עוד מבצע ענק של בית"ר....הם בפאקינג זון! איזה גול של ברוכיאן איזה כדור של כהן...חבל באמת שכל כך מעט באו...אולי עכשיו הם יצאו מהחורים...וואו 10 דקות נוראיות של ב"ש, מה הולך פה במחזור הזה עד עכשיו?! מה שיא השערים למחזור? כי כמו שזה נראה זה עוד עשוי להישבר... איזה מטווח של בית"ר על ב"ש...קורה שניה כבר, היה צריך להיות 4:0!!! בינתיים המשחק הכי טוב של בית"ר מזה שנתיים!
אתה יודע אבל מצד שני זה נותן לקבוצה ביטחון שהיא כן מסוגלת לעשות דברים ואם חיפה לא תנצח היום אז זה באמת עשוי להיות משחק די שקול אם אכן בית"ר תבוא עם ביטחון וחיפה לא.
"ברנרדו, ילד בן 21 מפורטוגל..." מזל שתיקנו אותו, ניר לוין עוד ניסה להסביר לנו את הקושי בהתאקלמות של שחקן צעיר שמגיע מפורטוגל. קצת שיעורי בית לא יזיקו לאף אחד.
אם ברצינות, הביטחון של בית"ר לא מעניין. מכבי חיפה קבוצה עדיפה ויהיה תלוי בה. אבל לפני כן יש משחק קשה מול בני יהודה. קודם נעבור אותו. מה שבטוח היכולת שלנו עד כה לא תספיק בסופו של דבר להמשיך ולהצליח וגם בית"ר בקריה יוכלו אז לנצל את זה לתוצאה טובה מבחינתם.
סתם לפרוטקול, גוטמן לא תירץ את ההפסד היום, ואמר שהקבוצה לא נראת טוב. השמחה לאיד והשנאה כאן כבר עוברת את גבול הטעם הטוב.
לפחות זה, פעם ראשונה שהוא אומר את האמת ואני מעריך אותו על כך... בינתיים בית"ר נרגעה ואבי יחיאל כובש בקלילות מול האין הגנה (?) איך הוא היה לבד שם גם הרוש לא נקי יצא וחזר והשיאר 3/4 שער ריק אם הוא היה עומד באמצע הכדור אצלו...1:2 אני מאמין שנראה עוד גול או שניים, הלוואי. אחד המחזורים המהנים מאז עברו השידורים לחרא-לטון.
הייתי בבלומפילד, ומעבר למשחק החלש (שום דבר חדש, הפועל עוד לא פתחה את העונה) עיצבן אותי דבר נוסף. שורה מעליי ישבה בתיה סהר. קחו כל מה שנדמה לכם שאתם יודעים על האשה הזאת, תכפילו פי 100, ועדיין ספק אם תגיעו לרמת העצבים שהאישה הזו גרמה לי. החל מהרגע הראשון היא החלה במלאכה שלשמה באה-להתלונן על השטן הגדול, איתי שכטר, והשטן הקטן ערן זהבי שלא מוסרים לבן המלאך שלה, ועל אלי גוטמן המרושע ש"מוריד לו את הביטחון". כשהפועל ספגה שערים היא כמעט קפצה מאושר, כששכטר השווה ל2-2 היא הייתה עם הראש באדמה, וכל זה כי לאתרוג הקדוש שלה לא מוסרים מספיק לדעתה. לאוהדים שישבו לידה היא הביאה סימוכין ממקורות נכבדים (שלמה שרף למשל). כשגוטמן החליף את בן סהר בתמוז כמובן היא הגיעה לשיא-בהתחלה צעקות על גוטמן שהוא הורס את הילד, אח"כ שיחת טלפון עם מישהו בו היא אמרה לו "אתה עושה שיחה עם גוטמן או שאתה גומר אצלי" (אין לי מושג עם מי, סביר להניח שהסוכן שלו), אז עוד קצת הוצאת עצבים על שכטר וזהבי ולבסוף-שיחת הטלפון עם הבן המופלא, שגם לו היא הורתה לזמן את גוטמן לשיחת משמעת. אז יש לי חדשות אלייך, בתיה סהר-מילא זה שהרסת לי את חוויית הצפייה עם קול הצפרדע שלך ועשן הסיגריות, אבל מי שהורס לבן שלך את הקריירה זה לא גוטמן, זאת את. אם עד היום ניזונתי רק מהתקשורת לגבי ההשפעה שלה על הקריירה של בנה, היום קיבלתי וואן וומן שואו מטר מאחוריי. אני פשוט מרחם על בן סהר עצמו, שנראה כמו בחור חביב והוא גם שחקן לא רע במונחים ישראליים, שיש לו אמא כמוך שתוקעת לו את הקריירה. אני משוכנע שרק בגללה הוא רץ ממועדון למועדון באירופה, ואני משוכנע שכבר בינואר הקרוב נראה אותו עוזב את הפועל ועובר למקום הרביעי בקפריסין, או לקבוצת פלייאוף אמצעי בבלגיה, או לסגנית אלופת שטוטוקופיה. אני פשוט נדהמתי ממופע העיוורון שהייתי עד לו.
לשם שינוי... אין שמחה לאיד סתם ככה רק שתדע. משחק טוב יש בטדי כשב"ש מצמקת ל2-1, ובן שושן שוב מעלה את בית"ר ליתרון בטוח. לא מבין את הקטע הזה של קלינגר לפתוח עם יחיאל כמגן ימני. הוא לא היה ולא יהיה מגן בחיים, רק בלם. בתיה סהר=יעקב בוזגלו.
ואיך שאני אומר את זה 1:3 לבית"ר...איזה טעות בהגנה וגם אוהד כהן לדעתי אשם פה לא כדור חזק שאומנם קופץ אבל לדעתי כדור שלו 100 אחוז. מי התחיל את המהלך? סטיבן כהן, שני בישולים והשתתפות במהלך האיש מספר 1 על המגרש... אורי לא ידעתי שאתה הולך למשחקים בליגת הפח? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx