שמתי לב שאתה אשכרה מציג את הקבוצה שלך,חביבת ההתאחדות,כאיזה קבוצה מקופחת. עד שאתם קיבלתם רדיוס,הוסיפו לכם כל הזמן עונשים על תנאי ורק בסוף נתנו לכם איזה משחק רדיוס מסכן נגד אשקלון,ממש עונש. לא נשכח את העונשים הפתטיים שלכם כמו במקרה אדהם שביטה,זה היה טיול לשער 8 לא?
לא זה היה כשהם זרקו פצצת תאורה על שמעון גרשון והגאונים בוועדת משמעת החליטו שזה הרבה פחות חמור מלמשל לקרוא "עבאס סואמן חולה סרטן" שעל זה קיבלנו 2 רדיוסים לפניי 4 שנים. אני יכול לכתבו עוד המון דוגמאות שלא ישנו שום דבר הקבוצה שהכי קל ליפול עליה ולהמציא עליה תקדימים זו בית"ר ירושלים, כל השאר נהנות פה ושם וסובלות פה ושם.
אם תקרא את מה שכתבתי תראה שציינתי גם את משחק הרדיוס שקיבלה מכבי תל אביב, ככה שאני לבטח לא מדבר רק על הפועל תל אביב. את זה שלפני שנתיים שיחקנו משחק ללא קהל מול מכבי חיפה, בגלל "נהמות גזעניות" לגל לוי מהכח רמת גן שכחת נכון? יש קבוצה נוספת בארץ שקיבלה רדיוס בגלל דבר כזה?
אתה צריך להפריד בין בית"ר ירושלים לשאר הגדולות. או שאתה יכול להגיד לי ש2 משחקי רדיוס ועוד 3 על תנאי פלוס 30 אלף שקל קנס זה עונש נמוך מדיי בגלל שריקת בוז של כמה פרחחים בדקת דומיה, או עונש של 2 משחקי רדיוס על אמרות כמו "עבאס סואן חולה סרטן"? אם כן אז מבחינתי אתה לא שווה תגובה ואם לא אז תבין שכשאתה מדבר על הטבות אתה לא יכול לכלול קבוצה כמו בית"ר ירושלים שעמדה לדין על התפרעות אוהדים פחות פעמים מכלק בוצהג דולה אחרת וחטפה את העונשים הכי כבדים למה? כי אנחנו בית"ר.
לא מסכים.. אני חושב שהרחקה של אדום על עבירה כמו של דה סילבה שהייתה לא קשורה למשחק ונעשתה בכוונה לפגוע בשחקן\להוציא עליו את העצבים צריכה להיות הרחקה ליותר ממשחק אחד במינימום ולא לקבל אותו עונש כמו שחקן שקיבל אדום אחרי 2 צהובים.
* גם אם לאשדוד הגיע אתמול לקבל שלושה פנדלים - הם הפסידו את המשחק וצריכים להמשיך הלאה. ברור שהבאג האמיתי בכדורגל זה טעויות שיפוט, הרי קרה לא פעם שקבוצה שיחקה פחות טוב מהיריבה שלה ובכל-זאת ניצחה. אבל ג'קי בן-זקן נוהג לבטל חצי מהשופטים בליגת העל, ואשדוד לא היטיבה לשחק אתמול, היא נזכה להתחיל להראות קצת כדורגל רק אחרי שכבר איבדה את המשחק ולא היה לה מה להפסיד. מכבי פתחה את המשחק טוב מאוד והייתה יכולה לכבוש עוד לפניכן. השנה מכבי תרוץ לאליפות זה ברור, יש לה סגל עצום. כשגוטמן מסתכל לספסל שלו ושולח את טועמה שהוא שחקן שרחוק שנות אור משיאו, או את תמוז שחסרים לו הרבה דברים - יוסי מזרחי מסתכל הצידה ויכול לשלוף את אלברמן שהוא שחקן נפלא וגם ראנגלוב שעושה רושם טוב. * ביזוי דקת הדומיה לזכר אימו של פיני בלילי היה אחד המעשים המכוערים של אוהדים בשנה האחרונה, אבל אוהדי חיפה ידעו להתעשט והתקשרו לביליל לבקש סליחה. זה לא הופך את הצעד ללגיטימי אבל ברור שלא כל אוהדי מכבי חיפה כאלה. הצעד הזה 'מיזער נזקים', אפשר להגדיר זאת כך. * אני בתור אוהד הפועל ת"א חושב שדגלאס דה-סילבה צריך לשבת בחוץ יותר ממשחק אחד, הוא עשה עבירה מכוערת בלי שום קשר למשחק עצמו. אבל הפועל צברה כוח מן הסתם בגלל שחזרה לצמרת. כמוכן, המשחק הבא הוא דרבי תל-אביבי כך שבהתאחדות ינסו לא להיות עם היד על ההדק, הם יודעים כמה משקל יהיה להחלטה שלהם. * הפועל רמת-גן יצאה מהמינוס בשעה טובה ומוצלחת. עכו פיספסה בגדול כי היא בעטה לפח את המומנטום שיצרה לפניכן - תיקו עם הפועל ת"א בבית אחרי משחק טוב מאוד ומהפך על מכבי חיפה בגביע הטוטו. דימיטאר טלקיסקי כבש שער שני העונה והוא רכש מצויין של הפועל רמת-גן, רק בגלל צמד הבולגרים אני עוקב אחרי הקבוצה הזאת. בצד של עכו - רועי דיין נכנס כמחליף וכבש צמד ויש לו עונה מצויינת עד עכשיו. אני זוכר גם את הבעיטה שהדביק לחיבורים של אשדוד במחזור הראשון.
אני איתך בעניין הזה אבל פה זה לא אנגליה שם ההתאחדות דנה על כל אדום, פה יש את ההתאחדות לכדורגל שרק יודעת לתת רדיוס ולהתעסק בטפל ולא בעיקר. לא יעשו איתו כלום, נתנו לו אדום, לא יישחק במשחק הבא וזהו וחבל שזה כך. בנוגע לעונש של מכבי חיפה - אני לא רוצה להתעסק בזה יותר מדי אבל רק אפנה אתכם להודעה של עומר שאומרת הכל מבחינתי(כנ"ל גם הפועל תל אביב שקיבלה רדיוס). בושה וחרפה אבל זו ההתאחדות לכדורגל ולכן אני לא מופתע.
הבעיה לא באי נתינת עונש משחק ללא קהל עכשיו, אלא בנתינת עונשים שכאלה במספר מקרים דומים בעבר. בכל אופן , אני כבר לא זוכר את המקרים הקודמים בדיוק, אבל על טרופית? נו באמת. אז אם מכבי חיפה נגד בית"ר היה משוחק באיצטדיון ריק אז כולם היו מרוצים? זה היה גם מקדם את הכדורגל כאן.
לא היינו מרוצים, אבל אתה באמת לא מבין תסכול של קהל שקיבל משחק ללא קהל+30 אלף דולר, ועל אותה עבירה קהל אחר קיבל רק קנס של 15 אלף דולר. עדן בן בסט מורחק ל-3 משחקים ועוד 3 על תנאי על פגיעה ללא כדור באדריאן רוצ'ט. דגלאס דה סילבה לא יעמוד לדין על פגיעה ללא כדור באדריאן רוצ'ט. זה נראה לך הגיוני?
אני גם בעד אחידות יחסית לחומרת המעשה. שוב, אני באמת שלא מחזיק בראש את כל העבירות עליהם קיבלו קבוצות אחרות את העונש הזה.