מחזור 4 בליגת העל: החיפאיות מנצחות את התל אביביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏20/9/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשזה קשור לקבוצות הישראליות אין הבדל. שתיהן עומדות בעומס שתיהן משחקות מול קבוצות שיותר חזקות מהן ובשתיהן הן אנדרדוגיות מובהקות. אלישע כאילו ניסה להראות שמכבי חיפה עליונה יותר על הפועל כי היא משחקת בצ'מפיונס ליג, הוא שכח רק שהפועל שיחקה ביום חמישי והשחקנים שלו ביום שלישי ושלו יש סגל הרבה יותר עמוק משל הפועל ושהשופט קיפח את הפועל במצב קריטי במשחק ושהוא מאמן בונקריסט ופחדן יותר מגוטמן!!!! שלא יבלבל בביצים שיתרכז בקבוצה שלו נטו ויסתום ת'פה, מצדי שלא יתראיין כל העונה ויענה על המגרש, שלא יבוא אחרי משחקים וימציא תירוצים או ינסה לעקוץ אחרים על הבדלים בין הליגות של הצ'מפיונס והאירופה ליג. אז נכון יותר בכירות משחקות בצ'מפיונס, אז מה, זה אומר שבאירופה ליג חיפה היתה מגיע לשלבים המאוחרים? כנראה שהיא היתה מגיעה לבתים לא מעבר.

2. אפי 19 Member

אין ספק שאלישע פחדן, בגלל זה הוא לא נותן לשחקנים צעירים לשחק.
    בניגוד לאבי נימני שמאמין בצעירים ולא משתף אותם רק במשחקי גביע הטוטו.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה קשור לפחדן בדיוק? זה הסגל שיש לאבי נמני כמו שזה הסגל שיש לאלישע, את מי אתה רוצה שהוא יעלה במקום גולסה וגאדיר?! את ארבייטמן? שאני לא זוכר מתי הוא השלים 90 דקות טובות? את רפאלוב שלא עושה שום דבר חיובי כבר שנתיים?

זה מראה אם הוא פחדן או לא? סתכל על כל השנה שעברה אלישע מאמן פחדן וכל פעם שחיפה הובילה הוא הוציא קשר התקפי ושם קשר אחורי/בלם והוציא חלוץ (בפעמים הבודדות כששיחק עם 2 חלוצים) ושם קשר אחורי בשביל לשמור על תוצאה (ואני לא מדבר על משחקים מול הגדולות...)

ונגד הפועל הוא יצא פחדן אחושרמוטה עם החילוף של כיאל שהכניס אותו במקום דאבלשווילי, ואם הפועל לא מהמרת על התקפה נטו ומשחקת עם שלושה חלוצים והרכב סופר התקפי חיפה גם לא מגיעה ל-60 אחוז מהמתפרצות שהיא בזבזה בהחמצות שלומיאליות מול אניימה.

4. קטלוני Member

בקשר למכבי ת"א ונמני,הוא הפסיד את המשחק הזה לדעתי כשהוא ויתר על ישראלביץ' בשביל להכניס חלוץ נוסף,ובכך למעשה נתן את השליטה במרכז הזה להפועל חיפה שהייתה עם אבוקרט המצוין,דורה וגרזיץ' שתפסו יום טוב גם כן.

אני אישית הייתי בהלם ב3:0.רק שנה שעברה שיחקנו נגד הרצליה,בני לוד,רמה"ש,קריית אתא.והנה אני פוגש את מכבי ת"א,ועוד מוביל 3:0?באמת שהייתי בשוק פשוט.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין למה אוהדי הפועל ב"ש רוצים לפטר את עזורי כבר במחזור הרביעי, ואם הוא ילך את מי תביאו את קאפלו?
    הקהל הכי תובעני בארץ, נכון זאת לא הפתיחה הכי טובה שיש אבל צריך לזכור שב"ש היא עולה חדשה עם המון שחקנים חדשים בהרכב(קאלה, 2 הבלמים, מסיקה, שן, רביבו, אסולין) וצריך לתת להם זמן להתחבר.
    עזורי מאמן מצוין ואני מקווה שביום מן הימים הוא יגיע לעמדת המאמן בבית"ר, כי מגיע לו, אם בשבוע הבא תנצחו אותנו בוסרמיל פתאום הוא יהיה מאמן גדול בעיניכם?

שהגעתי לטדי השיחה המרכזית בין כל האוהדים הייתה על ה0-3(שהפך ל1-3 בהמשך) של הפועל חיפה על מכבי ת"א, אני אמנם צפיתי שהפועל חיפה תנצח אבל לא בצורה כל-כך מוחצת.
    מכבי ת"א היא עדיין קבוצה מאוד פרווה, אין בה אף שחקן מלהיב, בוזגלו בחוץ ודור מלול לא משחק כמעט, הננס אולי יכל להוסיף קצת רוע למכבי ת"א אבל לבד הוא לא יכול לקחת קבוצה כמו מכבי ת"א עך הגב.

6. Igi Member

זה כאילו שברגע שהמושג מכבי חיפה עולה לך לראש, נפרץ מן מחסום כזה של שטויות. פעם ראשונה בחיי שאני רואה אוהד מכבי ת"א ששונא את מכבי חיפה יותר מהפועל.
    התסכול שיצא בהודעות האחרונות על אלישע אפילו לא שווה תגובה מרוב שהוא דמגוגי וחסר קשר למציאות,
    אבל רק על דבר קטן שכן היה שווה שם איזכור- אני זוכר שבמהלך המשחק האחרון של חיפה כמו תמיד במשחקים שלה זיינת תשכל על אלישע וה"חילוף הבונקריסטי שלו" ולמרות שכל המדינה ראתה כיצד מכבי חיפה שיתקה את הפועל ת"א בזכות אותו חילוף(והחילוף של שלומי 10 דקות אחרי זה) ועד כמה דומיננטי היה כיאל במרכז השדה במחצית השניה, אתה כמובן עדיין ממשיך בשלך. החילוף הזה עובדתית עשה רק טוב לחיפה. תלמד להודות בטעויות, לא יזיק.
    ובקשר ל"עקיצונת" - למרות שלא רואים את זה מההודעות שלך על חיפה, אני רק מניח שאתה לא רואה כדורגל שנתיים ואתה אמור ללמוד שבספורט הזה לא שופטים עפ"י משחק אחד. לא קבוצות(ע"ע זלצבורג) ובטח שלא מפעלים... ליגה האירופית זה הישג יפה, אבל כמו שאלישע אמר, אין מה להשוות את הקושי במפעל עצמו לליגת האלופות.

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/09
  7. Don Joan Roman Member

גם בעונה שעברה אמרתם על גיא לוי שכל קשר בינו לענף מקרי בהחלט, אתם הקהל הכי קשה והכי כפוי טובה בליגה, תתנו לגיא עזורי זמן, עברו רק ארבעה מחזורים ולקבוצה עם הגנה חדשה וקישור חדש לוקח זמן להתחבר, כדורגל זה לא הוקוס-פוקוס, אם עזורי נכשל או הצליח נוכל לדעת עוד חודש עד חודשיים, אם עד אז עזורי לא יצליח לייצב את הקבוצה, להביא אותה למספר ניצחונות ולמיקום טוב אולי יהיה מקום לשקול את החלפתו, עכשיו בשלב כ"כ מוקדם של העונה זה יגרום לכם רק הרס וחבל כי הפועל ב"ש מוסיפה המון לליגת העל, סבלנות זו מילת המפתח.

בנוגע למשחק שלנו: היריבה ניסתה לעשות חיים קשים, מההתחלה הם נכנסו באמא של שחקני בית"ר, פעם זה בקוביק, פעם זה באבירם ופעם זה בבן שושן ובאמת שהתחלתי להיזכר באייל לחמן והשיטות הבזויות שלו לכיסוח שחקנים יריבים אבל עד מהרה בית"ר ירושלים החלה להניע כדור מהר יותר ולפ"ת לא הייתה יכולת יותר לכסח,ף הקצב היה להם מהיר מדיי וגם ההרחקה של טל לא שינתה את המגמה, ה3:0 לא משקף כי היה צריך להיגמר בשישיה לפחות לטובת בית"ר 7-1 היה משקף.

8. קטלוני Member

סבלנות?ב"ש?אם תבדוק לאורך השנים אז תראה שכל מטרה שהציבו אנשי ב"ש שהיא לא כאן ועכשיו לא התקבלה אצל האוהדים של ב"ש.
    חוץ מלופא קדוש,כל מאמן שהגיע לב"ש קיבל שריקות בוז וקריאות להתפטרותו,גם אחרי 3-4 מחזורים.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אפשר להבין את האוהדים (ואני לא מצדיק אותם, כי סבלנות זה שם המשחק בכדורגל),
    אלפי אוהדים שבאים לתמוך בקבוצה ומקבלים יריקה לפרצוף. כן באשמת המאמן/ לא באשמת המאמן, כל זה לא רלוונטי, הרי ידוע שכל האשמה בסופו של דבר נופלת על המאמן (אלא אם כן קוראים לך אבי נימני), כך שההתנהגות שלהם לא מוצדקת אך בהחלט מובנת, הקהל בבירת הנגב צמא להצלחות וכל פעם מתאכזבים מחדש.

10. שגיא Guest

טוב, קצת לגבי המחזור שעבר עלינו:

בית"ר ירושלים חוזרת לעניינים. אמנם מול קבוצת הילדים של הפועל פתח תקווה אבל היא בהחלט נראתה טוב. ברק יצחקי נכנס לעניינים ואתמול עשה ככל העולה על רוחו וגם זה כשהוא רחוק משיאו. השער שהוא כבש זה פשוט שער ענק. כבר בהנפת הרגל שלו הייתה לי תחושה שהכדור הולך לרשת. מהלך מבריק של השחקן הישראלי הכי טוב בליגה כנראה. על עידן טל כבר דיברתי, הוא ממשיך לטעון שזה לא היה מכוון וזה אפילו עוד יותר מפריע לי מהמקרה עצמו. לפחות שיודה בזה. אפס.

מכבי נתניה מתפוררת לאט לאט. אני חושב שגם האוהדים האופטימיים של הקבוצה (אבירם?) כבר הבינו שנתניה במצבה הנוכחי היא שבר כלי, קבוצה מפורקת עם בעיות משמעת ובעיות אמון קשות מאוד. גם בתוך השחקנים עצמם בעיקר ביחס בין השחקנים לבעלים. העברת סרט הקפטן לשחקן אחר ללא שום סיבה (זעזוע? תפטר את המאמן, תשחרר שחקנים) היא מהלך בזוי ביסודו. בטח ובטח בלי שהקפטן הנוכחי יעשה משהו שיצדיק לקחת ממנו את הסרט. ליאמר יהיה הרבה זמן ביום כיפור לחשוב על הקבוצה שלו ולאן היא הולכת. מדברים עכשיו על ראובן עטר ומצד שני על החסכנות של יאמר שתמנע ממנו להגיע.

בני יהודה ממשיכה לעשות את שלה בשקט. לוזון מטפל בבעיות משמעת שצצות בקבוצה שלו בצורה מצויינת (אלי ביטון מחוץ לסגל) ומבלי שזה יעשה רעש והקבוצה ממשיכה לנצח ובינתיים נראית טוב מאוד. המבחן האמיתי של הקבוצה יהיה במשחקים מול הגדולות, שם נוכל לראות האם הקבוצה אכן שינתה משהו בראש שלה והאם היא באמת יכולה להאבק בצמרת הגבוהה.

אחרי המחזור הזה סופסוף כל הקבוצות אספו נקודות.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני נאלץ לצאת נגד הקהל של באר שבע הפעם,אי אפשר כל פעם לשרוק למאמן בוז,בטח לא אחרי 4 מחזורים שעם כל הכבוד באר שבע לא הפסידו בכל ה-4.
    צריך לתת לעזורי זמן,יש לו קבוצה חדשה,מקום חדש,הרבה שחקנים חדשים,לוקח להם זמן להתחבר ואם באר שבע לא רוצה לאבד עונה כמו מכבי שנה שעברה אז הקהל צריך לתמוך בקבוצה ובמאמן,סך הכל ההפסד לפתח תקווה הוא מן הסתם מעצבן ולא נעים אבל צריך לבלוע את זה ולתת למאמן את הזמן לעשות את שלו.

שגיא,משהו קטנטן,הביטון שהושעה בבני יהודה היה משה ביטון,אלי ביטון הושעה מליגת העל עקב חוסר יכולת :)

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובה יפה של עזורי:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=66112&lang=HE

גם אחרי משחקי גביע הטוטו קראו לפטר אותו אפילו כאן, בסך-הכל עדיין הפועל ב"ש מועמדת טובה להגיע לפלייאוף העליון, הם לא ירדו לא ליגה וגם לא יגיעו לפלייאוף התחתון.
    שבוע הבא אנחנו פוגשים אותם בוסרמיל, מבחינה שחקנים הם לא קבוצה שאני חושש ממנה אבל עדיין הם במצב לא טוב ויכולים ל"התפוצץ" עלינו.

13. Number 8 Member

הוא לא ויתר על ג'יזרמו בשביל חלוץ נוסף אלא הוא העדיף לתת לקומאץ את המקום בהרכב על פני ג'יזרמו, שהוא השחקן הכי טוב שלנו בעונה, נלחם על כל כדור, רץ בלי הפסקה, פשוט ענק, וזה למעשה מה שתקע את הכל מההתחלה, במיוחד שקומאץ לא עשה הרבה, לא בהגנה ובטח שלא בהתקפה.

נמני הבין את הטעות שלו והכניס את ג'יזרמו ויבוריאן בתחילת המחצית השנייה, אגב מגיע לו שאפו על כך שהבין את הטעות שלו ותיקן אותה כמה שיותר מהר ולא הלך עם האגו והראש בקיר כמו שמאמנים אחרים עושים, שני החילופים תרמו מאוד ונכנסנו מצויין למחצית השנייה, חיפה לא עברה את החצי במשך הרבע השעה האחרונה אבל אז פתאום הגיע השער משום מקום וזה כבר גמר אותנו.

נמני צריך לדעת שהרכב מנצח לא מחליפים.

14. אלי מתחן Member

ראיתי קצת את המשחק של ב"ש, והאמת שהם נראים יותר מדי דומים לבית"ר של אוחנה ופניג'ל. אותו חלוץ שמסוגל לעשות גול מכלום, והורס כל ניסיון של הקבוצה לעשות משהו אחר. מגינים חלשים, הגנה בינונית, קישור אחורי שלא מסוגל להניע את הכדור וקישור התקפי שיותר מדי מסתמך על הברקות ופחות על משחק קבוצתי.
    לכן לא מפתיע שב"ש קיבלה בראש עד עכשיו בפ"ת ומול הפועל, קבוצות שאוכלות לארוחת בוקר קבוצות נאיביות כאלה. והאמת שהאשמה על עזורי היא בעיקר בבניית קבוצה, אסולין ודוד רביבו הם בדיוק הדוגמא לשחקנים שלא יכולים להוביל קבוצה למעלה, את התפוקה שלהם הם יתנו אבל יורידו לכל הקבוצה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עזורי אשם פה חד וחלק.

איך אפשר לומר על מאמן שהוא מצויין, אם הוא מחתים 2 זרים על חוזה מחייב ומחליט לשחרר אותם הרבה הרבה לפני המחזור הראשון? ומסיבות מקצועיות בלבד!!

מאמן כזה לא יכול להיות מצויין בשום פלנטה, גם לא בפלנטה של כל מיני יפי נפש, מאמן כזה הוא סמל לחובבניות.

גיא עזורי לקח את הכסף של אלונה וביזבז אותו כמו אידיוט.