מחזור 4 בליגת העל: ה.ת"א מושפלת 4:2 בבית ע"י ק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏24/9/10.

1. Muurad Member

ולמי שלא יודע אדריאן רוצ'ט הוא לא שחקן זר, אלא ישראלי ממוצא ארגנטינאי שגדל גם הוא במחלקת הנוער של ק"ש.

2. riquelme1 Member

ההודעה שלך כל כך מאכזבת ולא מתאימה לך, אבל נראה איך תתנהג שמכבי חיפה תיהיה בפיגור של 3 נקדות ממכבי תל אביב במחזור האחרון לפני הפליאווף, שהקיזוז יעזור לקבוצה אחרת נראה מי תיהיה הבאה בתור שתספוג ביקורת כאילו שהשיטה הזאת עוזרת לקבוצה אחת בשם הפועל תל אביב.

הפועל תל אביב זכתה בשנה שעברה באליפות בצדק, הקיזוז זה סתם תירוץ עלוב של אוהדי חיפה ממורמרים, הלוואי שהפועל תסיים העונה ראשונה והקזיזו יעזור לקבוצה אחרת, הלוואי. למרות שזה לא יקרה, אבל רק בשביל לראות את התגובות של האוהדים שלהם.

3. איגור .פ. Member

קיזוז לא קיזוז ,העונה הזאת של הפועל ת"א נפתחה רע למרות העפלה לאלופות ,הבלאגנים בין טביב להראל ,עבר או לא עבר בבקרה גוטמן ,המענקים והכי חשוב הרמת האף של שחקני הפועל ת"א שהם הכי טובים ושהם עשו את שלהם משפיעים.

הפועל ת"א אחרי הפסד לק"ש צריכה לעשות בדק בית גדול אצלה בקבוצה.ורמוט עוד לא התחיל את העונה ,סהר בלוף ,טועמה לא שווה את הכסף ששילמו עליו ,פרנסמן בדיחה ,בדיר זקן ולא מתאים לקבוצה, שכטר חוצפן לא נורמלי ,דה סילבה עצוב מאוד.

לגבי המשחק ספיציפית מגיע כל הכבוד לק"ש ,באה ללא רגשי נחיתות שיחקה עם אומץ כמו שצריך ואם היית יכולה ורוצה היית משפילה עוד יותר את הפועל ת"א.רב"ש עשה עבודה ועושה עבודה מצויינת בת"א.

ליון באה בזמן הכי לא טוב מבחינת הפועל ת"א ,אני בטוח שכל מה שקורה בהפועל ת"א וההפסד הכואב היום ישפיע מורלית מאוד קשה בקבוצה ,אני מקווה שליון תנצח אבל גם מקווה בשביל הספורט הישראלי שזה לא יסתיים בתבוסה קשה קשה.

לגבי שטרית שופט בדיחה ,כל הקשר בינו ובין השיפוט הוא מקרי ,יריקה של שכטר הוא מוציא צהוב ועוד אחר שהשופט הרביעי מעיר לו על זה הוא מוותר לשכטר.שטרית לא הייתי נותן לו לשפוט בליגה ב'.

לסיכום מזל"ט לק"ש שעשתה את שלה .

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם פרננדז היה בבלומפילד אני מקווה שהוא יסמן את עמאשה בפנקס...ואם הוא ירשים גם במחזור הבא הוא צריך לקבל זימון נגד קרואטיה (המשכיות זה הכי חשוב כמובן).

5. איגור .פ. Member

עמאשה ישראלי?

6. Muurad Member

הוא יכול לשחק בנבחרת.. אם אני לא טועה נבחרת סוריה רצתה שהוא ישחק אצלה אבל הוא סירב לפני כמה שנים.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא ישראלי, אבל הוא מחזיק בתעודת מעבר הוא גר בכפר שנכבש אם אני לא טועה במלחמת ששת הימים, אבל הוא לא לוקח תעוזת זהות בגלל בעיות פנימיות בתוך הכפר שהוא הסביר אותם לפני כמה זמן בעיתון...אבל בנבחרת ישראל הוא יכול לשחק והוא אמר שאין לו בעיה עם זה. בוא נגיד את זה ככה הוא צריך להגיד תודה שיראל כבשה את הכפר שלו ושהוא לא חי בסוריה מכל הבחינות (לאו דווקא לכדורגל וספורט). סביר להניח שאם הוא היה בסוריה הוא היה רועה צאן או משהו כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/9/10
  8. איגור .פ. Member

אם זה כך עמאשה חייב להיות מוזמן לנבחרת מול קרואטיה הוא בכושר נהדר 5 שערים ב4 משחקים זה פשוט מדהים הנתון הזה.

עמאשה לנבחרת

9. riquelme1 Member

אם כל הכבוד לו, יש מספיק חלוצים טובים, ברדה, שכטר, ארבייטמן, אלירן עטר, קולאטי, וכו'.

יש גם את החלוץ ביטון של פ''ת שנראה טוב.

בכלל הליגה העונה נראת יותר טוב, תוודת לאבי לוזון ול16 קבוצות, יש הרבה יותר כשרונות, הרבה יותר דרמה והליגה יותר חזקה, אםילו קרית שמונה מוציאה מביסה את הפועל, באר שבע נראת הרבה יותר טוב, הפועל חיפה.

אחלה ליגה.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שענית לתגובה שלי. אני יודע שהתגובה שלי קצת ילדותית, אבל אם תחזור אחורה אני בהחלט הייתי מאד ביקורתי על הקבוצה שלי. ברגע של איבוד האליפות העברתי ביקורת קשה על אלישע לוי, שחר והשחקנים, אבל ברגע שהאדומים לא מוכנים עד היום קצת להודות שהמזל האיר להם פנים אל תצפה ממני שאני עכשיו לא צוהל ושמח. שמחה לאיד זה דבר נחמד לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אפילו אם הפועל ת"א (זו הקבוצה שלך, נכון?) גנבה בעיניי את האליפות, מכבי חיפה לא סתם קרסה. נכון, האדומים ניצחו במשחק החשוב בקרית אליעזר, אבל בלי הקיזוז הפער היה לפני המשחק 6 ולא 3...האמן לי שבשלב הזה של העונה זה מאד מאד משמעותי. אם יש דבר שאני מתקשה לעכל זה חוסר צדק, מה לעשות זו בעיה של אנשים עם מזל מאזניים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לי אין דבר נגד הפועל ת"א, אני מאחל להם הצלחה באירופה, אבל למה כל כך קשה להודות שהזכייה של הדאבל באדום היתה קודם כל בגלל לוזון ומכבי חיפה? לקחתם בצדק ובכבוד את הגביע, לא את האליפות!
    לי אין בעיה להודות לגניבת אליפות אם מכבי חיפה לא תוביל בשום שלב של העונה את הליגה ואח"כ בדקה ה-92 מבקיעה שער ניצחון...למה אי אפשר להודות בזה? זה עושה אותך חלש או משהו?
    רשום את מה שאמרתי, תלה את זה על מעל מיטתך ואם הדברים האלה באמת יקרו אתה מוכן להביא אותם. אני מספיק גבר בשביל להודות דברים (כמו למשל שספרד ניצחה בצדק בגמר המונדיאל את המדינה שלי בטח אחרי הכסאח הבלתי מקובל של ההולנדים).

11. Fanatic Member

וואו, פשוט כל הכבוד לקריית שמונה. אחרי השוויון של הפועל לא האמנתי שהם יצליחו לעלות ליתרון שוב.
    פשוט הפתעה נעימה. אני שמח בעיקר בשביל שרצקי ורב"ש.

הפועל פשוט מדהימה אותי מידי שבוע בחולשה שלה בהגנה. מה קרה לדה סילבה? מה קרה לפרנסמן שהיה מבוקש גם במכבי וגם בחיפה?
    רומאן רוקי הזה פשוט בדיחה, חוץ מלכסח הוא לא יודע לעשות כלום. שבחון כרגיל שחקן חלש והגיע הזמן שגם אוהדי הפועל יבינו את זה. אפילו ורמוט היה חלש.
    לא ראיתי שום דבר טוב בהפועל של היום מלבד איתי שכטר.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמאשה שחקן נחמד ולא יותר מזה, בטח היום לא צריך להגזים בנפיחת האגו של הבחור. אז הוא הבקיע שלישייה נגד הפועל ת"א, זה רק היה משחק אחד בלבד!!! אם המשחק הזה היום לא היה מקרי ובסוף העונה הוא יבקיע 15-20 שערים ברור לי שהוא יעבור לאחת הקבוצות הגדולות בארץ.

כל הכבוד לעמאשה, אבל הוא עדיין לא הדבר הבא בכדורגל הישראלי.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דברים בגו מה שנקרא, נראה שיותר קבוצות עיכלו את ההשלכות שלליגת ה-16 ולא רוצות להגיע למצבים בעיתיים בגלל הקיזוז ונראה שהן נערכות בהתאם, כנ"ל מבחינת התקציב. כמו כן קבוצות שסתם היו בליגה בשביל לנפח אותה ולא יכולות לעמוד בה ירדו ליגה, ועדיין יש עוד כמה עשבים שוטים בליגה כמו עכו, רמת גן...

14. Raulito Madridista

הפועל הפכה לבית-זונות. יש לי שאלה - אביחי ידין וערן זהבי לא אמרו שהם מפסיקים את השביתה? לא ידעתי שהם החליטו לצרף אליהם את כל הקבוצה. אבל יופי מוני, יופי טביב, תמשיכו לשדרג להם את החוזים, לזרוק מענקים והשד יודע מה. ואחר-כך הם משתינים עלינו, האוהדים, וגם עליכם - בקשת. וואו, אני הייתי בהלם - איך אפשר לשחק כל-כך גרוע ועוד בבלומפילד? ספגנו בידיוק רביעייה אחת בבית בעשור האחרון - מול בני-יהודה ב-2005 כשכמעט ירדנו ליגה. אחרי מופע האימים הערב אני בספק אם הפועל יכולה להתאושש מהמשחק הזה ולהיאבק על האליפות - שום חולייה בקבוצה לא עובדת וגוטמן נראה אובד עצות. אם אני אתחיל לציין את כל השחקנים שביישו את המועדון - זה לא יגמר. אז אני אדבר על הבודדים שכן היו בסדר - אניימה שהדף פה ושם וגם שכטר שכבש צמד. יש שחקנים שלא מגיע להם לטעום את ליגת האלופות. מבחינתי לשחק עם יהודה, גל, שי וסלים שהם פחות טובים מהשחקנים 'הנוצצים' שעל העמדה שלהם, אבל הם יתנו את הלב. איך אפשר להגיע לליגת האלופות עם מצב רוח טוב וחיוך כשהמצב בליגה כל-כך מחורבן? ראבאק, שמישהו יתעורר שם!!!

המעשה של דגלאס דה-סילבה הכי חמור בעיני ואם לגוטמן יש ביצים הוא יספסל אותו נגד ליון. לא מגיע לשחקן כזה לשחק בליגת האלופות. לא מעט אוהדים העיזו להגיד לדגלאס מה הם חושבים עליו. איזה אפס. הבלם הכי טוב בארץ? - לא מעניין אותי. הוא לא יעשה כאן מה שהוא רוצה, הוא לא כריסטיאנו רונאלדו. איזה חוצפן. עבירה כל-כך מגעילה בלי שום קשר למשחק. וזה יעלה לנו ביוקר - הוא יורחק ליותר ממשחק אחד והוא לא ישחק בדרבי.

אומנם לא הייתי חלק מאותם אוהדים שמחאו כפיים לעמאשה כשהוא הוחלף - אבל כל הכבוד לק"ש על משחק מצויין. אני לא יודע מה הלאה וכמובן שגם הפועל הייתה חלשה מאוד, אבל היא הקבוצה מהצפון בהחלט יכולה להשתחל לפלייאוף העליון. הגנה יציבה, מתפרצות קטלניות ומהירות - היה קשה מאוד נגדם. אלרואי כהן פנטסטי גם הוא והיה שחקן נוסף שבלט במחצית הראשונה אך אני לא יודע את שמו ושכחתי מה היה המספר על החולצה שלו. הוא כידרר מצויין ושלח מסירות עומק נהדרות.

* מספיק עם הרפש הזה על הדאבל. הפועל לקחה אליפות עם כוכבית - הכוכבית אומרת גם גביע, דאבל. בשנה שעברה היינו הקבוצה הטובה בארץ. לא רק שיחקנו את הכדורגל הטוב ביותר והיפה ביותר בארץ - ניצחנו במשחק העונה וגילינו אופי עצום בטדי. חיפה העדיפה לסמוך על בית"ר במקום להכריע בעצמה את המשחק נגד בני-יהודה כשבלומפילד כולו ירוק. אז דיי עם החרא.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יופי של התקפה וגול של בית"ר...לראשונה זה 3 מחזורים, ראינו משהו יפה מבית"ר...כל הכבוד. בן שושן בגול יפה, בכלל כל המהלך כולל הפריצה של סטיבן כהן באגף, הליגה זקוקה לבית"ר חזקה וטובה! למרות שזה לא היה נראה ככה בהודעות שלי אני שמח שהיא מובילה הדבר האחרון שהליגה שלנו צריכה זה לראות את בית,ר מפורקת/בתחתית/ליגה שניה.

אגב אולי זה לא שהפועל הפכה לבית זונות אלא היא חוזרת בהדרגה למקומה הטבעי, קשה לה להיות הקבוצה הכי טובה בישראל... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx