מחזור 36 ואחרון: תמו 40 השנים במדבר: הפועל באר שבע אלופת המדינה לעונת 2015/2016!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏20/5/16.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כמות ההטרדות שאת עוברת שאת אלופה וכולם מסביבך גברים - 34923848.

yakar ו-EO11 אוהבים את זה.
  2. amn Member

אתמול הוכיח לי סופית שמכבי חיפה בשפל גדול יותר משאנחנו היינו בו עד לפני 4 שנים.
    ואוהדי חיפה נתנו אתמול פייט (לא רציני, בכל זאת זו לא יריבות כמו עם הפועל) לאוהדי הפועל בתחרות הגועל של האוהדים, לשיר "אמא שלכם זונה" לקבוצת ילדים בני 10-11 שעושה סיבוב אליפות (משעשע שהילדים הניפו בתגובה את הגביע מול היציע של חיפה) ו"יום הולדת אחרון" לחוגגי יום ההולדת.

ועוד לא הזכרתי את דפי הפייסבוק של האוהדים של חיפה שהחליפו תמונות קאבר לתמונה של ב"ש.

כל כך שמחתי שהם הבינו שאם הם ישירו לב"ש או "אין אליפות" אחרי 6:0 הם יצליחו להאפיל על התצוגה המביכה של שחקני מכבי חיפה אתמול.

ובל מבחינה קבוצתית? גם בעשור הגרוע בין האליפות עם קלינגר לאליפות עם אוסקר לא חטפנו שישייה מהפועל, וגם לא משהו שקרוב לזה (אולי בתחושות אחרי המשחק, אבל בשורה התחתונה? לא קרוב).

אתמול פוספסה הזדמנות היסטורית להחזיר על ה-10:0, בדיוק כמו שבדרבי 4:0 פספסו הזדמנות לשחזר ואף להתעלות מעל ה-5:0 (אני עדיין חושב שהיה פנדל על זיו בדקה ה-90 ).

אני מקווה שנשאר משהו במחסנית ליום שלישי. זה נראה שיש קונצנזוס בין אוהדי חיפה שכאן ומכבי מי רוצים שתיקח את הגביע.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גועל נפש

4. amn Member

אגב, בניון וקרויף ירדו אתמול ביחד בסיום המשחק לחדרי ההלבשה.
    הזכיר לי את הסצינה של רועי קהת שירד עם קרויף לחדר ההלבשה אחרי המשחק האחרון בין הקבוצות בעונה שעברה (שבו מכבי הבטיחה רשמית את האליפות). נקווה שיסתיים כמו שהסתיים לצערי עם קהת, ושבניון לא ילבש את החולצה של מכבי לעולם.

אני מקווה שדיברו על שחקנים שמיוצגים (לכאורה) על ידי בניון, ולא חלילה על אפשרות הגעה של בניון למכבי.

5. Butragueño מנהלים

מהמקורות שלך, איזה שחקנים בולטים מיוצגים ע"י בניון?

6. alexshw Member

לא כזה סוד - עזרא, דגני לדוגמא. מכבי ת"א בהחלט יכולים לשקול לצרף את חן כשחקן רוטציה.

7. Butragueño מנהלים

אם אלה השחקנים הבולטים שלו, עדיף שישאר שחקן כדורגל.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  8. amn Member

A.B SOCCER LTD - Consulting company - Player consultants | Transfermarkt

AB Soccer LTD = Aouate Benayoun Soccer LTD. לכאורה.

אותי מעניין מה הקשר של נמני לכל הסיפור, כי נמני "תיווך" בזמנו בין חיפה לבניון. סתם מלבין את הסוכנות הזו?

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פאקינג דין אקפי מיוצג שם !!
    אכן חברה מרשימה.

10. Raulito Madridista

1. המרגש: הפועל באר-שבע. "החיים לא שווים כלום בלי רגש", זה משפט שאני אומר הרבה במהלך החיים. ואני מקשר אותו הרבה לכדורגל. אליפות של מכבי ת"א? לא ראיתי טיפה, דמעה אחת שזלגה בשלוש העונות האלה, אולי רק אצל חלק מהאוהדים. ואצל באר-שבע שמחכה כל-כך הרבה זמן – ים של דמעות. העובדה שמכבי הייתה אלופה כמה דקות וששיברון הלב משבוע שעבר והפחדים נמשכו שבוע, ובאר-שבע הבטיחה את האליפות בבית לעיני הקהל – רק עשו את זה יותר מתוק. רק חבל שצביקה הדר לא היה שם במגרש. הוא האיש הכי מבוקש בתקשורת חוץ מהמועדון.

ברק בכר ששמר כל העונה על ארשת פנים לוחמת וסחב לחצים אדירים עבור מאמן צעיר, עם כל הכבוד לק"ש – מתפרק על הכתף של יוסי אבוקסיס ויורדות לו דמעות. אליניב ברדה בכה כבר בשבוע שעבר. כמה הם רצו את האליפות הזו, כמה הם נלחמו בשביל זה, כמה מגיע להם.

מדברים הרבה על האליפות שמגיעה לאוהדים, על ברק בכר שעשה עונה גדולה, על אליניב ברדה, ששימו לב להבדל בין הפרק שלו בישראל אחרי הקריירה בחו"ל לעומת השנתיים של יוסי בניון, על בוזגלו שהתעלה במשחק גדול ועל מליקסון חביב הקהל. מה עם אלונה ברקת? היא התחילה תהליך, הרימו גבות כשראו אותה, היא טעתה המון בהתחלה. באר-שבע עלתה לליגת העל רק בזכות השיטה החדשה. אלונה מדהימה, שמח בשבילה. הלוואי עלינו בהפועל ת"א. מילה טובה גם לשיר צדק על עונה גדולה, דודו גורש שכל החיים שלו היה בתחתית. וגם לאלישע! הראשון שבירך. זה שהתחיל את התהליך של הפיכת באר-שבע לקבוצת צמרת. ברדה היה מגיע בכל-מקרה. אבל אלישע לא נרתע מבוזגלו והבעיות שלו. הוא הביא זרים עצומים כמו אוגו והובאן ועוד ועוד.

2. הכבוד: מכבי ת"א. לא הרימה ידיים עד לרגע האחרון. לא הצליחה לנצח את המשוואה הפשוטה – ליגת האלופות באה על חשבון אליפות ישראל. מאמין שכל קבוצה אחרת הייתה נופלת עוד קודם ונותנת לבאר-שבע לברוח. מכבי סיימה את העונה מותשת. צריך לכבד אותה על היכולת על כר הדשא ועל כך שהייתה מאוד קרובה גם אם עשתה מהלכים מסריחים מחוץ למגרש ולא תשכנעו אותנו אחרת. פטר בוס בגדול גרם למכבי לשחק מעט יותר התקפי והעיר אותה מהתרדמת עם יוקאנוביץ', אבל הוא נכשל במשימה העיקרית. מכבי נשארה קבוצה שתלויה בערן זהבי.
    מצד שני, כשאתה קורא בפורום גיבוי מוחלט לאי-ספורטיביות של מכבי מצד הקהל הצהוב כאן או שומע כמה דברים לא קשורים - אתה מתעצבן. 'נדיר שההגנה וההתקפה הטובה ביותר לא זוכה באליפות'. עצם זה שמכבי ובאר-שבע ספגו אותו מס' שערים הוא מאוד מקרי ולא יותר. למכבי ת"א הגנה לא טובה, מאוד איטית. אפשר להשוות בכלל את מרכז ההגנה של צדק וסוארז לאלה שיש למכבי? ראיקוביץ' עבד קשה מאוד בפלייאוף.

3. החרפה. מכבי חיפה. מועדון גדול בכדורגל. היא שיחקה לא רע בפלייאוף. אפשר להבין את החשיבה על גמר הגביע. מצד שני, גם עם קבוצת הנוער אסור לה לספוג שישייה ממכבי. היה זמן אפילו להשוות את העשירייה. זה היה מביך, פאתטי, משפיל, מעליב. כתם. אשכרה 6-0, ומול יריבה גדולה. גביע יכול להפוך עונה כושלת למוצלחת אבל לא הפעם. קשה להגיד לאוהדים להחרים את הגמר כי אני לא יכול לשפוט אף-אחד. אבל לא מדובר בעוד תבוסה. מה גם שבמכבי חיפה אין הבדל גדול בין השחקנים. זה לא כמו מכבי ת"א שאם זהבי או אלברמן חסרים זו בעיה. רוב מכבי חיפה בינונית. פלט שחקן הרכב קבוע, גם סטויקוביץ' ו-ואליינטה. ועדיין, אלה שהיו אתמול – התבזו. למזלה של מכבי חיפה לא יתעסקו במשחק הזה אלא בהיסטוריה של באר-שבע. לרוני לוי התשובות. אי-אפשר לעשות את המעבר ככה בצורה חלקה לגמר הגביע.

4. הטיפשות: אוהדי בית"ר. אשכרה הפועל באר-שבע זוכה באליפות היסטורית אחרי 40 שנה והקהל מצליח להתאפק. אבל אוהדי בית"ר שניצחו את רעננה אחרי פלייאוף איום ונורא – פורצים לדשא. לקחתם אליפות? זכיתם בגביע? ניצחתם את הפועל או מכבי? או שחגגו את המקום השלישי. הקהל הכי טיפש, חבורה של מטומטמים. ואני לא מדבר בכלל על עונש כזה או אחר. 'היו כמה שפרצו ואז הגיעו העדר'. ואם היו כמה שקפצו מהגג אז גם האחרים צריכים לקפוץ? אין שכל – אין דאגות. קבוצה מצחיקה.

5. התקשורת: כמה דיברו על הספורטיביות מצד בני-סכנין. אבוקסיס שונא מכבי, סכנין שונאת מכבי. קודם כל, אפשר להבין את התחושה שסכנין הרגישה אחרי הגביע ומספיק עם הצביעות. אף-אחד לא הטיל דופי במכבי חיפה שעלתה בלי שחקני הרכב רבים, עם הראש בגמר הגביע. מכבי שלטה בתקשורת, וואה כמה היא שלטה בתקשורת. יש כמה כתבים שצריכים לעשות חשבון נפש עם עצמם.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/16
    yakar אוהב/ת את זה.
  11. Telkiyski Member

ברור שאין מה להשוות בין בש ללסטר.
    אבל, מבחינתי כשקבוצה מצליחה עם חצי/שליש תקציב לקחת אליפות זה הישג.

לא עושה מבש סינדרלה, אל דאגה.

12. Butragueño מנהלים

לפי הרשימה הזו, אני מקווה בשבילך שהם לא נפגשו כדי לדבר על שחקנים של בניון.

orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  13. amn Member

אם עזרא מוכן להיות שחקן ספסל, אני לוקח אותו.
    אם חורחה בניטס לא היה סגור כבר בקרוס אסול גם אותו אני לוקח.

ובכל זאת, אני מעדיף את גל אראל במכבי מאשר את יוסי בניון. כאילו לקהל שלנו חסרות סיבות לנסות להרוס בכוח לקבוצה, לא צריך להוסיף שמן למדורה.

14. Telkiyski Member

אני מהמר שבניון יילך לבית"ר או לבני יהודה.

15. Drama2 הסמל מעל הכל

אתה יכול להגיד עליהם הרבה דברים
    אבל גל הראל מרוויח 6 ספרות אירו
    אז בתור סוכנים הם עושים עבודה טובה לקליינטים שלהם