הנה אחד שראה את זה מקרוב ויכול לספר לכם על מה אנחנו בוכים בנוגע לז'ינו. תספר , תספר להם יחי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אין לך מושג כמה אני שמח בשביל טלסניקוב אני חולה על האיש הזה. בבית"ר כשהוא רצה לבעוט בעיטות התחננתי שלא יבעט כי תמיד הוא היה בועט בגובה של 6 מטר מעל השער . אני מאד שמח בשבילו והלוואי שהוא יצליח בהפועל ירושלים. אגב לא יצא לי להגיב על המינוי של שייע -מאמן טוב שיכול לעשות פלאים בהפועל ירושלים,הלוואי שהפועל ירושלים תעלה ליגה ואז הדרבי הירושלמי יחזור (אני מתגעגע ל-9 נק' מובטחות מראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) ואגב הכח ,כרגע ,חשוב להדגיש שכרגע הם ניראים מצויין ,כבשו 9 וספגו רק גול 1 בארבעה משחקים בעוד כל קבוצות הצמרת האחרון בקושי מנצחות ניראה בסוף העונה אם ההתעקשות של הכח על אורי היתה מוצדקת.
שייע המושיע מכה שנית ! האמת עם שייע אין לי בעיה,הוא מוטיבטור ,הוא מאמן טוב ,הוא מאד צבעוני,הוא חסר בליגת העל.
משחק טוב להפתעתי הרבה של הפועל אשקלון. ראשון לציון קבוצה חלשה מאוד שאני לא יודע איך היא השיגה נקודות העונה. גם קבוצות ב-10 שחקנים יכולות לנצח, וראשון התפרקה טוטאלית ויכלה לחטוף במחצית הראשונה עוד חמישייה. ועוד מקבוצה כל כך חלשה כמו הפועל אשקלון. אם הפועל אשקלון עכשיו במקום ה-5 זה מראה שהליגה גרועה אי פעם. ד"א- איפה אוהדי הפועל חיפה שזילזלו בנו ועכשיו מפרידים בינינו 7 מקומות כשהם במקום האחרון..?
לא שייע ולא נעליים. כל הקרדיט לניצחון הזה מגיע לצוות המקצועי שכולל את שלומי עמר(שאחרי 9 הפסדים מ-9 משחקים על הקווים של הפועל מנצח) ודודי זאדה. אני בכלל לא בטוח ששייע מכיר את השחקנים וראה משחק של הפועל ירושלים עד היום. כל מקרה עכשיו יש לו שבועיים ומבחן בכורה די קשה(על הנייר לפחות) - הפועל ב"ש בוסרמיל.
"למרות האוירה הקשה בהפועל חיפה מנסים לשדר היום עסקים כרגיל. רן בן שמעון ניהל אמש לאחר חצות שיחת טלפון ארוכה עם יואב כץ. בשיחה הסביר בן שמעון לכץ את מצבה הקריטי של הקבוצה ואת הצורך לבצע שינוי רציני במצבת השחקנים. מלבד אמיר טגה וארז ללוז שיצורפו לסגל הרחב מתכון בן שמעון להחתים עוד שני שחקנים ישראלים ברמה יותר גבוהה על מנת שישדרגו את רמת הקבוצה. התפקיד שבו עיקר הרצון של בן שמעון להתחזק הוא בעמדת הקשר ההתקפי לצידו של דודו אברהם. לדברי בן שמעון יש לו שני מועמדים בכירים להגיע לקבוצה, והם אף הביעו את רצונם לחתום בהפועל אולם הכל תלוי כעת באישור של יואב כץ. על מנת לפנות תקציב לרכש החדש מתכוון בין שמעון לשחרר שלושה שחקנים: ליסאסי המאכזב, נתן שקורי ואסי בוזגלו. לגבי שי דהאן קיימת התלבטות גדולה האם להחתימו. השחקן שמאכזב באימונים במיוחד במה שקשור לגישה שלו למשחק ולרמת הרצינות שהוא מגלה מעורר אצל ראשי הקבוצה שאלות לגבי כדאיות החתמתו. לעומת זאת המגעים עם מיכאל אניצ'יץ' יואצו ויעברו בימים הקרובים לפסים רלוונטים יותר. אניצ'יץ' שהסתכסך עם מאמן קבוצתו כוכב העבר של ביירן מינכן וורדר ברמן, ברונו לאבדיה לא נכלל בסגל קבוצתו למשחקה האחרון מול קבוצת המילואים של קייזרסלטורן. דמרשטט שהגיע למשחק מול קיזרסלטורן לאחר שני הפסדים רצופים (לקרלסואה ואופנהיים), ניצחה 0:1. גם בצד הכלכלי ישנם בעיות בדמרשטט זאת לאחר שהספונסר הראשי של הקבוצה הודיע כי הוא עוזב את הקבוצה, ובקבוצה הגרמנית העריכו כי הם יאלצו לשחרר מספר שחקנים. ביום שישי בלילה צילצל אניצ'יץ' לגורם בכיר בהפועל חיפה ועידכן אותו בהתפתחויות והסביר לו כי אם הפועל חיפה עדיין מענינת בו עכשיו זה הזמן לפעול. אניצ'יץ' שמע מאותו גורם כי בקבוצה רוצים אותו מאוד מאוד ומתכוונים לבנות את הקבוצה סביבו. אגב, שלושה אנשי עסקים אוהדי הקבוצה הבטיחו לבן שמעון כי הם יממנו מכיסם הפרטי את כל העליות הכרוכות בהבאתו של הקוסם המתולתל. ראשי בני סכנין פנו אמש לאנשי הפועל חיפה והציעו להם לקבל בחזרה את כפיר ליבוביץ' אבל התאכזבו לשמוע כי בחיפה אין עניין בשחקן." קרדיט ל"חץ האדום"
עוד פעם אניצ'יץ'? מה אני יגיד לך מזכיר לי את סיפור ליאור אסולין בעונה שעברה לפני החתימה בבית"ר. אם יש קבוצה שלא הייתי רוצה לקבל במחזור הבא זאת הפועל חיפה חיה פצועה, אבל בקריית אליעזר זה סיפור אחר לגמרי. למרות שבשנים האחרונות דווקא הולך לנו נגדם: ניצחון ענק 2-1 בעונת האליפות שלהם. בעונת וינטר ניצחנו אותם בקריית אליעזר 2-1 בסיבוב השלישי, ובסיבוב השני 1-1 משער של גוטי16. גם בעונת העלייה שלהם 03\04 ניצחנו אותם 4-2 בקריית אליעזר ו2-1 בהרצליה אחרי 10 משחקים שלהם ללא הפסד.
חי בן לולו קרוב לחזור לקבוצה שקורי ישוחרר אם חי יחזור אניציץ ב"ה ובלי עין הרע יצורף לקבוצה בחלון ההעברות בינואר שבו ליסאסי או יובלדיו ישוחררו 2 שחקנים ישראלים בעלי חוזה בקבוצה מליגת העל הביעו נכונות להצטרף, ורק מחכים לראות אם יהיה מימון מצד יואב כץ (חחחח) או מצד תרומות חיצוניות סתם השארות לשמות הם: קובי חסן, ראובן עובד, שלו מנשה, שאדי זבידאת וישראל זוויטי
נראה לי הגיוני ששאדי זבידאת יגיע להפועל חיפה. לופא קדוש אמר שהוא הולך לשחרר כמה שחקנים מהסגל של סכנין, וזבידאת לא הצליח לתפוס מקום בהרכב תחת קדוש. בכל מקרה, אם הוא יבוא הוא יהיה חיזוק טוב להפועל חיפה.