לא כך קיווה ראול לסיים את המשחק ה-700 שלו במדי ריאל מדריד, אבל הקבוצה שלו לא מסוגלת לשחק אפילו על הכבוד, היא הפסידה בפעם השלישית ברציפות וספגה 12 שערים בשלושת המחזורים האחרונים. אז שוב, לא היה לנו מה להפסיד, אבל באמת שחוסר האכפתיות של השחקנים קצת מציקה לי. מה עוד יותר מציק זה שנתנו לברצלונה את האליפות אפילו בלי שהיא הייתה צריכה לשחק. גם אם היינו מנצחים אז האליפות הייתה מגיעה לברצלונה בתום המחזור הנוכחי, אבל בכל-זאת. ויאריאל הייתה מאוד לחוצה וכבר הצלחנו לחזור למשחק אחרי שער של ואן דר וארט(מדוע חואנדה ראמוס לא נותן לו אף פעם לסיים תשעים דקות, מה יש לו?), שהגיע כמובן מבישול של מספר 20 שלנו שגם כבש 20 שערי ליגה, הלוא הוא היגואין, אבל למרות שאף אחד לא הפריע לנו למעשה, הקבוצה לא עשתה שום דבר. אני יודע שזה לא צודק לבוא בטענות לקסיאס, אבל הוא חילק העונה יותר מידי מתנות, בטח בסטנדרטים שלו. בשני המשחקים נגד ברצלונה הוא היה ענק, והוא גם מנע תבוסות באנפילד או בדרבי נגד אתלטיקו, אבל זו הייתה עונה פחות טובה שלו. השער של קאפדוויליה הגיע משום מקום, וגם לפניכן קסיאס השמיט מספר כדורים בטוחים. שחקן שיותר הרגיז אותי הוא פאביו קנבארו, הגול השני של ויאריאל הגיע בכלל הרחקה שערורייתית שלו, חבל שככה הוא בוחר לסיים את העידן שלו בלבן. הונטלאר נופל מכל דבר, הוא שחקן חלש פיזית וכל הזמן רואים אותו על הדשא ורובן הציג את אחד ממשחקיו היותר חלשים, הוא היה כל-כך איטי ושקוף, כך שההולנדי היחיד שעשה משהו הוא ואן דר וארט, אחד שכן רוצה לסיים את העונה הזאת בטעם טוב יותר(למרות שזה בלתי-אפשרי). חאבי גארסיה לא חטף אף כדור ולא סיפק אף מסירה מעניינת, אפילו לא פס קדימה על שני מטר. היחיד שעוד מגיעות לו מחמאות זהו לאס, שעשה כמה דריבלים יפים, אבל לא הצליח למסור כמו שצריך. הדבר הטוב ביותר בעונה הזאת זה שהיא תיכף נגמרת. אבל רק שהיא לא תיגמר עם טרבל של ברצלונה.
המצב על הפנים לא יודע איפה אנטוניו לופז כשצריך אותו אבל המגן הימני שלנו להיום יהיה סזאר מאתלטיקו ב' שחקן מאוד צעיר ומהאגף השני יהיה לנו פרניה אני ממש חושש עם מגנים כאלה [במיוחד פרניה מפאת זאת שלא ראיתי בחיים את סזאר] ולנסיה יחגגו כמו שלא חגגו אפילו נגד ריאל אני מקווה שפורלאן ואגוארו ישיבו מלחמה כמו שהם יודעים ונלחם עד זוב דם ונצא עם ידינו העליונה !
אני לא מבין ארז, זה מה שיעשה לכם את השנה? שלא ניצא עם טראבל? תפסיקו להיסתכל עלינו ותסתכלו על עצמיכם. אנחנו אחרי שמחאנו לכם כפיים ידענו-לא צריך להיסתכל עליכם, כי זה לא תלוי בכם, זה תלוי רק נבו. אתם צריכים לחשוב אותו דבר. זכינו בדאבל על הפנים שלכם, אז אם נפסיד למנצ'סטר זה מה שיעשה לכם את העונה? זה? הבאנו לכם 6 גולים בבית, אנחנו גרמנו לשיאים החדשים שלכם להיות שווים לתחת, בליגה הספרדית אתם לא מתחרים שלנו בכלל ועדיין אתם כל הזמן אומרים-העיקר שלא נזכה בטריבל, כאילו שכרגע זה באמת משנה אם זה דאבל או טריבל...
לראות אתכם מפסידים ברומא לא ייחפר בשיט על העונה הזאת ועל ה-6-2 המחפיר בברנבאו, אבל כן, יהיה בזה סיפוק מסויים, אני מאמין שאם זה היה הפוך גם אתה הייתה אומר את אותו הדבר. זה שנהיה שמחים לא אומר שכל מבוקשנו הוא שתכשלו. זה יהיה מהנה מאוד, פשוטו כמשמעו, וזהו.
מהנה מאוד? מה יכול להיות מהנה כשאתה מקבל 6 גולים מהיריבה הכי שנואה ורואה אותה זוכה בדאבל בתחומים שלך? אם הייתם נותנים לנו 6 גולים שום דבר לא היה גורם לי להנאה, גם אם הייתם מפסידים 5-0 בגמר למנצ'סטר.
ההפסד של ריאל מדריד במריגאל אתמול גרם לפפ לעשות כמה שינויים בסגל והשאיר בבית מספר שחקנים בכירים (מסי,צ'אבי,פיקה,טורה,פויול,בוסקטז ופינטו) ובמקומם הזמין כמה ילדים(אברהם,ז'פרן,פואנטס,צ'אבי טורס,אוייר,ותיאקו אלקנטרה) שיזכו לקבל דקות משחק. הייתי רוצה לראות את ההרכב הבא היום אצל מאיוקרה: ואלדז/אוייר סילביניו,אבידאל,קאסרס,אלבס קייטה,חלב(אחד הצעירים),גודיונסן פדרו(חלב),אטו,בוז'אן
הייתי רוצה לראות את חלאב בקישור אם אלקנטרה. חלב שיחק כמה דקות בקישור במשחק האחרון ובאמת ראיתי שינוי, ראיתי פתאום שחקן לא מתוסכל ושחקן כ"כ חד שאשכרה יודע מה הוא עושה ומה הוא צריך לעשות. הלוואי ונראה אותו בגמר ברומא, הלוואי.
פפ בהחלט בהרכב משני לחלוטין ,וכמעט זהה למה שאני רציתי. http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_363/foto_363670_CAS.Xxx אוייר סילביניו,אבידאל,קאסרס,אלבס צ'אבי טורס,חלב,גודיונסן בוז'אן , אטו , פדרו
נחמד לברך את צ'אבי טורס דרך הפייסבוק על הבכורה הזו. סוף סוף אוייר משחק ואני יכול לראות אותו,השוער החמישי שלנו(מיניו פצוע), שעקבתי אחריו כשהגיע אלינו מריאל אוניון. יהיה מעניין לראות את קאסרס וסילביניו ביחד,אולי יכול לעזור לנו לזהות מה יהיה ברומא. בויאן פדרו ואטו עם תוספת מאחורה של סשה חלב יכול לתת לנו משחק טוב. Visca el Barca,Visca Campions!
שיעמומון של מחצית. אטו מחמיצן , אני מקווה שהוא שומר את הכל לגמר ברומא. אי אפשר להתרשם לא מצ'אבי טורס בעל השם המחייב (צ'אבי) ולא מאוייר . פדרו אכזבה .
אני לא מבין. פדרו אכזבה? שליטה מדהימה בכדור, ביטחון אדיר. אני מרוצה ממנו מאוד. כנ"ל מבויאן ומטורס, רואים שליטה מדהימה בכדור. אויר עם ביטחון. אני בינתיים מתלהב מהילדים שלנו.