לא ממש לא, בפעם שעברה זה רק גרם למתחים ומריבות מיותרות.. אנחנו לא צריכים את זה לפני יום כיפור.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
נכון הוא צודק זה דיון חשוב , וזכותו של כל אחד להביע את דעתו אבל בלי קללות ומריבות. אם כבר הצטרפתי לדיון הזה אני חושב שלהפועל ת"א יש אחלה קהל אבל אסור להוריד מהערך של יציע ג' ולזכור עוד שהקופים הירוקים זה ארגון די חדש יחסית לשער הארגונים בכל קבוצה. וסתכלו לאיזה רמה הוא הגיע. דבר נוסף בשביל כל הציוןד: בלונים, שלטים, בדים , אבקות וכו' . צריעך כסף ולארגוןם שלנו לא נופל כסףף מהשדמים כמו בת"א שאנחנו יכולים לארגן מלא דברים כמוהם. ואני בתור אוהד מכבי ממש לא מתבייש בארגון שלנו ואפילו מתגאה בו שהוא ברמה מצוינת והוא עם הפועל ת"א בפיסגה של הקהל הכי משקיע. בית"ר-יש גם אחלה קהל , קהל מזרחי וטוב ומעודד עם כל הלב רק עם שמים לב למדד הגיזענות ולאלימות הקהל של בית"ר מוביל ובגלל זה הם לא הקהל הכי טוב בארץ בלי אלימות וגזענות לפי דעצתי הם היו הכי טובים בארץ. ומכבי ת"א - קהל טוב שעומד על שלו( כמו מה שהםן עשו בעונה האחרונה שאיימו על הבעלים וסתכלו איזה קבוצ יש להם היום בעקבות זה). אולי הקהל הכי גדול בארץ אבל הוא די עצלן שלא מצליח הוא לא בא.
כנראה שאין לך הרבה הבנה בכדורגל כי כל מה שכתבת רועי דיין עושה... ובכלל מה שכתבת על שטראובר מראה על בורות בלתי נסבלת, שטראובר הוא ליצן! ל-י-צ-ן LEY-ZAN. והמשחק בשבת הוכיח את זה. הכדור מגיע אליו הוא מבזבז זמן חושב לא יודע מה הוא חשוב לעצמו, עוד שניה מתחיל לעבור לי שחקנים ושהכדור ה"מסוכן" ננגח לשער הוא עשה סאטלות וכמעט שם גול עצמי. קיצר, ליצן.
החלטת שהוא ליצן ע"פ מקרה בודד במשחק אחד?. לשטראובר יש את הקטעים האלה לפעמים, ובעונה הזאת רואים את זה פחות ופחות. העונה הוא הפך לשוער אחראי, והפסיק עם היציאות המפגרות והצעקות על השחקנים. כל השערים שספג אינם באשמתו, וכההגנה התייצבה הוא הראה מה הוא יודע ( אפועל ניקוסיה בבית, כפ"ס , וגם בדרבי ובטדי). לגבי רועי דיין אין כבר טעם להתווכח, כשדוארטה\חיים ישחקו נראה את ההבדל בין חלוץ אמיתי לגמל.
אחת התפאורות המכוערות שנראו בארץ ישראל...לא רק שהניסיון לחקות את פאו לא הצליח להם, זה פעם עשירית שהם חורשים על המשפטים האלה... הקהל של חיפה הוא באמת מספר 1, מספר אחד בחיקויים והעתקות. מה שהפועל עשו היה פי 10 יותר יפה ובעל מחשבה. בתאכלס, הקהלים היחידים בארץ מבחינת תפאורה, עידוד וכו' הם של מכבי והפועל ת"א.
כשחיפה ובית"ר יחזרו להיות קבוצות צמרת אז אתה תראה עוד קהלים שמעודדים. ולא שאין עידוד, הבעיה שהוא הדרדר בזמן האחרון.
אני משער שהוא התכוון להפועל חיפה... לדעתי הדיון של הקהל הטוב ביותר הוא מיותר ואף פעם לא יגיעו להחלטה[אפילו שלפעמים אני משתתף בדיון אבל מה לעשות חייב להגן על הקופים הירוקים] זה כמו לקחת 4 אימהות שיחליטו איזה ילד יפה יותר[ברור שזה שלובש ירוק.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ]