מחזור 36 ואחרון: תמו 40 השנים במדבר: הפועל באר שבע אלופת המדינה לעונת 2015/2016!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏20/5/16.

1. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

האוהדים של סכנין אפילו לא חוגגים. קבוצה שמונעת אך ורק משנאה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

@עידן444 @henry1
    בנתניה אבידור היה בועט את הכדור הזה לקורה

עידן444 ו-henry1 אוהבים את זה.
  4. Roma מנהלים

אוי נו מספיק.

אתה לא מוכן שאינטר תפסיד לרומא בשביל שמילאן לא תזכה באליפות?

אוהדים זה אוהדים והשחקנים וההנהלה זה משהו אחר והם צריכים להפגין ספורטיביות.

חייל שוקולד, Raulito ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  5. Raulito Madridista

יש לבאר-שבע עוד כל-כך הרבה זמן לשחק ככה שהגול שהם ספגו מאוד מבאס אבל אין להם מה להוריד את הראש. יהיה להם מספיק זמן כדי לקבור את הראש בחול בסיום העונה, אם וכאשר. באר-שבע צריכה להתנתק 90 דק' ממה שקורה ופשוט לנצח את המשחק הזה בכוח כמו גברים אמיתיים. אני לא יודע אם טוב מבחינתם להתעדכן מה שקורה בצד השני אצל מכבי. אסור לשכוח שהמון משחקים הוכרעו בדקות האחרונות, גם הגדולים ביותר.
    הנה אבוקסיס סותם פיות, יפתח רגליים עאלק. זה בכלל לא משנה איך המשחק הזה יסתיים. סכנין לא באה להתבזות, גול ענק של כדורגל.

זה טבעי לחלוטין שאוהדי סכנין יהיו בעד מכבי ת"א. מיותר להזכיר את מה שעבר בין המועדונים בזמן האחרון. מה גם שקראתי שסכנין הציעה למכבי סולחה פומבית-תקשורתית, מסיבת עיתונאים משותפת, צילום של הקפטנים - אבל מכבי ת"א וערן זהבי היו עסוקים מידי. אגב, אליפות של הפועל ת"א הייתה על הפרק ובית"ר הייתה 'עוזרת לה' במצב העניינים הזה, איך היית מגיב? תהיה אמיתי. מה גם שניצחון לא יעזור לסכנין להגיע לאירופה. מה שמזכיר לי שהאוהדים הדבילים של בית"ר צעקו 'יששש' חמש שניות אחרי הגול של זהבי רק כדי לסתום את הפה לאוהדי הפועל. עאלק המציאו גול של חיפה(2010).

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ממש לא. אני רוצה שהקבוצה שלי תנצח, למה לא ניצחנו את מילאן בשיא המוטיבציה בידיעה שזה מסדר אליפות ליובה ששנואה עלינו לא פחות ואף יותר? בית״ר לא התאמצה נגד חיפה בעונת הקיזוז?

שכטר עם בישול. מעניין איפה קשר שמאלי שיגיב דברים טובים ולא רק זבל.

@Raulito
    בבונים, עכשיו אוהדים דביליים... כל הכבוד. דוגמה למופת.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני לא אופטימי. לא נצליח להחזיק מעמד לאורך זמן...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

8. Roma מנהלים

EO11,

הרבה מאוהדי חיפה פה כעסו על הקבוצה שלהם שהרסה לבאר שבע. רוב האוהדים שמחים לא פחות כאשר הקבוצה שהם "שונאים" לא מצליחה וזה בעייתי כמו שאתה מציג את זה.

9. Hapoel_Tel_Aviv Member

בעונת 2010, הייתי הרבה ליד שכונת התקווה, אוהדי בני יהודה שנאו את הפועל לא פחות משנאת אוהדי סכנין את מכבי וגם יום אחרי זה אוהדי בני יהודה התאבלו וקיללו את הרגע, ושנה אחרי לירוי צעירי ניצח אותנו בדקות הסיום והם הניפו שלט "15.5.10 לא נשכח ולא נסלח"
    בלי קשר לזה שהמשחק היה משחק בית של חיפה.

תוסיף לזה את גיא לוזון ששנא את הפועל בגלל הפיטורים, את הגמר גביע ולמרות זאת הם נלחמו
    אמרתי את זה כל השבוע, זה נכון שהאוהדים שונאים והכל אבל דווקא בגלל זה ודווקא בגלל שהמאמן זה יוסי אבוקסיס הוא יעשה את זה כדי להוכיח לכולם.

10. abcd Member

אני לא מבין, צ'רלטון יקבלו קנס אם הם לא יפרצו למשחק של בית"ר?

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מליקסון עצום פשוט. איזה בישול.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה כבר 1-1 בב"ש. ב"ש אלופה וזה כבר ידענו לפני פתיחת המשחקים. בסופו של דבר גם מגיע להם.

13. Raulito Madridista

אם אומרים על אייל משומר שהגול שלו נגד באר-שבע יהיה שווה חוזה לעוד חמש שנים, כמה שווה הגול של איתי שכטר היום בגארבץ'-טיים נגד הפועל רעננה(כבר 2:1 לבית"ר)? אני מאוד אוהב את השחקן הזה ולא משנה שהוא לובש צהוב-שחור. מקווה לראות אותו בעונה הבאה משחק כדורגל נורמלי. זו תהיה הזדמנות אל-חזור בקריירה. עונה מלאה בקבוצה לא רעה בכלל, גם אם טביב יצליח להרוס שם הרבה חלקות טובות. מאחל לבית"ר כישלון קבוצתי מן הסתם אבל מאחל לשכטר הצלחה אישית.

שמח שמאור בוזגלו הוא זה שחתם על השער. זה הזמן של באר-שבע ללחוץ בכל הכוח ולהשיג את המהפך ובמהירות. הקהל שהיה חנוק לאחר הגול - התעורר ויפה לראות. קשה שלא להתרגש בשבילם. אני מניח אבל שיהיו עוד מהפכים במחזור הסיום הזה.

כל עניין 'הטרמפיסטים' הוא לא שונה אצל באר-שבע בשום מצב. להיפך אני חושב שלקבוצה באמת יש בסיס ענק של אוהדים שחוו רק כישלונות ומשה, נאווה ולירן הם רק דוגמאות בודדות מהפורום הזה. האוהד הנייטראלי תמיד יילך עם הסינדרלה. מה תגיד על זה שפתאום לאתלטיקו יש מלא אוהדים בישראל? ושמחה לאיד היא חלק מהכדורגל

http://aka-cdn-ns.adtech.de/images/AT773_500x400.Xxxhttp://aka-cdn-ns.adtech.de/images/AT773_500x400.Xxxhttp://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1244082.Xxx

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1244080.Xxx

14. סמואל אטו Member

מצחיק אותי שברדה לפניו בתחרות שחקן העונה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

ברדה אמנם לא כבש כמות אסטרונומית של שערים, אבל מרביתם היו שערים שהכריעו משחקים. אז כן יש לו חשיבות עצומה.
    לגבי מליקסון-כיום הוא עומד על 11 בישולים ו-6 שערים. אם לא הפציעה שלו הוא אפילו לפני זהבי. אבל כמו שאמרו לי בזמנו "אם", נטיה לפציעות זה חלק מהמשחק אין מה לעשות.