מחזור 4 בליגת האלופות: יובה כובשת את הברנבאו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏4/11/08.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון , תודה על התיקון.

היום פורסם סגל נבחרת ארגנטינה לידידות מול סקוטלנד תחת הדרכתו של מראדונה , ליסאנדרו "ליצ'ה" לופס בסגל כמו גם חברו לפורטו לוצ'ו גונסאלס , אני מקווה שזה יתן להם דחיפה להוכיח את עצמם הערב כי עכשיו שיש מאמן חדש לנבחרת הסיכויים להשתלב נפתחים מחדש (נוגע בעיקר לליצ'ה של קיבל הזדמנויות כמו שהגיע לו).

פורטו נראית רע העונה (גם בחלק מהנצחונות) וקשה לי לראות אותה מתרוממת תחת הדרכתו של המאמן הזה אבל אני מקווה להבלחה חד פעמית הערב של השחקנים , כי כישרון יש להם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/11/08
  2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי יש הרגש רעה,כאילו נבוא לא מספיק מוכנים,וריאל תתפוצץ עלינו...

3. Addlcted Member

הציפייה שלי לקראת המשחקים היום:

סלטיק - מאן יונייטד - יהיה חם בסלטיק פארק, נקאמורה יהווה איום גדול בצד השמאלי של היונייטד ויעשה כאב ראש גדול לאברה, למרות זאת קשה לי להאמין שהכדור ירבה להגיע אליו בעיקר בגלל ההחזקה והשמירה הטובה בכדור של היונייטד, סלטיק תנסה לצאת למתפרצות דרך כדורים ארוכים שלטעמי לא תשא פירות עם ההגנה החזקה והמהירה של היונייטד, בנוסף לזאת סלטיק לא הרשימה במיוחד במשחקים האירופאיים האחרונים שלה וסיכוייה לעלות קלושים.
    ההימור שלי? 2-0 ליונייטד בלי הרבה הזדמנויות.

בוריסוב - זניט - אחרי הציפיות הגדולות מזניט אחרי הניצחון על היונייטד בסופר קאפ, היא אכזבה אותנו בתצוגות נפל בליגת האלופות, בוריסוב לעומת זאת מפתיעה בתיקו דרמטי מול יובנטוס במחזור השני ותיקו מול זניט ברוסיה. גם במשחק הזה ינסה דני אלבס לסלול את דרכה של זניט לניצחון באירופה, אך למרות ההבדלים הדרסטים ביכולת בין הקבוצות הלחימה והנחישות של שחקני בוריסוב יכולים להכריע את המשחק כאן.
    ההימור שלי? תיקו רב שערים (1-1, 2-2).

אלבורג - ויאריאל - אלבורג מגיעה אחרי שהושפלה לפני שבועיים בספרד מול ויאריאל, גם הם כמו סלטיק מגיעים ללא כל סיכוי לעלות לשלב הבא והמלחמה האמיתית היא על גביע אופ"א, ויאריאל לעומת זאת מגיעה עם הראש בעננים אחרי שבוע שנתנה רביעייה לאתלטיק ושישיה לאלבורג.
    ההימור שלי? ויאריאל תתקשה ותנצח 1-0 קטן.

פיורנטינה - באיירן מינכן - במחזור הקודם חיררה באירן את הרשת של פיורנטינה, אך הפעם זה לא יהיה כל כך פשוט שבאיירן תשחק בפירנצה, המבצר של פיורנטינה בה עוד לא הפסידה העונה.
    לעומת זאת באירן מגיעים עם מומנטום גדול מהליגה, ואחרי ניצחון בשבוע שעבר מול פיורנטינה באליאנס ארנה, אני חושב שבמשחק הזה 2 הקבוצות ישחקו התקפי ויפה אך זה לא יספיק לאף אחת מהקבוצות.
    הימור שלי? תיקו מרובה שיערים.

ליון - סטיאווה - לפני שבועיים היה מאוד קשה לליון להגיע למצבים בטוחים, היא נראתה רע בתחילת המשחק אבל התאשתה במחצית השניה, הפעם אני מאמין שזה לא יקרה, סטיאווה תחפש להסתגר בחלק שלה ותהיה עסוקה בעיקר לעצור את בנזמה וחבריו, עם כל הכבוד, סטאד דה ז'רלאנד זה לא ג'נציה, פה עם האוהדים של ליון יהיה מאוד קשה לסטיאווה להשאר אדישים, לטעמי בשלב כולשהו הם ישברו.
    הימור שלי? 3-0 מוחץ של ליון.

ארסנל - פנר - ארסנל מגיעה אחרי הפסד משפיל לסטוק סיטי בליגה, אבל לעומת זאת לפני שבועיים הראתה לפנר איך משחקים כדורגל, כאן אי אפשר לדעת איך נקבל את ארסנל, והשאלה האמיתית, איך פנר תבחר לשחק, אם היא תחבר תשחק פיזי ואגרסיבי, לשחקני ארסנל יהיה קשה מאוד לשחק כמו שהיה אפשר לראות מול סטוק, לעומת זאת אם תבחר לשחק בצורה רכרוכית, ארסנל תשלוט במשחק בצורה טוטאלית ואני מאמין שנראה פה הרבה שערים.
    הימור שלי? 2-0 ארסנל.

דינמו קייב - פורטו - פה קשה לקבוע מי באמת ראוי לניצחון, אני מאמין שהפורטוגלים יתקשו באוקראינה בגלל המזג האוויר ויתקשו להניע כדור, לעומת זאת האוקראינים מגיעים למשחק כאשר כל השערים שלהם באירופה מגיעים ממצבים נייחים.
    ההימור שלי? 1-0 קטן לפורטו.

ריאל - יובה - משחק קשה מאוד מחכה ליובה, אחרי הניצחון בשבוע שעבר על ריאל, המנדרילים לא ישארו חייבים וינסו להחזיר להם בברנבאו, יובנטוס לעומתם מגיעים בעמדת ביטחון, שהעליה לשמינית מובטחת כמעט בוודאות, ריאל תנסה ללחוץ, יובה תנסה להסתגר, למרות המחסור בשחקנים יצירתיים במערכה של ריאל מדריד אני מאמין שהיא תמצא פירצה בהגנה האיטלקית וריאל תחזיר את הכבוד שנלקח ממנה לפני שבועיים ע"י הנסיך.
    הימור שלי? 2-1 לריאל.

זה מה שאני חושב שיקרה היום בליגת האלופות.

4. yonmu Member

נו באמת. יש סיבה שהתחילתי ב"אני לא סתם מנסה להוציא את ג'רארדצדיק". פשוט קשה לי להאמין שזה סוג ההתחזות שהוא היה בוחר בו. אם הוא היה רוצה להתחזות היו לו הזדממנויות טובות ואמינות הרבה יותר, והוא לא היה צריך לעשות את 'ההצגה' הזאת. מה, הוא באמת חשב שאיזשהוא שופט יקנה את ההצגה הזאת? (ועזבו את זה שהוא כן קנה את ההצגה, שזה הזוי לכשלעצמו).

5. y56kh Member

אני מפחד אנשים
    דל-פירו מוכיח שוב ושוב את מה שמפחיד אותי ומצדיק את חששותי
    שדל-פירו יפרוש, יהיה יובנטוס?

אבל נתיים יש דל-פירו ברוך השם ויובנטוס בנתיים מצליחה לצאת מהברוך של תחילת העונה (עם 4 ניצחונות רצופים כולל אחד על רומא ועוד אחד בדרבי).

מקדונלד מעלה את סלטיק ליתרון שסביר מאוד להניח שזמני
    כנ"ל לגבי פירון נגד בייראן

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/08
  6. Raulito Madridista

השלב של הכעס והתיסכול כבר עבר ממזמן, עכשיו זה פשוט עצב, עצוב לראות את הקבוצה משחקת ככה. כולם כבויים, חסרי ביטחון, כאילו הכל נגמר. מניעים את הכדור ללא תכלית וללא מטרה, הכל שקוף ואיטי. יש עוד כל-כך הרבה זמן, אבל השחקנים פשוט לא מאמינים בעצמם, במצב הנוכחי של הקבוצה אני קונה גם תיקו. ההגנה שלנו הייתה פשוט שערורייה בשער של דל-פיירו, איך מפנים לו כל-כך הרבה שטח לעזאזל? ועוד שחקן כמו קנבארו שבאמת מכיר אותו מצויין. ראמוס של שנה שעברה היה מבקיע את ההזדמנות שהייתה לו. אני חייב לציין שהוא גם חוזר להגנה נורא לאט, הוא עושה את כל החורים בניגוד למרסלו שהוא בסדר בינתיים. כל השחקנים בורחים מהכדור פרט לגוטי, היחיד שבאמת מנסה וגם מסר כדור עומק אדיר לדרנטה שהוא פשוט טיפש, למה הוא לא מסר לואן ניסטלרוי בנגיעה האחרונה?; כשראיתי שדרנטה פתח בהרכב אז התאכזבתי. את הצ'אנס שלו הוא צריך לקבל, אבל לא במשחק כזה נגד קבוצה ברמה הזו, כאשר צריך גם קצת שכל. דרנטה הרים כל-כך הרבה כדורים גרועים, הוא לא עוזר למרסלו בחלק האחורי והמשחק הזה פשוט גדול עליו. אולי בעתיד, ואולי לא. לא משנה כמה ננסה לשמור על רובן, ההולנדי ייפצע, ותמיד במשחקים הקריטים, כמו בגומלין נגד רומא בשנה שעברה, בקלאסיקו הראשון אשתקד וגם נגד שאר קבוצות הצמרת. העיקר שלמשחקים הלא חשובים הוא כשיר. בכל אופן, שוסטר חייב להגיב והיגואין חייב להיכנס, לא ואן דר וארט.

7. אבו Member

מחצית מתסכלת, כמה מצבים צריך להגיע בשביל לכבוש כבר? החמצות מזעזעות של כל הקבוצה. עד דקה 30 שליטה מוחלטת, אבל ברבע שעה האחרונה התסכול מתחיל לדבר ואפילו ססק מוסר מסירות ליריב.

ראמזי נראה טוב, גם רובין. בנדטנר- חלש מאוד.

8. פירנצה Member

תזכיר לי מה התקפי במערך הזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

http://img201.imageshack.us/img201/2443/cheatwr0.Xxx

10. פירנצה Member

פשוט לא ייאמן!דל פיירו לא נגמר,שחקן ענק פשוט משתבח עם השנים.

11. NUOVA GUARDIA Member

ללא ספק, דל פיירו אחד החלוצים הטובים כיום בעולם.
    החוכמת משחק שלו בגיל הזה, פשוט יכולת פנומנלית.

12. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה כל האנשים שטענו שיובה אפילו לא תעלה לשלב הנוקאאוט? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

14. פירנצה Member

כרגיל אנחנו משלמים על המצבים שאנחנו לא מנצלים ומקבלים שער שטותי בגלל חוסר העירנות של
    דאיינלי.
    התוצאה כנראה סוגרת את הגולל על הסיכויים לעלות לשלב הבא וכנראה שנצטרך להסתפק באופ"א http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx .

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משחק מתסכל הערב בסלטיק פארק, אבל עם הגול של גיגס והתיקו בדנמרק הדברים נראים טוב מבחינתנו. מחצית ראשונה חלשה מאוד, סלטיק פתחו בטירוף ואחרי הגול לקח לנו הרבה זמן להתאפס על עצמנו. המחצית השנייה-טובה בהרבה, שליטה שלנו אבל בעיקר הגבהות ובעיטות מרחוק שלא הביאו הרבה. למרבה המזל הצלחנו לגרד גול, ההחמצה של ברבאטוב בסוף השאירה טעם לא טוב בפה-אבל כמו שאמרתי, המצב עדיין טוב עבורנו.

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/08