מחזור 38 ואחרון: אתלטיקו בליגת האלופות

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, May 30, 2009.

1. Andrei Kanchelskis Member

מה עם סלטה ויגו וריאל סוסיאדד הן לא בתמונת העלייה? כמה עצוב אם שתי המועדונים המפוארים הללו שעד לפני כמה עונות היו בצמרת הליגה הבכירה ימשיכו לשחק עוד עונה בליגה השנייה

2. riquelme1 Member

אתלטיקו ב3-0 על אלמריה, ומבטיחה את העפלה לליגת האלופות בעונה הבאה. פורלאן עם שער ועולה ל32 שערים(!).

כמה כיף לראות את ואלרון, שגם בגיל 34 מראה טץ' שאין להרבה שחקנים- מדהין.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

איזה אופי יש לנגרדו, רואים שהוא מהקנטרה של ריאל. לא מוותר הבחור, גם אחרי צהוב על התחזות. :aaa021:

4. hai80 Member

אתלטיקו רק מפרקים רק מנצחים יש צ'מפיונס! ברוך השם !!

5. riquelme1 Member

אתלטקו בצ'מפיון, ויאריאל ו-ולנסיה בליגה האירופית, כמו שצריך- מחר שאוסאסונה תשאר וגיחון תרד, והכול בסדר.

6. xavi6 Member

רק שריאל ישחקו כמו גברים והכל יהיה טוב.

7. קטלוני Member

עדיין לא הצלחתי להבין מה צבע החולצה של ברסה...

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כמו שתשאל מה צבע קבוצתך האהובה הפועל חיפה, הצבעים הם אדום וכחול ואתה עוד קורא לעצמך קטלוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

עריכה:

יצאתי טמבל, עכשיו רק אני רואה את השידור החוזר של המשחק של ברסה מול דפור, סליחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

Last edited by a moderator: May 31, 2009
  9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא , בטלויזיה זה נראה ורוד בתמונות כתום.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יששש !!!!

ליגת האלופות(רק לעבור את המוקדמות עכשיו)....

עכשיו אפשר להשתדרג בענק בהגנה ולהכין את הקבוצה לעונה הבאה...

מקווה שכבר בשבוע הבא יוחלט ויודיעו מי יהיה המאמן ושלא יהיה רק לשנה אחת.

11. riquelme1 Member

איזה גוללאסים אדירים של אגוארו ופורלאן, בכלל פורלאן שיפר העונה מאוד את רגל שמאל שלו, איזה טילים שיוצא לו משם.

12. Andrei Kanchelskis Member

כולה סיימתם מקום רביעי לא צריך להסתנוור יותר מדי,אם מקום רביעי גורם לכם(אוהדי אתלטיקו)לשמוח כמו אחרי זכייה באליפות מצבכם לא הכי טוב. הסגל שלכם אם היה מגלה קצת יותר יציבות היה יכול לסכן את ברצלונה במאבק על התואר או לסיים לפחות במקום השני, ההתקפה הייתה קטלנית ומרשימה אבל ההגנה אוי ההגנה זקוקה לחיזוקים ושינויים דחופים ואם זה יקרה בהחלט יהיה לכם סיכוי בעונה הבאה להאבק על האליפות.

בכל אופן אם ובלי הכרטיס לצ'מפיונסליג....עצוב שמועדון מפואר שכמוכם(אולי הכי מפואר בספרד למעט ריאל ובארסה) לא זוכה בתואר כלשהו(לפחות בגביע) כבר 13 עונות רצופות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

13. riquelme1 Member

נכון, אבל לפחות לאוהדים יש תקווה וסיבה להיות אופטימיים, אתלטיקו מסיימת שנתיים ברצף במקום שמוביל לליגת האלופות, תאמין לי שאחרי כול כך הרבה שנים שחורות(ואני מדבר על מאבקי תחתית וירידה לליגה השנייה), האוהדים בהחלט יכולים להיות אופטימים ושמחים. הכול מתחיל בהנהלה, מאנריקה סרזו גרסייה פטריץ', לאתלטיקו יש הנהלה יציבה וטובה, בניגוד לשניים קודמות עם חסוס חיל המנוח, יש לה קבוצה אדירה עם סגל שחקנים שיכול לרוץ לאליפות, עם קצת חיזוק בהגנה שהשתפרה מאוד דרך אגב מאז שאבל ראסינו נכנס לתפקיד.

אני רוצה שראסינו ימשיך גם בעונה הבאה, למרות שקצת סיכון.

- ראול גארסיה צריך להיות בנבחרת.

14. xavi6 Member

צריכים להיות שמחים? הם נאבקים על מקום רביעי אחרי שנים שהם נאבקו עליו, מתישהו צריך לעלות מדרגה. לא הגיע הזמן להאבק על מקום שני-שלישי? משקיעים כ"כ הרבה כספים במועדון הזה וברכשים, שיפגעו כבר עונה אחת כמו שצריך.

ראול גרסיה? או.קי, נגיד. במקום מי?

Last edited: May 31, 2009
  15. riquelme1 Member

סרחיו בוסקטס, למשל- כן אני יודע מה אתה חושב עכשיו, אבל גם אני יודע שלא ראית את ראול גארסיה יותר מ3-4 פעמיים העונה, אני עוקב אחרי השחקן הזה עוד מאוסאסונה, כיום הוא המנהיג הבלתי מעורר של אתלטיקו בקישור, והוא טוב יותר מבארחה בצעירותו. גם במקום סנה, שכבר בן 32 והעונה היה חלש מאוד.

גם חסוס נאבאס עדיף על קאזרולה, אלב זה כבר לדיון של הנבחרת.

אגב, אתלטיקו נאבקה על מקום שלישי העונה, היא סיימה בדיוק עם אותם נקודות כמו סביליה, אבל כולם יודעם העונה הית רק קבוצה אחת בליגה.
    שנים נאבקו על מקם בליגה האלופות? אתלטי נאבקה על ליגת האלופות רק לפני 3 שנים וסיימה במקום ה7, רק לפני שנתיים היא נאבקה באמת על מקום באלופות ומאז היא פעמיים גם הצליחה- אני מסכים שהמטרה הבאה היא לאבק לאליפות, אבל צריך הרבה מזל ורכש טוב ונכון.

Last edited: May 31, 2009