקהל וביטחון עצמי.
אני מרחם עליך אחי חחחחחח פספסת את תצוגת הקהל הכי מדהימה שוסרמיל ידע אי פעם לדעתי פשוט מדהים! אין מילים שיכולים לתאר את מה שהלך שמה
בוא נחלק את זה במדוייק: נגד בית"ר- משחק חלש נגד הפועל ת"א- משחק טוב+ נגד עכו- משחק לא רע היום- משחק חלש ברובו, עד הדקה ה-70 בערך.
אבל איבסקביציוס הרים את היד כדי להימנע מפגיעה בפנים וסובב את הראש. בני יהודה ב-11 שחקנים עצרה את באר שבע שלא הגיעה למצב מחמאות על הגול שלהם לגבי באר שבע פלט ההדר אבל אני מכער אותו מגמר והוא סבבה. בוויזה שינה את המשחק של באר שבע בהתקפה מבחינתי נאסר בוזגלו וברדה היו הכי גרועים היום
במשחק נגד הפועל, הייתם חלשים יותר במחצית הראשונה, ועליתם ליתרון ממצב נייח כשמנגד היו לנו החמצות מזעזעות (שכטר מול שער ריק, 3 על 1 בדקה האחרונה כשדגני בועט במקום לגלגל לדמארי לשער ריק). מקרה קלאסי של קבוצה במומנטום ועם וייב טוב שהכל הולך לה, ומצד שני קבוצה במגמה הפוכה לגמרי, אז היא מנצחת גם כשהיא משחקת פחות טוב מהיריבה. במחצית השנייה איבדנו את הביטחון ואת הראש וזה גם היה יכול להיגמר ב-4 לכם. סה"כ במשחק הראשון כבשתם את שני השערים ממצבים נייחים, נגד הפועל את השער המשמעותי ממצב נייח, נגד עכו את השיוויון ממצב נייח והיום את שער הניצחון מדפלקשן. זה לא מזל נטו, עזרתם לו ליפול בצד שלכם, אבל זה לא יקרה כל שבוע. אני לא בא לזלזל בכם או לנסות לבאס אתכם, השגתם את הנקודות שלכם בזכות ובלי עזרה משופטים או כל דבר לא לגיטימי אחר וכל הכבוד על זה, אבל אני חושב שביכולת הזאת אתם לא תמשיכו לנצח בקצב כזה או קרוב לזה (זה עדיין יכול מאוד להספיק בשביל המטרות שלכם, כי בכל זאת אין יותר מדי תחרות).
סוויסה ב30 דקות עושה יותר ממה שגבאי עושה ב4 מחזורים. זה בכלל לא אותו רמה של שחקן ואני לא מבין על מה ולמה הוא קיבל הרכב עד כה. אם במשחק כזה שנראה שהאופוריה עלתה להם לראש, אנחנו יוצאים עם מהפך אדיר... אז תהיה עונה מעניינת. לא אליפות כמובן, אבל הרבה ריגושים אחרים. אני לא מאמין שבכלל מפקפקים באדום, זה היה 100% יד אפילו מהיציע ראינו את זה בבירור עוד לפני השידור חוזר. וכיף לנצח את בדקה ה92 משחק שהקבוצה היריבה שכבה על הרצפה 50% ממנו! נ.ב. בן ביטון לקח את ההזדמנות בארבע ידיים
בן ביטון לא היה מבריק, אבל הוא חייב להישאר בהרכב על חשבון אילוז האומלל שרק מזיק לנו. ברדה היה גדול, מבחינת הפעולות לא הצליח המון דברים, ואיבד גם כדורים, אבל הרצון שלו, ההשקעה, הוא הוביל למהלך של הגול הראשון בגלל הרבה כוח רצון ולחימה, מדהים מה שהוא אוסיף לנו- מנהיג אמיתי.