אין קו הגנה באשדוד ,להוביל ותוך פחות מעשר דקות לחטוף 2 שערים? מזל טוב לאלי ביטון על הפרמיירה המוצלחת -מקווה שקלינגר רואה את זה קלינגר היה לך חלוץ מצויין (או שחקן קישור שיודע להבקיע שערים) וקברת אותו -אידיוט ! בני יהודה יכולה להיות מרוצה -7 נק' מתוך 12 זה בסדר גמור .
עוד משחק שהוסיף לי 20 דקות של שינה,רק חבל שהפסדתי שני שערים בגלל זה... כל כך הרבה שחקנים טובים אבל המאמנים פשוט לא רוצים לראות גולים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
זה לא שהם לא רצו לראות גולים. לשחק ביום שישי בצהריים זה ביזבוז זמן טוטאלי. אגב ניצן שירזי התנסח יפה בסיום המשחק ואמר שהוא מרוצה מהתוצאה לא מ-80 הדקות הראשונות ולמרות הניצחון הוא לא מרוצה מהיכולת בכלל ניצן שירזי מאמן סימפטי שבנה קבוצה סימפטית שיכולה להצליח השנה ושוב ,גם בני יהודה וגם במכבי פתח תקווה כל שנה מתקדמות והכל התחיל מהרגע שהם העיפו את אוחנה. אולי זה יעבוד ככה גם לטובת בית"ר?
לתת תירוצים לשחקנים שמרוויחים המון כסף ומשתמשים בתירוצים הכי עלובים זה בזבוז זמן. באמת...תן לי ללכת לישון עכשיו תעיר אותי עוד שעתיים תביא כדור ואני עם כל "הכישרון" שיש לי מביא לך ספירנטים כמו מטורף,גשם,שלג,קיץ וכו...הם צריכים לשחק דבר שני,מקבוצות כמו אשדוד ובני יהודה שבמילא השנה לא יעשו כלום[לא אליפות לא נראה לי גם אירופה ולא להילחם על הירידה] הייתי מצפה לראות שני חלוצים משחקים ומשחק קצת יותר פתוח.
לשחק ביום שישי בצהריים זה חסר תועלת. הקהל לא בא ,חם/קר מדי לשחקנים,ובדרך כלל במשחקים כאלה לא יהיה משחק אטרקטיבי במיוחד. בסדר זאת המנטליות הישראלית. לא אני המצאתי אותה וגם אני לא מחדש לך כלום. חבל שלא עושים ככה : 5 משחקים ביום שבת ומשחק שנועל את המחזור ביום ראשון. זה הכי טוב ככה.
נדב,אני מסכים איתך,אבל לדעתי כל אלה עדיין לא תירוצים ליכולת העלובה.. מעניין מתי יבוא מישהו וסוף סוף יתחיל לחשוב בהתאחדות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
מכבי פ"ת- בית"ר ירושלים הקבוצה החמה של השבוע, מכבי פ"ת, תארח ביום ראשון את בית"ר ירושלים, במשחק שינעל את המחזור. מכבי פ"ת היא הקבוצה הכי שמחה השבוע בארץ, וזאת לאחר העלייה המדהימה שלה לשלב הבתים של גביע אופ"א, לאחר ניצחון ענק 5-2 על פרטיזן בלגרד בסרביה. ההישג הכי גדול של המועדון המשפחתי מאז יסודו אי שם בשנות העשרים. הסיקור התקשורתי סביב הקבוצה שובר שיאים, והקבוצה זכתה לכותרות ראשיות בעיתונים הגדולים של ימי שישי, דבר ששמור רק למכבי ת"א בכדורסל ולנבחרות ישראל השונות. אף אחד לא דיבר, אפילו המאמן, על המשחק ביום א'. ובקבוצה עסוקים בעיקר בחגיגות. מצב המלאבסים בליגה טוב מאוד, והם אספו שני ניצחונות משלושה משחקים, כשרק מכבי חיפה עוצרת אותם, וגם זה בקושי. הלוזונים יהיו חייבים לנצח בראשון כדי להצמד לצמרת ולעמוד במטרות שהציבו לעצמם, לסיים ברביעייה הראשונה. המאמן גיא לוזון ייהנה מסגל מלא, וההרכב שפתח בבלגרד צפוי לפתוח גם באורווה. http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/370/968.Xxx הלוזונים רוצים להמשיך לחגוג. הרכב צפוי: כהן; עמר, מגמאדוב, בנאי, י גנון; משיח קאלדיירה, דוברובין, אדרי, טועמה; גולן . בית"ר תגיע למשחק הזה לאחר הפסד מאכזב למכבי חיפה במחזור שעבר. הקבוצה הירושלמית השיגה רק שלוש נק' מתשע אפשרויות, ואת הניצחון היחיד השיגה מול נתניה החלשה. גיא עזורי, המאמן הזמני, יעמוד על הקווים גם במשחק הזה, לאחר שגאידמק וחבריו טרם מצאו מחליף ראוי לאוחנה שהתפטר. החידוש בסגל של בית"ר הוא עמרי אפק, שיהיה בסגל לראשונה מאז שהוחתם בקבוצה, גם תומר חליבה המגן יחזור מהרחקה וייפתח, כאשר יואב זיו חוזר לעמדתו הרגילה בקישור. מלבדם, כל שאר שחקני ההרכב של בית"ר כשירים וצפויים לפתוח. http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/363/745.Xxx הבחורים של עזורי רוצים להתאושש. הרכב צפוי: קורנפיין; חליבה, דנין, ששון, בן יוסף; זיו, אנסומבו, מליחי, עזו, טוטואנה, מליקסון; אסולין.
אני במקום גיא לוזון הייתי נותן לכמה צעירים ומחליפים לשחק. השחקנים ששיחקו בבלגרד יבואו אחרי החגיגות ולא יהיו מרוכזים 100% במשחק. אם מחליפים וצעירים ישחקו הם ינסו להוכיח שמקומם מהרכב ויתאמצו הרבה יותר. לפ"ת יש הרבה שחקנים צעירים טובים כמו רוביל סרסור, אדהם האדיה, בני ג'נח ודניאל אונגר - אני מקווה שכמה מהם יקבלו דקות משחק ביום ראשון.
המשחק שהכי זכור לי שהיה ביום שישי היה בעונת 01/2 בעונה שמני לוי התמוטט, מכבי ת"א שיחקה מול הפועל פ"ת...בבלומפילד היו בין 8 ל-10 אלף צופים, הפועל פ"ת הובילו 1:0, נמני הישווה 12 דקות לסיום, ומני לוי...ניצח בנגיחה בדקה ה-90.
שמע אני לא חושב.. לוזון לא צריך לעשות ממש מהפך בהרכב, חשוב להישאר דבוק למכבי חיפה ולהשאיר את כל הקבוצות מאחורה מה גם שבית"ר זה לא כפ"ס ולא חיפה ככה שמצד אחד השחקנים לא יבואו עייפים ויעבדו קשה, הם גם קיבלו את הימי מנוחה שלהם ולא ירדמו בדרך לניצחון. אגב, ברנס זה לא המשחק שינעל את המחזור הוא יהיה לפני המשחק בין מכבי חיפה להפועל ת"א
כן זה היה במחזור ה5 איזה נוסטלגיה... בלומפילד מלא, משחק מצוין ומהפך גדול. אבל זה נדיר מאוד משחקים כאלה ביום שישי. בד"כ הם משעממים וחסרי קהל וצריך להפסיק עם המשחקים ביום שישי
זה לא קשור. שים את הדרבי התל אביב בשישי ותקבל את אותו הדרבי. די עם התירוצים, המשחק של אתמול היה משעמם גם אם הוא היה משוחק היום. זה לא משנה.