כל הבית של הפועל כולל עם פתיחת עונה פשוט מבזה. אני דווקא חושב שאם ההפסד לק"ש נבע מזלזול ודווקא נגד ליון הם יבואו בשיא המוטיבציה אז יש להם סיכוי.
כרגיל שחר כמה צעדים לפני כולם. אבל רק אני לא מבין איך הוא ישתלב אצלכם שיש לכם כישרונות בתפקידים הקדמיים כמו ורד, גולסה וגאדיר וגם את רפאלוב וקטן. מה שכן קישור קדמי של ורד-גולסה-אלרואי יכול להיות קטלני מאוד ושלושתם עוד ילדים.
קודם כל קטן עם הפציעה שיש לו, לא יכול להציג רמה גבוהה לאורך זמן וזה מגביל אותו, שנית, ראינו כבר כמו במקרה של ארבייטמן, שעונה אחת טובה או מצוינת יכולה להוציא שחקן לחו"ל וזה יכול לעבוד גם במקרה של רפאלוב, אם הוא יתמיד ביכולת מאתמול וישפר את הכושר הגופני שלו.
לקראת המשחק מחר מול אשדוד, סטרול יחזור להרכב על חשבונו של ניסו קפילוטו. גל אלברמן ימתין על הספסל, כאשר דור מלול ומאור בוזגלו שמציגים במשחקים האחרונים יכולת טובה מאוד, ימשיכו לפתוח בהרכב. האריס מדוניאנין שלא היה בסגל במשחק האחרון בגביע הטוטו בגלל קלקול קיבה צפוי לחזור ישר להרכב. רנגלוב ימתין גם הוא על הספסל ובמקומו ישחק אלירן עטר שמציג יכולת גבוהה במשחקים האחרונים.
גם עם אלירן עטר הוא היה כמה צעדים לפני כולם וכולנו יודעים איפה הוא משחק היום... יעקב שחר לא בכמה צעדים לפני כולם ולא נעליים זה כולה ידיעת ספין, בתאכלס אין שום הצעה על אלרואי כהן ותאמין לי שאם יהיה פייט בין מכבי לבין חיפה על השחקן, בוא נגיד את זה ככה, אם מכבי תיקח אליפות, אתה יודע שהוא יחתום במכבי...
אה, ככה זה הולך? עם ההיגיון שלך אתה לא תגיע רחוק עומר. בכל אופן, למרות שהוא מוכשר מאוד והוכיח זאת, מקווה שלא יבוא אלינו. אני מעדיף שנפתח שחקנים מהנוער וכשאני אומר לפתח אני מתכוון לתת להם דקות בקבוצה הבוגרת ולא להשאיל אותם לקבוצות שוליים כדי שיקבלו דקות, אחרת הם עלולים להיעלם.
הוא ראה איך הוא משחק בעונה שעברה והחליט לוותר על אכזבת העונה. לפי כל הסימנים עטר הולך להיות שחקן ספסל, אז שיהיה לו בהצלחה.
חחחחח לא שכזה איכפת לי, כי הפועל השנה כנראה לא תרוץ לאליפות אבל איך שוב קורה שחיפה נהנית מפנדלים מפוקפקים?! אלוהים, אין לזה סוף אה?
אז אחרי צפיה בכל התקצירים: איזה שלושער ענק של עמאשה והשער השלישי בכלל ענק, אני זוכר לפני 6 שנים הוא סומן כהבטחה גדולה מאז נעלם והנה נראה שהוא חוזר למרכז הבמה ובינתיים הוא מלך השערים של הליגה, אלרואי כהן עם שני בישולים גדולים ונראה שחקן מאוד מוכשר שיודע למסור שצריך ועד עכשיו הוא ועמאשה הם הלהיט של הליגה. הפועל מצידה עם הגנה זוועתית, דה-סילבה צריך לקבל כמה משחקים בחוץ על הדריכה באדריאן רוצ'ט. עידן ורד עם עוד בישול גדול ונתן עוד מסירה יפה לגאדיר שהחמיץ, גולסה בדיחסה, ורד זה השחקן שצריך לנהל את המשחק של חיפה. גלבאן עם צמד שערים יפים מאוד ויכל לתת עוד אחד אחרי שהשכיב את מיימון שעד עכשיו מחפש אותו. הפנדל גבולי מאוד כמו שמישהו אמר כאן זה כמו הפנדל שנשרק ובוטל על זנדברג לפני שנתיים בטדי, השופט היה הכי קרוב אז נלך איתו. דאריו זאהורה החלוץ הזר של בני סכנין עם הצדעת מועל יד לאחר השער שהבקיע, ההתאחדות צריכה לטפל בזה, גועל נפש.
את האיש צריך מיד לשים על מטוס בחזרה לארצו. ראיתי עכשיו את המקרה בערוץ הספורט ולא ברור לי איך התקשורת לא עושה מזה עניין. אפילו אם יגיד שזה לא היה 'הייל היטלר' אמיתי התנועה מאד מאד דומה. הבחור צריך להבין איפה באיזו מדינה הוא משחק...אני מצפה שההתאחדות תעשה משהו נגד האיש הזה, ומהר.
לא זכור לי מחזור כל כך פורה בשערים, כל זאת כאשר נותר עוד משחק. שכן יירבו מחזורים כאלה. מוקדם הערב ניצחה הפועל ר"ג בקרב תחתית חשוב את הפועל עכו 3:2, שני בולגרים הבקיעו לרמת גנים (טלקייסקי וצמד של ביבישקוב), רועי דיין איזן פעמיים לזכות עכו.
האמת שבנפיקה מאז הניצחון על הפועל השלימה 3 נצחונות רצופים בליגה, שהעלו אותה למקום החמישי בטבלה... האם הפועל תוציא את ליון מהמשבר? --- אחרי הניצחון של הפןעל ר"ג...אין יותר מינוס בליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בני סכנין מקום אחרון בגלל הפרש שערים מעליה הפועל ר"ג ומעליה הפועל פ"ת... מחר יעודכן העמוד, אף על פי שהוא די מוכן לעידכון.