אני חושב שמחר כל אוהדי הכדורגל הישראלי חוץ מאוהדי מכבי חיפה צריכים לרצות בעצירתה של האלופה בידי האדומים.. אם לא העונה הקרובה לא תהיה שונה בהרבה משני האחרונות בכדורגל שלנו..לא שזה מפריע לי..
אויש נו מספיק מספיק,אתם משחקים את הכדורגל הכי טוב בליגה ועדיין שורקים בוז למאמן ולקבוצה שלכם. שלא נדבר על כמות הקהל שלכם במשחקי בית.
אם הפועל לא תעצור את מכבי חיפה -שיפסיקו לתת כותרות ,לעשות אין כתבות על "העונה הכי גדולה בתולדות הכדורגל הישראלי".
http://maccabikiryatgat.koral.co.il/Front/Tools/homepage.asp כנסו אחים שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx
אלוהים ישמור, מאז אירלנד ישראל לא ראיתי משחק כ"כ חד צדדי שנגמר בתיקו. בעצם זה היה משחק יותר חד צדדי, באירלנד לפחות היו גולים גם לישראל... ההגנה והקישור האחורי היו מצוינים, הקישור ההתקפי היה ענק, אבל אין חלוץ... רועי דיין זה ביזיון של שחקן. מה עוד צריך לתת לליצן הזה כדי שהוא יבקיע??? אופיר חיים לא כל כך היה במשחק אבל אי אפשר להאשים אותו, הוא שיחק בזמן שהקבוצה היתה לחוצה ועצבנית מכל ההחמצות המטורפות האלה. אם הוא היה פותח בהרכב היינו גומרים את המשחק עמוק בתוך המחצית הראשונה. אם רק היה לנו חלוץ ברמה ממוצעת של ליגת על היתה פה תוצאה שמזכירה את ה13.1.2001... דוארטה איפה אתה??? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
באמת אי אפשר להאמין כמה אפשר להחמיץ, נמאס לךחזור לצבא מתוסכל אחרי שמכבי הורסים את השבת...עוד לא ראיתי את מכבי מנצחת באיצטידון ראבאק! מה אתם רוטצים מרועי דיין תגידו לי מה?! מה הוא אשם שאושרי לוי שוער ענק? הרבה יותר טוב משטראובר הליצן זה בטוח, מה הוא אשם שהנגיחה המצויינת שלו היתה סנטימטר מהרשת...בסדר אז ההחמצה מ-5 מטר אי אפשר שלא להרוג אותו אבל מה אתם רוצים, הגענו לאין ספור הזדמנויות, אי אפשר להאשים אף אחד... ובכלל סתם שאלה: איך זה הגיוני שהשופםט הוסיף רק 4 דקות? כאילו הוא לא ראה ש"פציעות" ובזבוזי זמן של אושרי לוי היו שוות לפחות 7-8?
מה קרה, מה שמותר למכבי ת"א כדורסל לא מותר לנו? ועם כל הכבוד אנחנו לא השתגענו והוצאנו כסף כמו משוגעים, כנראה ששאר הקבוצות לא מספיק טובות, אם באמת ננצח מחר את הטאליבן! אם למשהו צריך לבא בטענות בינתיים זה לשתי התל אביביות! איפה מה שהם הבטיחו?
העונה הזו אבודה מבחינת מאבק האליפות. מכבי ת"א זו בדיחה במקרה הממש טוב, והפועל ת"א פשוט לא איכותית מספיק (עם שחקנים כמו אנטבי, חאליס ואוגבונה מדהים שהם נחשבים למועמדים לאליפות). גם בעונה הבאה שתיהן ימשיכו לנצח משחק ולהפסיד שניים, ההבדל היחיד הוא שבית"ר ירושלים תבוא אחרי קיץ עם הכסף של גאידמק ומאמן בכיר. אמרתי זאת אפילו לפני שגאידמק בא ועכשיו זה אפילו עוד יותר ברור - הקבוצה היחידה שיכולה לתת אתגר לחיפה ולהושיע את הכדורגל הישראלי זו בית"ר, שתי התל-אביביות אפילו בשיאן לא יתקרבו לחיפה, בית"ר בשיאה דווקא כן. שנה טובה, אנחנו נחכה להזדמנות שלנו...
איזה מצחיקים מכבי ת"א. אמנם לחצו היום על נצרת עילית והחמיצו (אממ... לנצרת עילית יש הגנה גם?), אבל מה ששעשע אותי היה שאחרי ההפסד בשבוע שעבר הם שוב ויתרו על החולצות המשובצות. הם אשכרה מאמינים שזה מה שמשנה. נו טוב. דבר שני, 10000 מנויים, אבל 8000 צופים לפי מה שאמרו היום. אחר כך ירדו על האוהדים של חיפה. לפחות אצלנו באים בערך 1500-2000 יותר ממספר המנויים.
גל בקשר למספר האוהדים והתנהגותם באמת לא כדאי שאני יתחיל לרשום על הבדיחה שנקראת: אוהדי מכבי חיפה... לוקחים 4 מ-5 אליפויות ומביאים בקושי 6 אלף למשחק ליגה... מובילים ב-22 נקודות על הליגה במחזור 15, ועושים תיקו עם מכבי פ"ת ושורקים בוז למאמן וצועקים לו להתפטר... משחק אליפות, ומביאים בקושי 7 אלף איש, למשחק אליפות! אם זה לא עצוב אז מה כן תגיד לי?
זה לא עניין של מותר או אסור,הרי חיפה היא הקבוצה הכי טובה בארץ כבר חמש שנים,הכי מאומנת,הכי יצירתית,בקיצור הכי טובה אבל בקיץ עם כל הרעש שעשו מכבי תל אביב אפשר לצפות למאבק צמוד לא? אבל אנשים הגזימו כשאמרו שהעונה הזאת היא "הגדולה ביותר בכל הזמנים". בסה"כ עונה רגילה שהאליפות תיהיה של חיפה אלא אם כן היא תעשה שטויות
מה אני רוצה מרועי דיין? שיסכן את השער ולא רק יעמוד מולו ורק כשכדורים יגיעו אליו הוא ינסה לבעוט כמו ילד בכיתה ד', ל"ילד" אין משחק עם הגב לשער, חיסרון ענק כשאתה משחק חלוץ יחיד. הוא לא צריך לפתוח בהרכב מכבי ת"א, אולי על הספסל בתור אפסנאי. אופיר חיים שיחק חצי שעה , ועוד בצד שמאל, וסיכן יותר מרועי דיין בכל המשחקים בהם שיחק העונה. שטראובר הוא הכל ולא ליצן, הוא כרגע השוער הכי טוב בליגה, והרבה יותר טוב מאושרי לוי שתפס את משחק חייו מול חלוץ איום כמו רועי דיין. ------------------------------------------------------------------------------ טוטו תמוז חלוץ מדהים, כ"כ פיזי וטכני, שאי אפשר שלא להשוות אותו ליעקובו. הוא באמת "ילד פלא" ולא רועי דיין המגודל. בגיל 17 להבקיע 3 שערים בשני משחקים כשמסביבך אחד הקישורים הגרועים בליגה זה לא פשוט. תוך שנתיים-שלוש הוא באירופה, רק שיקבל אזרחות לפני שאיזה פולין\הונגריה יעשו ממנו אוליסדבה 2.
אל תכעסו על רועי דיין ,תכעסו על קלינגר שלא ממש חיזק את ההתקפה ויותר מזה שיחרר בקלות את אלי ביטון (שיכבוש השנה עוד הרבה בבני יהודה) רועי דיין היה אמור להיות בהפועל חיפה -מה הוא אשם שקלינגר אידיוט?