כל כך הגיע לנו הניצחון היום, מקווה שלא נצטער על זה שלא ניצחנו 2-0 ובפנימיים שיהיה לנו יתרון. זה תלוי בנו, בואו לא נדפוק את זה!!!
יש לאתלטיקו וולנסיה מזל גדול שסביליה לא ניצחה,כי עכשיו יש לה את דפורטיבו,וזה לא יהיה קל מולה. אני מקווה לראות את אתלטיקו בליגת האלופות,ולא במוקדמות,ככה שיצא לאתלטי טוב.
מספיק לסביליה נקודה בשני המשחקים שנותרו והם מבטיחים את המקום ה3 אם אנחנו נשארים מקום 4 עד סוף העונה כי הם ניצחו אותנו פעמיים 1-0 מסריח
אתה באמת רוצה שניכנס לטעויות שיפוט בשנתיים האחרונות במשחקים של אתלטיקו... גם אם יתנו לנו עוד 10 פנדלים שלא היו ולא נבראו וירחיקו ליריבה 5 שחקנים שאף אחד מהם לא מוצדק, זה לא קרוב בכלל למה שקורה במשחקים שלנו בשנתיים האחרונות
פאבלו! :aaa8: משחק מושלם ברגע האמת. במשחק הכי חשוב ועם בלם תירון לצידו. זה איש המשחק. בעצם, אטלטיקו שיחקה עם 2.5 בלמים כי פרניה קיבל הוראה לעזור לדומינגס. אבל הוא יותר קילקל, האמת. בקשר לפנדלים, קון לא מחפש אותם. אם הוא נפל, הייתה סיבה. אבל מאתמול יש לו את האישור שלי להתחזות במשחקי הליגה. כי גם השופט שכביכול היה לטובתינו רק הגדיל את החוב של השופטים לקון עם הצהוב על "התחזות". והייתה גם עבירה על אופה.
בלם טוב מי ששיחק לצידו של פאבלו , יש לו עתיד לילד נקווה שכבר שנה הבאה הוא יקבל יותר דקות במקום איזה כל מיני הייטינחה למיניהם אם עם פבלו והבלם השני ניצחנו 1-0 את ולנסיה כשהם בקושי מאיימים על השער שלנו זה רק אומר כמה הייטינחה ופראה מקלקלים ואני מבחינתי אם הייטינחה חוזר להרכב שיהיה בלם ואופאלושי מגן הוא שיחק פשוט מצוין כנראה שהוא צריך לשחק כמגן ולא כבלם.
זה אומר שוולנסיה די עזרה לנו. היא שיחקה מולינו עם חלוץ בודד ועם עגלות במרכז המגרש. RG ואסונסאו ממש עשו חיים.
אמנם מעט מאוחר, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם, לוויה?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://en.soccerclips.net/videos/man-utd-2...ions-party-time
בנאדם, הם ישבו בחדר אחרי המשחק וסתם ישבו. ראיתי את צ'לסי זוכה באיזה גביע, דרוגבה עשה שם סטרפטיז. אתה רואה את גרי נוויל אוכל לו חטיף ויושב במקומו, רוי גם יושב, טבז בוהה באוויר, אברה בשיחת נפש על הילד, פרגי בא לקשקש על אנדרסון, כולם יושבים בשקט בחדר הלבשה. תשמחו, תחגגו, הרגע לקחתם את התואר! הם מחכים לטקס בשביל לחגוג? נו באמת.