לא ראיתי את המשחק אבל אני חושב שאפשר כבר לומר שזה שמכבי תזכה בסוף השנה באליפות כ"כ ברור וגם קיזוז השנה לא יעזור, הפועל תחזור לעצמה מתישהו וגם חיפה תהיה שם עד הסוף אבל מכבי עם סגל כ"כ איכותי ועמוק לא יכולה להיכשל ותזכה השנה באליפות וגם עם היכולת עכשיו לא מרשימה את הנקודות הם לוקחים ועם הזמן גם הם יראו טוב יותר, אפשר לסגור את הליגה(ולא מטעמי נאחס כי אין לי סיבה לנחס). רק איפה עומר הצדיק הדגול שהתבכיין שהאליפויות של בית"ר בתקופת גאידמק היה אליפויות כסף ושהפרמיירליג זה ליגת הכסף והבצע, הנה מכבי עם רכש של מיליונים "קנו" השנה קבוצה לאליפות אחרי שנים של דישדוש ולא שיש לי משהו נגד זה רק מעניין שעכשיו כל הצדיקים חוגגים ולא מעניין אותם שהם פועלים בשיטה שכ"כ שנאו.
הלו פרופורציות, אנחנו במחזור רביעי? איזה אליפות ואיזה נעליים? יש קיזוז אל תשכחו, וגם בעונה שעברה הפועל פתחו רע את הליגה, חיפה בינתיים לא נופלת מאף קבוצה שרצה לאליפות. נכון שאנחנו פייבוריטים ברורים, אבל להגיד במחזור הרביעי שהאליפות כבר שלנו? משחק רע של מכבי, אמרתי את זה גם כשהובלנו 2-0. השחקנים התעייפו מהר מידי וזה היה ברור שאשדוד תחזור למשחק. אשדוד אומנם קופחו כי הפאול של סטרול באמת היה פנדל, אבל אשדוד לא הגיעו לשער לפני הטעות האומללה של שטראובר. שג'קי בן זקן וג'ון גרגורי יתעסקו בקבוצה שלהם ולא בשופטים.
וזה שמה שתעשה במשך עונה שלמה לא כ"כ משנה לא מפריע לך? זה כל עניין התחרותיות שמתבטלת בליגה שלו... עזוב את זה שיש מתח ל-5 מחזורים, זה מתח מלאכותי.
ממש לא שיחקנו רע, ההפך הוא הנכון, עד הגול של עטר היינו הרבה יותר טובים, שלטנו ללא עוררין, היינו ראשונים לכל כדור והגענו להרבה הזדמנויות. אחרי ה0:2 של עטר, השחקנים הורידו רגל מהגז, הורידו הילוך והרגישו שהמשחק כבר בכיס וזה היה נכון מאוד עד הטעות המטופשת של שטראובר שהחזירה את אשדוד מהקבר, כי לפני זה היא לא הייתה במשחק, לא הגיעה לאף הזדמנות והפנדל הזה פתאום העיר אותה מן המתים. הגיע לאשדוד לפחות פנדל אחד אבל לאור העובדה שהיא לא עשתה כלום עד הפנדל, ולולא הטעות של שטראובר, היא גם הייתה ממשיכה לא לעשות כלום, זה די מתקזז. אני לא יודע איזה משחק גרגורי וג'קי בן זקן ראו, אשדוד בכלל לא הייתה במשחק ומכבי היו הרבה יותר טובים, שימשיכו לבלבל בשכל. שלוש נקודות חשובות מאוד במגרש שהפעם האחרונה שניצחנו בו הייתה לפני שלוש שנים. יאללה ליום שבת.
נו אז מה? אתה מדבר כאילו הכל היה ורוד לפני ושרק אם נחליף את לוזון הכל יהיה פנטסטי. אני מעדיף מתח מלאכותי ואת מה שאני רואה עכשיו מהליגה עם 16 קבוצות מאשר מה שהיה לפני... ואם יחליפו את לוזון יותר טוב - לדעתי לפחות - לא יהיה. ------------- בקשר למשחק... לא היה משחק ענק, אבל לא היה משחק גרוע.. כמו ש number 8 אמר, שלטנו ללא עוררין במשחק לפני הפנדל, אולי הייתה לאשדוד התקפה פה או שם בתחילת המשחק אחרי 20 דקות אבל לא יותר מזה... תצוגה של עוצמה לדעתי, ועם הזמן אנחנו רק נראה יותר טוב. הדבר היחידי שמפריע לי(כמובן חוץ מהמגנים שאין לי כבר כוח לדבר עליהם כי זה כמו לטחון מים), זה שקולואטי פשוט תוקע לנו את כל ההתקפה. הבנאדם לא יודע מה זה לעשות תנועה לעומק בלי כדור, וגם כשהוא עושה אותה, הוא לא מצליח להגיע לכדור בגלל שהוא איטי.. אני לא יכול לזכור כמה התקפות הוא הרס לנו כשאנחנו רק צריכים מישהו שיעשה את התנועה הזאת(אגב בדיוק כמו שראנגולוב עשה בשנייה שהוא נכנס, או עטר בגול שלו)... הדבר היחידי שהוא עושה זה לבוא אחורה לקבל את הכדור כי אחרת הוא בכלל לא נוגע בו. הייתי רוצה שנמני את מזרחי will grow a pair ויבינו שראנגולוב או אפילו אלירן עטר צריכים להיות בעמדת החלוץ המרכזי במקום על צד שמאל. אה, ואנחנו נגיד תודה לאלוהים על גל אלברמן במשחקים נגד הפועל ומכבי חיפה במהלך השנה ובפלייאוף.. נכס לכל קבוצה... פשוט זכינו שהוא משחק אצלנו בקבוצה.
איך הגעת ממה שכתבתי למסקנה שהכל היה ורוד ושאם יחליפו את לוזון הכל יהיה פנטסטי?..... ה-16 קבוצות זה עוד בסדר ואני לפעמים אוהב את היזמות שלו, אבל הרעיון הזה של הקיזוז הוא נוראי. בגלל שהכדורגל בארץ מעפן, נתעקש להמציא מחדש את הענף? שחרר לוזון שחרר...אני מקווה שבסוף העונה זה ייפסק.
איך שיטת הקיזוז קשורה לפלייאוף? אני דיברתי עם הדברים הטובים בהרחבת הליגה, מבחינתי לא עלה אפילו לדיון רעיון הקיזוז, ברור שהוא לא ספורטיבי וכל מילה נוספת שתאמר עליו תהיה די מיותרת. כאן אין בכלל שאלה, אבל אני לא חושב שזה צריך לבוא זה על חשבון האחר.
כשניבאלדו יחזור, אז מי שצפוי לרדת לספסל הוא המגן הימני של הקבוצה...עם יואב זיו, אני יכול להיות, הוא יחסית בסדר. להגיד שהוא אפס מאופס? הוא עדיף על שטרית, שפונגין, קנדה, בונדר ובן דיין, הוא לא עותמאן שהוא טוב מאוד, אבל מצד שני, מי מגן טוב באמת בליגה פרט אליו? אלי דסה ששיחק משחק אחד בחייו? נו באמת. משחק בסדר. כן פנדל לא פנדל, למכבי הגיעו 3 נקודות היום. לא שרקו לאשדוד פנדל? סו וואט. למכבי במשך שנתיים לא שרקו פנדל אחד...יש לנו פער לקזז. עם כל הכבוד לפנדל, אם הכניסה במאדוניאנין לא שווה כרטיס אדום ישיר, אז מה כן? ואז גם אין פנדל לאשדוד ואין נעליים ונגמר 4:0.
ואחמדניג'אד יכול להשמיד את ישראל אם הוא ימשיך ככה...שחקן יכול לקבל הרכב גם 35 משחקים, השאלה היא מה הוא עושה איתם... מה זה יכול? גם שפונגין נתן עונה אחת טובה ומאז מה הוא? פח. עונה אחת לא מעידה על שחקן, בטח על כזה בן 18 שלא שיחק בקושי משחק אחד בחייו...עלי עותמאן כבר 3 שנים אחד המגנים המוערכים בארץ. לאשדוד לא הגיעה נקודה מהסיבה הפשוטה: עד ששטראובר הפח החליט להיות ליצן החצר בפעם העשרת אלפים, הם פשוט לא הגיעו לשער של מכבי, כך שעם כל הכבוד לתלונות, קודם שישחקו 80 דקות ולא ב-10 האחרונות וגם בגלל שטראובר. בכלל במחצית הראשונה עד דקה 15 אני חושב שהתוצאה יכלה להיות בקלות 3:0, מאדוניאנין אחרי דקה החמיץ, אחרי דקה היה עוד כדור שהסתובב ברחבת החמש ואף אחד לא שלח רגל, זיו שביזבז מצב ענק לגול, בוזגלו ששלח בעיטה מ-16 מטר החוצה וגם שלח כדור רוחב בהמשך חזק מדי...
אשדוד מצחיקים אותי... אתמול ג'קי בן זקן וג'ון גרגורי אמרו שאשדוד היו ברמה של מכבי ת"א והיום עידן שריקי אומר שאדוד לא נפלה באף פרמטר ממכבי. אני לא יודע איזה משחק הם ראו או שאלה רק תירוצים אבל שיפסיקו להגיד שטויות, מכבי הייתה הרבה יותר טובה והגיעו לה 3 נקודות, אשדוד לא הייתה במשחק עד הטעות של שטראובר. עד כמה אפשר להיות עיוורים...
אני לא ראיתי את המשחק לכן רק אסתפק בלהגיד דבר אחד. מאד קל לעזור לגדולות, בשבת קיבלה מכבי חיפה פנדל די מפוקפק ואתמול השופט נמנע ממה שהבנתי לתת לאשדוד פנדל שני. שכל החבר'ה בירוק, צהוב כחול ואדום יהיו כנים, השופטים עוזרים לגדולות מול הקטנות. עומר, אפילו אם מכבי ת"א בעטה 10 כדורים לקורה, אם היה פנדל שני אז אשדוד קופחה. אני למשל לא מבין למה מכבי ת"א לא סגרה לגמרי את המשחק? כמו שאוהדי מכבי חיפה ביקורתיים כלפי הקבוצה שלהם כך אני מקווה שאוהדי מכבי ת"א יכולים לעשות אותו דבר.