מחזור 36: ריאל מפסידה במדריגל. ברסה אלופת ספרד.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/5/09.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פדרו משתהה יותר מדי , הולך סתם עד לפינה.
    אני לא מבין ממה אתה מתרשם שאין ממה .

2. xavi6 Member

כולם משחקים בשביל הכושי, לשם שינוי זה לא להפך. ובכל זאת-כשפדרו לא רואה את אטו בסביבה, הוא עושה מהלכים יפים כ"כ. הייתה לו השתחררות אחת באמצע שהייתי בטוח שזה רונלדיניו. יש לבחור כישרון אדיר והוא מראה את זה, אם זה לא היה אטו ברחבה וזה היה משחק ראסמי-פדרו היה מסיים עם גול כבר.

3. אבו Member

הכל בסדר עם הסמואל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx מול יונייטד הוא יקבל מקסימום מצב אחד שקרוב למשהו מהמצבים שהוא קיבל היום, ושם הוא לא יוכל להרשות לעצמו לפספס ככה. הזוי.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומי שהכי סובל מזה זה בוז'אן שלא מקבקל כדורים , ונלחם כמו אריה.
    יאללה שיבואו החילופים כבר למה הילדים בספסל (ובסוף החילוף יהיה קייטה :/).

אגב , שימו לב לפאסיו הזה
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_363/foto_363681_CAS.Xxx

זה נראה כאילו אף פעם ברצלונה לא חגגה אליפות ולא קיבלה את הפאסיו הזה , וגם זה נראה יותר כמו פאסיו של עיתונאים מאשר שחקנים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/09
  5. riquelme1 Member

בארסה חייבת חלוץ חדש בעונה הבאה, אטו זה פשוט תופעה כול ההחמצות האלה, בחיים לא ראיתי אותו בכושר כזה גרוע, וכזה חוסר בטחון. גם נגד בילבאו הוא לא הפסיק להחמיץ, גם היום, מה יהיה נגד מנצ'סטר עם בלמים כמו פרדיננד וודיץ' שאתה מקבל הזדמנות וחצי כול המשחק? אין מה לעשות, אטו כבר לא ברמה הזאת, גם נגד צ'לסי הוא לא עשה כלום, ואפילו נגד ריאל היה השחקן הכי פחות טוב של בארסה ולא כבש בשיישיה.

הכול לא בסדר כבר למעלה מ-3 חודשיים, אטו בתקופה נוראה ואיומה אבל זה מגליד בגלל ההצלחות של בארסה, הלוואי שפורלאן יכבוש שלועשר היום ויעבור אותו, בושה שהוא יהיה מלך השערים של הליגה.

אחרי מה שראיתי היום, שחוראדו ישאר במאיורקה, אין לו מקום באתלטיקו.

6. riquelme1 Member

אפילו השופט רצה שהוא יכבוש, ונתן לו פנדל הכי הזוי שראיתי העונה- ועדיין הוא מחמיץ, אפס מאופס.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי אטו אטו.....
    אני מעריץ את בוז'אן , הילד הזה אחרי הפנדל בא ישר לתת מחמאות לז'פרן על הממהלך הגדול( אגב ז'פרן הרשים יותר מכולם) .

8. xavi6 Member

תגיד לי כמה אתה מדבר כמה?! אין לך חצי מושג ואתה משתמש במילים כאלה שפרופסורים לא מתשמשים בהם. לך כבר הביתה. אפס מאופס, בלה בלה בלה, החלוץ עם הכי הרבה גולים בעולם. גם שיעברו אותו-המספרים שלך לא ממש מאפשרים לאנשים קטנים כמוך לקרוא לו אפס מאופס. שב בשקט ותספור עד 30.

9. JR-Riquelme Member

ז'פרן מרשים אותי יותר מכל הילדודס של ברסה והרבה יותר מבוז'אן... שיעלה כבר לבוגרת.

10. קטלוני Member

אוי סמואל אתה גרוע...
    שוב ראיתם את הקלישאה המוכרת:"כשלא כובשים,סופגים".רק היום סמואל יכל לשבור את השיא של ריאל,ולגמור סיפור הפיצ'יצ'י לחלוטין.

אם ככה החלוץ שלנו משחק,עדיף כבר לא לעלות לגמר הצ'מפיונס.

11. Raulito Madridista

לאתלטיקו מדריד הגיע להבקיע במחצית הזאת כי אין ספק שהיא יותר טובה מוולנסיה, רק חבל שהשער הגיע בצורה כזאת - פנדל שלא היה ולא נברא, אגווארו זרק את עצמו ומחוטו גונזאלס קנה את זה וחבל. לפחות מבחינתי יש גם דבר חיובי בפנדל הזה - פורלהאן כבש את השער ה-28 שלו העונה והוא עדיין לא מוותר לאטו על תואר הפיצ'יצ'י. השופט לדעתי דפק את וולנסיה פעמיים כי גם במהלך של ויאה לא היה אופסייד. וולנסיה צריכה לשדרג את רמת המשחק שלה אם או בלי קשר לשיפוט, כי לפי איך שהיא נראית היא לא תשווה. מאטה וויאה מאוד מסוכנים והראשון כמעט השווה בדקה ה-44, אבל לא מובן לי מדוע אמארי עלה עם מערך דיי הגנתי, יש לו את חואקין ומוריינטס על הספסל. פאולו הרננדז עשה תרגיל אחד מדהים על שחקן הגנה של אתלטיקו וגם העביר כדור רוחב אחד לא רע, אבל אני מקווה שנראה ממנו יותר. אצל אתלטיקו אז פורלהאן מחפש כל הזמן את השער והוא כמעט מצא את השני שלו(סזאר כיפר על כל מיני השמטות מיותרות שלו כמו במהלך שהביא לפנדל), ואויפאלושי דווקא נהנה בתפקיד המגן לפי דעתי, הוא לא רע. אם אתלטיקו מנצחת היא תיהיה תלויה בעצמה. מעניין איך יתפתח המשחק הזה.

אני חייב להגיד שגם אם מדובר בברצלונה(ומזל שאנחנו לא היינו היריבים במשחק הזה) - תמונה של פאסיו היא תמונה יפה. אין ספק שזה הדבר המשמעותי ביותר מהמשחק היום. הצעירים של ברצלונה הציגו משחק לא רע בכלל, אבל מנגד אטו ממשיך בכושר הגרוע שלו, הוא היה צריך לסיים את המשחק עם שלושער. לא ברור מה קורה איתו - הוא לא החלוץ הסוחף של פעם, אבל עדיין רוב העונה הזאת הוא כן תיפקד מול השער. מבחינתי שימשיך כך גם בגמר ברומא, אני מקווה שהוא לא שומר משהו לשם.

היה לי ברור שאספניול תנצח את בילבאו שאיבדה עניין בליגה והיא מאוכזבת מההפסד הצורם בגמר הגביע. אני שמח שהקבוצה הקטלונית תישאר בליגה גם בעונה הבאה.
    גם את הניצחון של ספורטינג גיחון צפיתי היום. אני לא אתנגד גם אם היא תישאר. מה שבטוח זה שהיא חיבלה למאלגה במירוץ לעבר אירופה, אבל יש בזה גם צדדים חיוביים - היא לא בנויה לזה. והשתתפות בגביע אופ"א הייתה יכולה לדרדר אותה בעונה הבאה עמוק לתחתית, ואולי אפילו ירידת ליגה כמו סלטה ויגו.
    נומנסיה ניצחה את רקראטיבו והיא כבר לא אחרונה בטבלה, אבל יש לה משחקים מאוד קשים ואני בספק אם היא תשרוד.

12. riquelme1 Member

אופלאשוי חוזר לתפקיד שהיה משחק בפיורנטינה, מגן ימני, זה לא חדש לו.

למישו יש לינק למשחק?

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט לא יאמן כמה החמצות.... מאוד מקווה שלא נשלם על זה בסוף

14. riquelme1 Member

אתלטיקו מנסה להחזיר בכול את אתלטיקו, לא יאמן הקבוצה הזאת מפחדת להיות בהיתרון, לולנסיה אין מה להציע תגמרו אותם כבר. בקיצר, ניצחון מוצדק של אתלטיקו, הית טובה יותר כול המשחק, ולולא המחמצות של פורלאן זה היה נגמר בשלישיה או רביעייה.

לולנסיה אין מה להציע, קבוצה עם סגל קצר מדי, עם חלוץ וחצי כול הסגל, דוויד וייה לא יכול לבד, ואין לו חלוץ שישחק לידו, עם כול הכבוד למוריינטס הוא כבר עשה את שלו וזה לא אותו חלוץ של פעם, ולנסיה לא יכולה לשרוד אם חלוץ וחצי בסגל.

אופלאושי מספר אחד במגרש, ואפילו דני לא יגיד אחרת.

15. hai80 Member

ניצחון ענק !! לא ייאמן כמה החמצות של פורלאן וסימאו מזל מזל שנגמר 1-0. איך פונגול צחק על אלקסיס אחרי שהוא דחף אותו בעצבים אחרי שנשרק פאול עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

וואמוס אתלטי ניצחון ענק ! סוף סוף מקום 4! המקום המינימלי שהקבוצה הזאת צריכה להגיע אליו ! מעכשיו הכל תלוי בנו משחק קשה מול בילבאו בחוץ [לולנסיה יש את ויאריאל במדריגל כולי תקוה שויאריאל תנצח כי אנחנו ניצחנו אותם ויצאנו תיקו במדריגל ] ומשחק דיי קל בבית נגד אלמריה שלא מצטיינת בחוץ ועם זאת גמרה את העונה כבר

ואמוס אתלטי וואמוס !! איזה נחישות איזו התקפה פשוט מדהים הגיע לנו לנצח !