קודם כל אני לא מחרטט-אולי כדי שתבין את זה אני צריך לאסוף כמה ציטוטים שלך. ואם כבר אתה זה שאומר דברים לא קשורים.
אנשים אפשר תגובות קצת יותר ענייניות? ולא של שורה? משחק די שווה כוחות מכבי חיפה לא היתה עדיפה.. אבל איך אומר כניראה שזה מזל של אלופים.. שער במתנה משביט אלימלך שעד אותו רגע ממש טוב.. נתן עוד 3 נקודות למכבי חיפה. ועושה רושם שהשנה שום דבר לא ישתנה. הפועל ת"א קבוצה חביבה שחסר לה את המנהיג על המגרש מישהו עם ניסיון שידע לעשות סדר גם שקשה. באדיר אמו רלתפוס את התפקיד הזה אבל הוא לא עושה את זה מספיק טוב.. מנגד מכבי חיפה קבוצה שיודעת לנצל את מה שנותנים לה ולא משנה באיזה דרך.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx זה העתק מדויק ואפילו יותר טוב של המשחק מול בית"ר... בליץ של מחצית ראשונה שלהפועל לא הייתה תגובה... גם במחצית השנייה הזדמנויות אדירות לחיפה ולהפועל ההזדמנות הכי קרובה הייתה בדקה ה-93 בבעיטה שאפילו לא הלכה למסגרת... חחחחחחחח שווה כוחות... איך במשחק שקבוצה לא בעטה בעיטה אחת למסגרת אפשר לקרוא שווה כוחות... לא משנה, תבקרו, תאשימו, תקללו... אנחנו למעלה משתינים עליכם מהמקום הראשון... רק מחזור 4 וכבר 5 נק' הפרש...
הפועל ת"א בכלל שיחקה? יש לה התקפה בכלל? אני שם לב שדרור קשטן פשוט שונא שחקנים יצירתיים , אחרת אני לא מבין איך הוא לא החתים את אלן מסודי , ועוד כמה שחקנים שניבחנו אצלו , רק שחקנים אפורים הוא מחתים , ובגלל זה הקישור שלו נראה ככה , למה ורמוט לא פותח , ואיך אפשר להשאיר את אוגבונה לעזאזל .
קבוצה שיש לה את 3 המגינים הימניים הכי טובים בארץ בסגל, את 2 השמאליים הכי טובים, את שני הקשרים השמאליים הכי טובים, את שלושת החלוצים הכי טובים ואת הקשר הכי טוב בארץ כנראה שתיקח את האליפות, מה שמגעיל אותי בקבוצה הזאת זה העובדה שהיא חזקה גם בגלל שהיא שומרת את כל השחקנים הטובים לעצמה כדי שלא יבקיעו נגדה וזה פוגע בספורטיביות ובאיכות ההישגים. קשה להאמין שאם למכבי ת"א או להפועל ת"א היה את קלמי סבן, חיים מגרלשווילי, שלומי ארביטמן, אורי אוזן, רביד גזל ודקל קינן בהרכב אז הן היו מאבדות נקודות בכזאת קלות, העניין שהוא שבמכבי חיפה הם שחקני ספסל לכל דבר שרובם לא ראו ולו דקה אחת מתחילת העונה.
תן לי תמגן השמאלי הכי גרוע בעולם הוא יותר טוב מאנטבי. תן לי תבלם הכי גרוע בעולם הוא יותר טוב מדומב. תן לי בננה היא יותר טובה מאוגבונה. מזה ועד השחקנים של חיפה...
שים בהפועל ת"א את מגרלשווילי במקום אנטבי, קינן במקום דומב וארביטמן במקום אוגבונה, כולם שחקני ספסל במכבי חיפה ותקבל קבוצה שמסוגלת להתמודד ואף לנצח את מכבי חיפה.
איזה שטויות... חיפה צריכה ספסל רחב, סגל רחב, כי היא קבוצה שרצה לאליפות... מה לעשות לא בכל קבוצה המחליפים הם האפסנאי, עוזר המאמן, שחקן מנערים ג' ונהג האוטובוס... כאילו שבאים בתלונות לצ'לסי שיש לה ספסל טוב...