ראיתי רק עכשיו את התקציר, מצדיק את טענות אשדוד, הרכיבה בדקה האחרונה זה פנדל, בדרך כלל אני לא מסכים עם הדגרות כמו "פחדן" וכדומה, כי לרוב השופט פשוט לא יכול לראות בוודאות, פה לא היו ספקות, מול העיניים של דניאל בר נתן, שחד משמעית פחד לשרוק לפנדל בדקה הזאת. כדורגל צריך להכריע על כר הדשא, ולא מטעויות שיפוט, זה שמכבי ת"א הייתה טובה יותר זה יפה, בעיה שלהם שלא הבקיעו יותר והשאירו את עצמם במתח, ועובדתית אשדוד נשדדה פה.
??? מה אכפת לאשדוד וגרגורי שאם שטראובר לא היה ליצן אז הם לא היו חוזרים, אשדוד לא אשמה שלמכבי יש שוער נכה והיא הבקיעה שער חוקי לגמרי והגיעו לה עוד 2 פנדלים(על הראשון אפשר עוד להתווכח), טעויות של שחקנים זה חלק מהמשחק כמו גם טעויות של שופטים אבל במקרה הזה השופט לא טעה בגלל שלא ראה או שהמקרה היה גבולי, הוא ראה והיה 100% פנדל ובחר לא לשרוק זה פחדנות והשופט הזה צריך לחזור לשפוט בליגה השניה.
דבר ראשון, הגיע להם פנדל אחד, לא שניים. הם גם טוענים שלנו לא הגיע פנדל שזה בכלל הזוי, כי לא רק שהגיע פנדל גם הגיע צהוב לשחקן שעשה את העבירה, והגיע אדום לשחקן שנכנס במדוניאנין בפראות. גם מה הקשר לשופט שפוחד לשרוק נגד מכבי? אתה יודע כמה מכבי סבלו בשנים האחרונות מטעויות שיפוט? אבל זו לא הפואנטה, בשורה התחתונה אשדוד לא שיחקו כדורגל אתמול. אשדוד בקושי בעטו כדור אחד למסגרת עד הפנדל, הם לא סיכנו את השער. נגד קריית שמונה הם קיבלו 2 פנדלים שאחד מהם היה מפוקפק, והוציאו בנס תיקו. שום מילה על זה נכון? עידן שריקי מצטרף לצוות המסכנים של ג'קי בן זקן וג'ון גרגורי, ופותח במתקפה על השיפוט של אתמול בכל אתר ספורט. איפה עידן שריקי שרצה לשחק עם הפועל בצ'מפיונס היה אתמול? מישהו ראה אותו על המגרש? שלא נדבר על עניין הכרטיסים,שזה עוד ביזיון ממדרגה ראשונה. בן זקן נתן הוראה להוציא כל פעם כמות קטנה של כרטיסים כדי שאנשים יחשבו שנגמרו כרטיסי הנוער ויקנו כרטיסי מבוגר במחיר של 90 ש"ח. נמאס מג'קי בן זקן וההתייפיפות שלו שדוחף את האקדמיה שלו בכל מקום וטוען שהוא מקדם שחקנים צעירים ומצד שני גונב אוהדים בכמויות ומחירי כרטיסים, אין ביזיון יותר גדול מזה. אקדמיה-לא אקדמיה, אם הם ימשיכו ככה, התואר היחידי שהם יוכלו לקחת זה גביע הטוטו. העיקר שגולדהאר הורס את הכדורגל בארץ (מפיו של ג'קי כמובן).
"זה לא הפואנטה", "עם כל הכבוד הם לא שיחקו 80 דקות" וכל החארטות האלה לא משנים את העובדה שלאשדוד הגיע פנדל במהלך בו אבי סטרול פשט רכב על החלוץ של אשדוד מול העיניים של בר פחדן, אתה יכול להיות גרוע כמה שאתה רוצה אבל ברגע שאתה מקופח אז אתה מקופח ויש לך את הזכות לבוא בתלונות, פשוט תודו שהגיע להם פנדל ותעבירו את זה הלאה, לא צריך להתעכב על זה יותר מדיי ולא להתווכח ולומר מה אשדוד עשו עד אותו רגע, טעויות שיפוט קרו ויקרו ושופטים פחדנים תמיד יהיו מכבי לא המציאה את הגלגל והיא גם לא האחרונה שתהנה מכך.
יש לי הרגשה שהשנה מכבי תצטרף לחיפה אל מועדון האליטה של הליגה בתחום הטובות מהשופטים האמת היא שזה הגיוני מאוד ואני אפילו לא מבין איף קרה עד עכשיו שרק חיפה נהנתה מטעויות שיפוט אולי התנאי הוא ריצה לאליפות
טעויות זה חלק מכדורגל, אין מה לעשות, הדבר היחיד שמעצבן פה זה שבר נתן היה ממש קרוב וראה את זה והחליט שזה לא פנדל ובגלל שהוא חבר טוב של איש מההתאחדות הוא לא יקבל עונש, אם למשל בוחבוט היה עושה טעות כזאת הוא היה חודש בחוץ.
עד כמה שאני יודע הוא לא משובץ בכלל למחזור הקרוב, לא בליגת העל ולא בליגה הלאומית. אגב, רק לי קצת מוזרה ההחלטה לתת לקינן לשפוט את המשחק המרכזי והקשה שלנו מול בית"ר בקרית אליעזר, ולתת לשוער הבכיר יותר, אלון יפת, לשפוט את המשחק בין הפועל עכו להפועל חיפה? תבריזי ישפוט את המשחק בין נתניה להפועל תל אביב.
ועכשיו בית הדין גם מתעלם מעונש המשחק ללא קהל של לחיפה וקונס אותה ב15,000 שקלים פשוט בושה אני גם נגד משחקים ללא קהל, אבל איפה ההגינות? הפועל אירחה את אשקלון ללא קהל בגלל עונש על תנאי איפה האחדיות? את מכבי חיפה אסור להעניש אף פעם ? בושה וחרפה
אז אם אתה נגד, אז מה אתה רוצה? מה כבר מכבי חיפה עשתה? הרביצו למישהו, הרגו מישהו במכות? מה אתה רוצה שעל קרטיב, יהיה משחק ללא קהל ועוד נגד בית"ר? תפסיק לבכות.
אני אמרתי שלא הגיע לאשדוד פנדל? תקרא שוב את התגובה שלי אם ככה. אשדוד מקופחת? ממש מסכנים. כמו כל קבוצה גם אשדוד סבלו מטעויות שיפוט, פעם לרעתם (אתמול) ופעם לטובתם (נגד ק"ש). מספיק לפתוח אתרי אינטרנט כמו וואן וספורט 5 ולראות את הבכי המאוס הזה של אנשי אשדוד ואת המילה "מקופחים" בכל חור, כאילו דופקים אותם על בסיס קבוע. זה פשוט פתטי. פתאום שופטים מפחדים לשרוק נגד מכבי? מאיפה זה בא? נגד מכבי הכי המון טעויות שיפוט בשנים האחרונות, אבל אתה לא רואה אותנו בוכים יום אחרי משחק על כמה שהשופט פחדן וכו'. אוהד הפועל טוען שאנחנו נהנים מטעויות שיפוט? :aaarofl:
אסף קינן שופט ראוי בשביל לשפוט את חיפה-בית"ר, וגם נמאס שכל פעם אלון יפת שופט אותנו במשחקים גדולים והרי ידוע שהוא לא ממש מחבב אותנו(יד קלה על ההדק בכרטיסים אדומים).
אם אתה שואל אותי לא מאיר לוי, לא אסף קינן ובטח ובטח שלא אלון זפת צריכים לשפוט אי פעם משחקים של בית"ר נגד מכבי חיפה והפועל ת"א, כל הזמן הם ממציאים דברים נגדנו במיוחד יפת שבשנה שעברה נתן לגאדיר פנדל על זה בנאדו הרחיק את הכדור ולפניי כמה עונות טובות נתן נגדנו פנדל אחריי שישראל כהן ירק לכיוון בניון, אז ככה שלמרות שאני גם לא אוהב את אסף ג'ל קינן זה לבטח עדיף על פניי המעופף זפת.
לא, אני לא רוצה שעל קרטיב יהיה משחק ללא קהל, כי זה מטומטמם בעיני. מה שאני כן רוצה, זה שתהיה אחידות שאם הפועל תל אביב מקבלת משחק ללא קהל בגלל עונש על תנאי, וגם מכבי תל אביב, שיהיה אותו דבר עם מכבי חיפה.